Блог укр

Must-have для косметологічного бізнесу: все що вам потрібно знати про аналізатор шкіри

Аналізатор шкіри — що це? Апарат, який підняв косметологічний бізнес на новий рівень. Адже тепер клієнт може покладатись не тільки на суб’єктивні судження естетиста, але й отримати повний аналіз шкірного покриву по 12 основним показникам.

Але про все по черзі. Сьогодні ми підготували для вас статтю-огляд цього сучасного косметологічного обладнання. Які переваги та можливості аналізатора шкіри. Почнемо!

Про що не варто забувати?

Про те, що шкіра — наш найбільший захисний орган і потребує найчіткішого аналізу та діагностики. Адже під час звернення до звичайного косметолога ми здаємо аналізи, який дозволяють йому діагностувати та призначити найвідповіднішу процедуру. Це пришвидшує видужання та мінімізує суб’єктивність.

Саме для цього нам потрібен аналізатор шкіри. Його операційна система заснована на 30 мільйонах клінічних баз даних, що дає можливість провести максимально точний аналіз за 12 головними параметрами. З його допомогою косметолог може отримати повну картину стану шкіри та призначити ефективний комплекс догляду. Аналізатор шкіри також допомагає відстежувати динаміку курсу процедур та забезпечити максимальну точність оцінки ефективності догляду.

Які показники ми можемо проаналізувати?

1️⃣ Спектральна візуалізація зморшок RGB: аналіз глибини заломів шкіри та її нерівностей.

2️⃣ Спектральна візуалізація текстури шкіри PL: зображення рельєфу, текстури шкірної поверхні, а також передбачення майбутніх вікових змін.

3️⃣ УФ зволоження: наскільки рівень зволоженості дерми відповідає нормі.

4️⃣ Чутлива область: фіксація зональної чутливості шкіри, її схильності до алергічних реакцій.

5️⃣ Спектральна візуалізація пор RGB: аналіз розміру пор на шкірі, що перевищують нормальний розмір з діаметром 0,02-0,05 мм.

6️⃣ Спектральна візуалізація плям RGB: аналіз темних плям на шкіри круглої форми й кольору темніше нормального.

7️⃣ Спектральна візуалізація порфірина UV: Секреція шкірного сала та площа розподілу чорних цяток.

8️⃣ Пігментація в спектральній візуалізації UV: прогнозування майбутніх утворень.

9️⃣ Коричнева зона: зональна фіксація метаболізму клітин, який відповідає за відновлення клітин після косметологічних маніпуляцій.

1️⃣0️⃣ Пошкодження УФ-променями: запуск процесів фотостаріння.

1️⃣1️⃣ Старіння шкіри: динаміка розвитку процесу старіння шкіри.

1️⃣2️⃣ Поліпшення стану шкіри: дерматологічний сценарій майбутніх 3-5 років за умови використання правильно підібраного догляду.

Головне завдання аналізатора — показати об’єктивний стан шкіри, ґрунтуючись на якому естетист зможе провести якісну консультацію.

Які додаткові можливості аналізатора шкіри?

⭐️ Комплексний аналіз всіх шарів шкіри та їх особливостей. Адже є властивості, які неможливо побачити: ураження ультрафіолетовими променями, швидкість процесів відновлення клітин, зволоженість та інших.

⭐️ Допомога у підборі догляду. Зібравши дані з усіх 12 протоколів, прилад може запропонувати клієнтам косметичний догляд. Адже не завжди вся шкіра обличчя може бути одного типу. Тож аналізатор пропонує комплексний підхід.

⭐️ Відображення майбутніх результатів при правильному/неправильному догляді. Апарат здатний показати майбутній стан шкіри за умови коректного догляду чи навпаки. Це допомагає клієнтам не лише почути прогноз, а й побачити його наживо. Всього 15 секунд для аналізу та прогнозування стану шкіри клієнта на 3-5 років вперед
Аналізатор шкіри — основний інструмент ефективної боротьби з естетичними проблемами клієнтів. За допомогою такого обладнання у своєму бізнесі, ви показуєте своє серйозне ставлення до кожного клієнта, адже бажаєте провести аналіз на найвищому рівні.

Отже, такий апарат як Zemits Skin Analysis Pro є ідеальним помічником, який може привернути нову аудиторію та підвищити середній чек салону.


Запрошуємо на безкоштовний тест-драйв цього інноваційного обладнання. Підіймаємо ваш бізнес на новий рівень разом!

Огляди апаратів Про технології