Блог укр

ТОП anti-age процедура: що вам потрібно знати про контрастне омолодження?

Що таке контрастне омолодження? Це унікальна кріо-термальна методика, комплексне поєднання глибокого прогріву радіочастотною енергією та кріо-охолодження.

Завдяки поєднанню їх в комплексному протоколі, косметолог може досягнути відразу декількох цілей: підтяжки шкіри без втрати об'єму та локалізованого зменшення жирової тканини з ідеальним одночасним омолодженням шкіри.
Але про все поступово! Сьогодні ми комплексно розглянемо омолодження CRYO-RF та апарат, за допомогою якого саме і проводиться ця процедура — Zemits Friolift.

Zemits FrioLift: які переваги CRYO-RF?

Ця модель однозначно стала нашим улюбленцем 2023 року й у 2024 вона продовжує захоплювати серця естетистів у всьому світі! І не дарма, адже апарат не тільки стильний, але й функціональний та ефективний. Ось ТОП 3 переваги Zemits FrioLift:

🌟 Комплексний результат. Послідовне застосування глибокого RF прогріву дерми та інтенсивного кріо-охолодження створює миттєвий термічний “шок” для шкіри, який посилює ефект окремого застосування кожної техніки. Тож ви отримуєте кращий результат і це вагома причина, щоб клієнти обрали вас, а не конкурентів.

🌟 Швидке повернення інвестицій. Рекомендована вартість однієї процедури — 1000-1500 грн за 45-хвилинний сеанс. В середньому при проведенні 2 процедур на день, 4 рази на тиждень ви повернете вкладені кошти за 3-3,5 місяці. Тому Zemits FrioLift — вигідна інвестиція та

🌟 Розширена комплектація. Апарат має 4 маніпули: 1 кріо-маніпула для охолодження до -7С та 3 RF маніпули: мультиполярна, що працює з зонами декольте та рук, невеликими ділянками тіла, біполярна — використовується локально для невеликих ділянок обличчя та триполярна, що використовується для шиї та обличчя. З Zemits Friolift ви пропрацьовуєте не тільки обличчя, що підвищує середній чек вашого салону.

Унікальний протокол кріо-термального омолодження step-by-step

Команда розробників Zemits створила унікальний протокол омолодження, заснований на синергії RF-ліфтингу та кріотерапії.

Крок 1️⃣ Стимуляція синтезу колагену за допомогою RF-ліфтингу
Інтенсивний RF-прогрів запускає процес неоколагенезу й прискорює омолодження шкіри. Комфортне тепло також скорочує колагенові волокна, тому результат процедури не тільки пролонгований, але й миттєвий.

Крок 2️⃣ Кріотермічний “шок”
Охолодження прогрітої RF імпульсами шкіри, щоб створити термічний ""шок"". Екстремально низька температура кріотерапії забезпечує 100% природне та безпечне охолодження шкірного покриву. Цей етап радикального контрасту від глибокого прогріву до безпечного охолодження. Він допомагає досягти втричі кращих результатів підтяжки шкіри.
Крок 3️⃣ Інтенсивне омолодження шкіри за допомогою RF-ліфтингу
Останній етап стимулює інтенсифікацію вироблення колагену та еластину. А отже — видимий та тривалий ефект підтяжки шкіри.

Також нагадаємо, що апарат може працювати як для омолодження та підтяжки, так і для скульптурування контурів обличчя. Це локалізоване зменшення об’єму жирової тканини з одночасним потужним омолодженням шкіри.

Які результати чекають ваших клієнтів:
  • Ущільнення та підтяжка шкіри
  • Зменшення набряків
  • Покращення кольору та рельєфу
  • Згладження дрібних зморшок навколо очей та рота
  • Моделювання рис обличчя
  • Зменшення другого підборіддя

Zemits FrioLift — це інновація в косметологічній індустрії! Contrast Skin Rejuvenation — це розроблений спеціалістами Zemits протокол комплексної дії.

Як покращити результат процедури?

RF-ліфтинг — технологія омолодження, що довела свою ефективність. Але як покращити й без того крутий результат? Звісно за допомогою апаратної косметики!
Zemits HyaTight ідеально підходить для цієї задачі, адже до його складу ми додали цілий комплекс зволожуючих та омолоджуючих компонентів: екстракти кореня солодки та фукуса пухирчастого, гіалуронова кислота, вітамін B3, пантенол. Також він допомагає провести RF-хвилі в глибокі шари шкіри та захищає її.

Бажаєте переконатись в всіх вищеперерахованих перевагах CRYO-RF? Завітайте до нас на безкоштовний тест-драйв. Це гарний шанс оцінити функціонал, поставити всі питання та побачити реальний результат після процедур.

Також ви можете завітати до нас на віртуальне демо! Це комфортне знайомство з апаратом у вашому смартфоні. Щоб записатись, заповнюйте форму та узгоджуйте кращий час з нашим менеджером.

Огляди апаратів Про технології