Блог укр

Завжди на крок попереду: безпечний і дієвий SMAS-ліфтинг від Zemits

На крок попереду конкурентів? Чому б і ні, ми завжди радіємо, коли наші клієнти підкорюють нові вершини. В Zemits ми вважаємо себе повноцінним бізнес партнером наших клієнтів, тому щиро переймаємось вашими успіхами та розвитком.
Тож, сьогодні ми поговоримо про технологію, що точно допоможе вам привернути всю увагу клієнтів. Адже омолодження без сумніву залишається найпопулярнішим напрямком в косметологічній сфері. А що може підійти для роботи краще ніж найефективніша процедура, результати після якої зберігаються ще декілька років!
Ми, звісно, говоримо про SMAS ліфтинг! Це дійсно зіркова технологія, що займає провідну позицію у сфері anti-age на цей час. Чому її обирають і чому для вашого бізнесу це дійсно гарне рішення — зараз все розповімо.

4️⃣ причини, чому обирають саме SMAS-ліфтинг?

SMAS (Superficial Musculo-Aponeurotic System) — це м’язово-апоневротична система, що знаходиться під шкірою обличчя та шиї. Іншими словами, це шар тканини під шкірою, що дозволяє рухатися м'язам обличчя, коли ви активно користуєтесь мімікою та проявляєте емоції.

Це свого роду м'язовий каркас, що знаходиться на глибині 5 мм під епідермісом та підшкірно-жировою тканиною. Якщо сполучна тканина (еластин + колаген), з якої складається SMAS, втрачає свою еластичність та функціональність, з'являються зморшки, “друге підборіддя”, носогубні складки та ін. Відкрили та описали цей шар зовсім недавно, в 1975 році та ще 25 років тому підтяжку SMAS можна було здійснити лише шляхом пластичної операції. Це було травматично, інвазивно та займало багато часу на реабілітацію.


Зараз такі апарати, як Zemits Ultranexx Lite, здатні впливати на SMAS систему неінвазивно, безпечно та ефективно. І ось детальніше 4 причин, чому клієнти обирають саме цю процедуру:

⭐️ Технологія SMAS-ліфтингу здійснює точний та контрольований вплив на цільові тканини, що зменшує ризик ушкодження сусідніх структур та підвищує загальний рівень безпеки процедури.

⭐️ Реабілітаційного періоду майже немає, процедура неінвазивна, тож можна відразу повертатись по звичного розкладу дня.

⭐️ Не треба проходити тривалий курс процедур, для ефекту достатньо 1 процедури.

⭐️ Процес оновлення настільки потужний та пролонгований, що результати клієнти можуть бачити впродовж декількох років.

В сукупності ці переваги настільки вагомі, що клієнти безперечно обирають саме SMAS ліфтинг.

Залишаємо вам відео-огляд для ближчого знайомства з Zemits Ultranexx Lite⏬

SMAS для естетиста: головні переваги

Тепер поглянемо на технологію з професійної точки зору і зі сторони переваг саме для косметолога.

⚡️ Розширення цільової аудиторії: Впровадження SMAS-ліфтингу в перелік послуг косметологічного салону дозволить привернути нових клієнтів, які шукають безпечні та ефективні методи омолодження шкіри.

⚡️ Збільшення середнього чека: Переваги безпечної та ефективної процедури SMAS-ліфтингу дозволять вам залучити нових клієнтів ну і відповідно підвищити прибутки. А оскільки ціна процедури стартує від 9 000 грн за 1 зону - то це однозначно вигідний варіант для удосконалення вашого бізнесу.
⚡️ Професійний розвиток: Вивчення та впровадження новітніх технологій, таких як SMAS-ліфтинг, підвищить ваш професіоналізм та репутацію в очах клієнтів. Наявність такого апарату, як Zemits Ultanexx Lite, автоматично піднімає ваш салон на абсолютно новий рівень.
Завдяки безпечному та ефективному оновленню, ваш косметологічний салон завжди буде на крок попереду, пропонуючи клієнтам найкращі інноваційні рішення для досягнення здоров’я та краси.

Ну а ми нагадуємо, що у квітні наші знижки СХУДЛИ. Переходьте за посиланням, щоб отримати Спец-Прайс та доступ до найкращих пропозицій цієї весни. Удосконалюємо ваш бізнес разом з ТОП обладнанням Zemits

Огляди апаратів Про технології