• /
  • /

Скульптурування від Zemits: спілкуємось з нашим косметологом

Всім привіт, сьогодні ми поговоримо про скульптуруючі апарати і їх головні переваги. А розібратись в цій темі нам допоможе Анастасія Котовська, сертифікований тренер брендів Zemits та Adonyss в Україні.
— Привіт, Настю, цього разу для статті ми обрали декілька моделей з нашої моделюючої лінії апаратів: Bionexis Pro, Leger 2.0, Demeter 2.0, Abigon. І хочемо, щоб ти розповіла про їх головні переваги саме з професійної точки зору, як естетист з досвідом.

— Привіт) Почнемо з Zemits Bionexis Pro. Це найбільш топовий апарат корекції фігури, тому що він поєднав найефективніші методики. Це і сфокусована кавітація, яка максимально легка і безпечна в експлуатації для майстра так і для клієнта. Це і вакуумно-роликовий масаж, і RF, і LED-терапія - це такий комплексний смарт вплив на проблемні зони.

Прилад водночас діє на локальні відкладення і проводить крутий лімфодренаж (що обов’язково після кавітації) і підтягує шкіру і бореться з целюлітом + окремо винесена маніпула для омолодження обличчя. Тобто його найбільша перевага - саме в комплексності. По суті 1 апарат може стати основою для майбутнього салону краси.
— Щодо Zemits Demeter 2.0 - то тут головною перевагою є “вільні руки” майстра — паралельно можна приймати іншого клієнта, або ж проводити процедури для обличчя паралельно з пресотерапією. Ну і є непотрібно забувати про 44 канали опрацювання — це дійсно перевага поміж інших моделей в яких від 16 до 24 в середньому. До цього апарту навіть костюм йде особливий - все тіло отримує якісний лімфодренаж.

Плюс, сама по собі процедура майже універсальна і майже не має протипоказів. А це означає, що цільова аудиторія цієї процедури дуже широка.
Zemits Abigon - це базовий апарат який містить в собі кавітацію та RF, він крутий для масажистів, які працюють саме з моделювання фігури. Забезпечуючи ручний лімфодренаж, вони можуть працювати з локальними жировими відкладеннями і підтягувати шкіру шляхом RF впливу.

Плюс, в нього також є RF маніпула саме для обличчя, тому цей апарат розширить прейскурант методиками не лише для тіла, але й для обличчя.
— Перейдемо до Zemits Leger 2.0. Його головна перевага - в широкій комплектації. Тобто апарат може працювати та на імпульсному і на постійному вакуумі, може працювати у форматах динаміки та статики, можна працювати металевими насадками з роликами, можна працювати банками, також можна ставити банки для контурування - тобто спеціаліст за допомогою такої комплектації вільний індивідуально підбирати протоколи під кожного клієнта.

Ось так, на мою думку, це головні переваги цих моделей. Але звісно потрібно тестувати та підбирати обладнання під свій бізнес та свої потреби.

— Дякуємо тобі, Настя, за таку змістовну пораду!

Ну а ми нагадуємо, що на всі згадані моделі діють знижки квітневого Спец-Прайсу
Також їх можна випробувати на безкоштовному тест-драйві, тому чекаємо вас в гості ❤️

Заповнюючи форму, ви погоджуєтеся на

обробку персональних даних

Підписуйтесь на наші соцмережі -

там ви знайдете інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits

Наші ТОП апарати

Наші останні новини:
zemits.com
zemits.co.uk
zemits.pl
zemits.lt
zemits.eu
zemits.es
zemits.it
zemits.de
zemits.biz.tr
Zemits
advance-esthetic.us
newfacebeauty.pl
venko.com.ua
spashop.com.ua
Marketplace
adonyss.com
adonyss.com.ua
hydroluxx.com.ua
Our partners
© 2022 Zemits.
Всі права захищені.
Ми приймаємо оплати Master Card,
Visa, LiqPay та інші.
Продовживши перегляд сторінок сайту або закривши це повідомлення, Ви погоджуєтеся з використанням файлів cookies