Блог укр

Комбінуємо з комбайнами Zemits: огляд найпопулярніших моделей

Якісне обладнання — секрет вдалого ведення бізнесу в галузі краси. Адже не лише від таланту косметолога залежить його успіх, але й від вибору косметичних та апаратних “помічників”.
Тому сьогодні ми підготували підбірку обладнання, яке точно допоможе вам на шляху до успіху. І наш вибір — однозначно косметологічні комбайни.
Всі зазначені в статті моделі ви можете зустріти не тільки в нашому передвиставковому прайсі з вигідними знижками, але й 19-22 вересня на виставці InterSHARM Україна 2023. Переходьте за посиланням, щоб зареєструватись.

6 в 1 від Zemits Eau Sante

Zemits Eau Sante — це насправді справжній must-have для кожного косметолога. Тут об'єднані гідродермабразія, кріотерапія, ультразвуковий пілінг, уз-терапія, RF-ліфтинг та киснева терапія — все, що потрібно для ідеального догляду за шкірою.

Також у власника Eau Sante є унікальна можливість проводити протокол водневого пілінгу, адже в апарат вбудований генератор, який при роботі виділяє іони водню. Процедура знищує вільні радикали в шкірному покриві.
Завдяки такій кількості методик апарат дає можливість створювати індивідуальні протоколи для різних типів шкіри та розширити ваш прейскурант трендовими технологіями. Що, своєю чергою, збільшує коло ваших потенційних клієнтів.

Познайомитись ближче з Zemits Eau Sante

Преміум-догляд від Zemits Marcel

Найкращий друг косметолога у світі омолодження та підтягнення шкіри. Апарат пропонує естетисту розширений набір функцій, на чолі методик стоїть гідропілінг, модель навіть обладнана 4 окремими ємкостями для розчинів.


Ось 5 причин закохатись в цю модель:

1️⃣ З ним ви отримуєте 6 косметологічних методик для комплексного догляду за обличчям.

2️⃣ Розширюєте коло своїх клієнтів, адже в нього є процедури на будь-який вік.

3️⃣ Збільшуєте середній чек салону/кабінету завдяки комбінованим протоколам комбайна.

4️⃣ Zemits Marcel — конкурентна перевага, сертифіковане обладнання для якісних результатів.

5️⃣ Фірмовий стиль, який стане прикрасою твого інтерʼєру та головною перевагою.

Zemits Verstand HD: 8 в 1 для вашого успіху

Один із їх флагманських пристроїв Zemits Verstand HD — заслуговує на особливу увагу. Цей апарат об'єднує в собі передові технології та інновації, які роблять його незамінним помічником для кожного косметолога.
Найголовніша його перевага — інноваційна методика технології HydroDiamond™. Це наступний рівень гідропілінгу, технологія потрійної дії — очищення, відлущення та насичення. Ця методика забезпечує тривалий контакт сироватки зі шкірою. що дозволяє активним компонентам проникати глибше.

Детальний відеоогляд цього комбайна

З цим апаратом ви можете працювати з будь-якими типом шкіри:

Verstand HD для проблемної шкіри: Ультразвуковий пілінг + Кріотерапія + Киснева терапія. Це атравматичне очищення, заспокоєння, тонізація шкіри й її насичення корисними речовинами та киснем.

✅ Verstand HD для вікової шкіри: Технологія HydroDiamond™ + RF-ліфтинг + Електропорація. Це максимальне насичення шкіри, підтримання водного балансу та стимулювання потужних омолоджуючих процесів на клітинному рівні.

Verstand HD для сухої шкіри: Технологія HydroDiamond™ + Електропрація. Власникам сухого типу шкіри також треба про неї попіклуватись в літній сезон. І тут головне — максимальне зволоження, що й забезпечує цей апарат.
Залежно від вашої спеціалізації та потреб бізнесу, ви можете обрати той апарат, який підходить саме вам. Але одне залишається незмінним — незалежно від вашого вибору, ви гарантовано отримуєте якісний сертифікований апарат та надійного бізнес-партнера, який зацікавлений у вашому успіху.

Запрошуємо вас на безкоштовний тест-драйв, адже переконатись в усіх перевагах на власному досвіді — найкращий варіант оцінки апарату. Чекаємо в гості ❤️

Огляди апаратів Про технології