Блог укр

Розстрочка: ТОП 5 причин для удосконалення вашого бізнесу

Працювати в косметологічному бізнесі = завжди бути оточеним конкурентами, чи не так? Б’юті індустрія щорічно набирає оберти, це перспективний вектор розвитку, тому щорічно стає все більше салонів та кабінетів краси.
Але чим вища конкуренція, тим важче виділятись і залучати нових клієнтів. Адже це постійні перегони: хто запропонує більше та ефективніше, той і отримає прибуток. Тобто, потрібно постійно удосконалюватись.
Розстрочка — це гарний варіант для розвитку естетичного бізнесу, і ось наші ТОП 5 причин чому це так. Почнемо!

1️⃣ Не потрібно накопичувати кошти на апарат мрії

Це головна причина, чому розтермінування користується значною популярністю. Адже не потрібно збирати значний капітал, щоб придбати омріяний апарат та відкрити свій кабінет/салон краси. Тим паче, що сучасні бренди пропонують клієнтам дійсно комплексне рішення.

Наприклад, обираючи Zemits Bionexis Lite, ви купуєте косметологічний комбайн, на основі якого можна збудувати повноцінний прейскурант скульптурування та омолодження. Адже він пропонує кавітацію, вакуумно-роликовий масаж, RF ліфтинг тіла та обличчя.
Це вигідний варіант як для початку, так і для удосконалення бізнесу, тим паче, що цього місяця ви можете оформити розстрочку на ціну зі знижкою, а це вдвічі вигідніше.

2️⃣ Підвищення конкурентоспроможності

На початку статті ми вже про це згадувати, адже сучасний естетичний бізнес - це постійна конкуренція. Розширюючи свій бізнес сучасними рішеннями, ви привертаєте увагу клієнтів та обганяєте своїх “суперників”.

Наприклад, купуючи в розстрочку Zemits FrioLift, ви пропонуєте своїм відвідувачам інноваційний протокол контрастного омолодження CRYO-RF. Це комплексний протокол останнього покоління, який омолоджує, моделює та тонізує шкірний покрив. Він надає значно кращі anti-age результати, а отже клієнти оберуть вас!

Познайомитись ближче з цією новинкою 2023 року ⏬

3️⃣ Збільшення середнього чека

Нове обладнання — це завжди ріст прибутку, адже вас відвідують нові клієнти, а постійні клієнти розширюють звичний перелік процедур для запису. Тим паче коли ви проводите комплексні протоколи догляду, які охоплюють очищення, тонізування, омолодження або ж скульптруруючі протоколи, в яких поєднуються різні методики схуднення.

4️⃣ Фінансова стабільність

Розстрочка дозволяє розподілити витрати на обладнання на декілька місяців, що допомагає уникнути фінансового навантаження на ваш бізнес.

Наприклад, купуючи косметологічний комбайн Zemits Verstand Pro в розстрочку, ви можете почати працювати вже з наступного дня після навчання і проводити комплексні протоколи очищення та омолодження, відкладаючи кошти на щомісячний платіж.
Це можливість стабільного та комфортного оновлення бізнесу!

5️⃣ Новий апарат = магніт для клієнтів

Не секрет, що оновлюючи прейскурант новими процедурами, ви розширюєте коло своїх клієнтів. А якщо в переліку послуг з’являється лазерна епіляція, процедура, яка входить в ТОП 5 найпопулярніших б’юті-процедур, то звісно, що ваша цільова аудиторія значно збільшується.
А обираючи лазер останнього покоління, такий як Adonyss DioPulse, ви отримуєте потужного помічника з ресурсом випромінювача до 30 млн імпульсів. Це 4-5 років стабільно роботи, а отже і стабільного прибутку для салону.

Дізнайтесь про всі переваги цього лазера у відеоогляді ⏬

Цього місяця вас чекає не просто розстрочка, а розстрочка на ціну зі знижкою, тому поспішіть, адже пропозиція діє лише до 30 жовтня.

Переходьте за посиланням, щоб отримати індивідуальну консультацію по всім питанням, які вас цікавлять, або просто завітайте до нас на безкоштовний тест-драйв, щоб не тільки отримати всі відповіді, але й оцінити ефективність обладнання на практиці.Цікаві
Цікаве для власників косметологічного бізнесу