Блог укр

Реальний кейс схуднення від Zemits: -6 кг за 1 місяць

Такі статті — наша головна втіха, адже реальні результати — найкраще підтвердження ефективності обладнання. Тож сьогодні ми до вас з крутим кейсом скульптурування, всього лише за місяць комплексної роботи. Запускаємо проєкт перевтілень, тож почнемо!

З чого ми почали?

Оксана до нас звернулась з конкретною проблемою — а саме це неможливість позбутись зайвих сантиметрів на тривалий період. Останні декілька років вона намагалась схуднути, але все було марно — не допомагали ні дієти, ні домашні тренування, найбільше, що вдавалось: це мінус 1-2 кілограми, які швидко повертались.
Ось початкові параметри Оксани:
  • Вага: 91 кг
  • Талія: 95 сантиметрів
  • Низ живота: 109 см
  • Стегна: 119 см
  • Обхват ноги: 74 см
  • Загальний стан: надлишкові жирові відкладення в зоні живота, стегон, прояви целюліту та знижений тонус шкіри

ДО курсу

Відповідно загального стану наш косметолог Анастасія Котовська підібрала комплексний курс процедур. Розглянемо які процедури входять в курс і які апарати були залучені нижче.

Яка процедура для чого потрібна:

‍❤️ Кавітація для локального впливу на жирові відкладення. Звукові хвилі проникають в жировий прошарок, де руйнують адипоцити. Внаслідок цього вже після 1 процедури ми можемо побачити перший результат. Пропрацьовуємо внутрішню поверхню ніг та низ живота.
‍❤️ Для того, щоб шкіра була в тонусі, будемо використовувати радіохвильовий ліфтинг — це прогрів дерми до 45 градусів для стимуляції неоколагенезу. Внаслідок процедури шкірний покрив стає знову пружним та тонізованим, адже RF прогрів скорочує наявні колагенові волокна.
‍❤️ Щоб вивести всі продукти розпаду, токсини, зайву рідину з організму, зменшити набряклість — будемо використовувати 2 процедури, які будуть чергуватись: вакуумно-роликовий масаж та пресотерапію. Ці методики також покращать тонус шкіри та розмасажують осередки лімфатичного застою, який проявляється целюлітом.
‍❤️ Ну а щоб закріпити результат та привести м’язовий каркас в тонус - використаємо електромагнітну стимуляцію. Це інноваційна методика високоінтенсивної терапії, яка не тільки покращує тонус м’язів, але й безпосередньо впливає на локальні жирові відкладення.
За годину процедури Zemits GioStim скорочує м'язову тканину до 20 тисяч разів. Це набагато більше, ніж клієнт може отримати навіть під час найінтенсивнішого тренування. Саме скорочення піднімають м'язовий тонус та стимулюють їх зростання.
Частота процедур — 3 рази на тиждень. Також Оксані були надані додаткові рекомендації щодо режиму харчування та фізичної активності.

Переходимо до результатів

Ми провели повноцінний курс апаратного схуднення, який охоплює:

✅ 5 процедур кавітації та 8 процедур вакуумної терапії з RF на Zemits Bionexis Pro
✅ 11 процедур пресотерапії на Zemits Demeter 2.0
✅ 3 процедури магнітотерапії на Zemits Giostim

Також Оксана комплексно підкоригувала своє харчування та ввела в щоденний режим спортивну активність. Ми зробили виміри через місяць і результат вражає!

Які наші результати:

Це перевтілення, яке сталось на наших очах! До того ж покращився тонус та рельєф шкіри, зони целюліту зменшились і загалом фігура стала підтягнутою.

І це не диво, а ефективна робота апаратних технологій! Завдяки апаратам Zemits ми змогли запустити процес схуднення та повернути Оксані віру у свої сили.

Результати ви можете побачити самі ❤️

Ефективні процедури — це найкраще, чим ви можете забезпечити свої клієнтів. Адже позитивні емоції, задоволення від свого відображення в дзеркалі — то найбільший комплімент для будь-якого естетиста ‍❤️‍‍



Запрошуємо вас на безкоштовний тест-драйв, це можливість переконатись в ефективності нашого обладнання на власному досвіді та отримати відповіді на всі питання.

Реальні кейси Zemits Про технології