Блог укр

Повний протокол догляду: обладнання для 100% успіху

Апаратний догляд під ключ — який він? Чи можливо запропонувати вашим клієнтам комплексне б’юті обслуговування нового рівня? Та повністю закрити їх потреби?
Ми підібрали для вас тріо обладнання, яке виконати ці завдання. Омолодження обличчя + догляд за тілом + лазерна епіляція.
Преміум догляд — для найвибагливіших! Сьогодні в статті Zemits розповідаємо, з яких елементів він складається.

Крок перший — ТОП омолодження

Якщо вже будувати прейскурант для догляду під ключ, то потрібно обирати найкраще й найактуальніше. Тому пропонуємо звернути увагу на апарати SMAS ліфтингу, адже саме ця методика займає перші позиції в сфері anti-age.

Розглянемо переваги цієї методики на конкретних прикладах — апаратах Zemits Ultranexx та Zemits Ultranexx Pro. Отже:

 ⭐️Потужний ефект процедури зумовлений активною дією ультразвукових хвиль в глибоких шарах шкірного покриву. Вони створюють осередки коагуляції, запускаючи настільки потужний омолоджуючий процес, що результати зберігаються впродовж 2-5 років, тривалість ефекту залежить від індивідуальних особливостей клієнтів. Zemits Ultranexx має 5 насадок різного призначення, кожна з яких працює на глибині від 1.5 до 13 мм, при покупці ви обираєте 2 з 5.

 ⭐️Zemits Ultranexx Pro має 8 картриджів різного призначення, кожен з яких працює на певній глибині (від 1.5 до 16 мм), при покупці ви обираєте 3 з 8. Тут більша можливість вибору, косметолог може обрати картриджи для роботи як з обличчям, так і з тілом.

Чим ще відрізняються ці моделі:

  • Ресурс картриджів. У Zemits Ultranexx у кожного картриджа ресурс 10 тисяч ліній, а у Zemits Ultranexx Pro 20 тисяч ліній.
  • Робоча поверхня картриджа. У Zemits Ultranexx Pro робоча поверхня картриджа більша і це нам дає можливість закладати на один імпульс відразу кілька ліній.
  • 3D візуалізація. Zemits Ultranexx Pro обладнаний великим екраном, який надає косметологу 3D візуалізацію зони обробки.

Перший етап done — якісне омолодження. Переходимо до тіла.

Крок другий — комплексне скульптурування

І якщо ми говоримо про ТОП сегмент, то варто згадати про серія моделюючих комбайнів Zemits Bionexis. Це три косметологічні апарати, які поєднують в собі від 4 до 5 технологій. До того ж кожен має додаткові маніпули для роботи з обличчям, що також розширює ваш прейскурант. Розглянемо кожну модель окремо:

 ⭐️ Zemits Bionexis Lite — модель має 4 маніпули: 3 вакуумно-роликові маніпули з RF-прогрівом різної величини й маніпулу для ультразвукової кавітації.

 ⭐️ Zemits Bionexis Pro — поєднує в собі відразу 5 технологій, це ідеальна синергія для боротьби з жировими відкладеннями та поліпшенням зовнішнього вигляду шкіри: вакуумний вплив, механічний вплив роликами, RF-прогрів, LED-світлове випромінювання та ультразвукову кавітацію. Його головна перевага — маніпула вакуумної кавітації.

⭐️ Zemits Bionexis — классика, апарат, який об’єднав 5 інноваційних методик для максимального опрацювання проблемних зон: вакуумний механічний роликовий вплив, RF-ліфтинг, інфрачервоне світло, LED-прогрів.

Кожен з цих апаратів здатен комплексно впливати на проблемні зони та забезпечувати якісне омолодження.

Крок 3 — лазерна епіляція

Останній етап догляду під ключ - це лазерна епіляція. Це процедура не дарма входить в ТОП 5 б’юті методик по популярності по всьому світу. Діодний лазер - це останнє покоління лазерного обладнання, апарати, які мають ряд переваг. Розглянемо Zemits Di-Nexx.

 ⭐️ Ефективність. Обладнання використовує у своїй роботі лазерний промінь довжиною 808 нм зі збільшеною довжиною імпульсу до 200 мс. Це всесвітній золотий стандарт лазерного випромінювання, який дозволяє максимально ефективно пропрацювати найглибші фолікули, не травмуючи при цьому тканини шкіри.

 ⭐️ Безпека. Лазерна епіляція — неінвазивна процедура, яка дозволяє позбутись небажаного волосся без порушення цілісності шкірного покриву.

 ⭐️ Комфорт процедур. Потужна система подвійного охолодження Sapphire PRO не лише мінімізує неприємні відчуття клієнтів під час процедур, але й продовжує “життя” апарату, захищаючи систему від перегріву. Теплообмін регулюється завдяки постійній циркуляції дистильованої води та додаткового повітряного охолодження.

 ⭐️ Інноваційність. Маніпула обладнана сенсорним екраном, на якому можна коригувати параметри процедури: кількість імпульсів, щільність енергії, рівень охолодження для знеболювання.

 ⭐️ Спеціаліст може оперативно коригувати налаштування прямо під час процедури! Легка маніпула комфортно лежить в руці косметолога, підходить для тривалих процедур.

 ⭐️ Індивідуальне налаштування процедури. Апарат має зрозумілий простий інтерфейс, яким легко керувати на сенсорному 12-дюймовому SMART-екрані. Він дозволяє налаштовувати параметри процедури індивідуально для кожного клієнта.
Три етапи — для якісного оновлення вашого бізнесу! До того ж в Zemits ви отримуєте не тільки якісне, сертифіковане обладнання, але й комплекс маркетингових матеріалів, які допомагають максимально ефективно інтегрувати нові послуги у ваш прейскурант.

⏩ Заповнюйте форму ⏪

щоб отримати індивідуальну консультацію 

{$te}

Огляди апаратів Про технології