Блог укр

Чек-лист для успіху в бізнесі лазерної косметології

У сучасному світі все більше людей прагнуть доглядати за своєю зовнішністю та виглядати на всі 100%. Не дарма лазерна епіляція входить в ТОП 5 найпопулярніших косметологічних процедур. Це перспективний вектор розвитку своєї справи.

Якщо ви плануєте відкрити власний лазерний салон краси, важливо мати чіткий перелік необхідних складових успіху. Тому сьогодні ми склали чек-лист для лазерного салону краси, який допоможе вам ефективно управляти бізнесом та надавати високоякісні послуги.

Від спеціалістів до клієнтів

Перший пункт ми хочемо присвятити персоналу та механізму взаємодії з клієнтами. Важливо мати в команді кваліфікованих ліцензованих спеціалістів з досвідом роботи. Колектив має мати належне навчання і володіти знаннями щодо використання обладнання та правильного виконання процедур.

Щодо взаємодії з клієнтами, то тут є декілька моментів:

⭐️ Клієнтська база даних + CRM програми. Ведення докладних записів про клієнтів, їхні індивідуальні потреби та результати процедур допоможе створити персоналізований підхід до кожного клієнта та відстежити їхні зміни. Ну а CRM платформи допоможуть автоматизувати графік відвідувань і взагалі полегшать механізм взаємодії.
⭐️ Також не забувайте комплексно інформувати відвідувачів про кожну процедуру: її перебіг, можливі ризики, очікувані результати та післяпроцедурні рекомендації. Сюди також можна віднести отримання зворотного зв’язку, адже відгуки покажуть вам переваги та можливі недоліки, над якими треба попрацювати.

Обладнання: які лазерні процедури можуть бути у вашому прейскуранті?

Тепер переходимо до апаратної частини, це невіддільна частина успіху, як і професіоналізм колективу. Розгляньмо, які лазерні процедури ви можете запропонувати клієнтам:

⭐️ Лазерна епіляція. Найпопулярніша послуга в цій сфері, яка завжди має цільову аудиторію, як серед чоловіків, так і серед жінок. Гладка шкіра надовго без врослих волосків та подразнень — основний запит відвідувачів. Але якщо ви лише новачок в індустрії й хочете протестувати цю процедуру — можна зупинитись на портативній моделі.

Такий апарат, як Adonyss DioLite, працює з усіма 6 фототипами шкіри, має SMART-систему діагностики із захистом від перегріву і передовим user-friendly управлінням. А ресурсу лампи до 20 мільйонів імпульсів буде достатньо для 2-3 років роботи.
⭐️ Лазерні процедури для обличчя. Наразі, в цьому напрямку косметологія пропонує достатню кількість процедур: пілінг, лазерне шліфування, підтяжка та омолодження, видалення судинної сітки, видалення пігментації.


Багато хто думає, що для епіляції й для косметологічних процедур застосовується один і той же лазер. Але це не так. Для лазерної корекції естетичних недоліків обличчя звертаються за допомогою до фракційних лазерів. Наприклад, в апаратної лінійці Adonyss це CarbonFrax CO2 — багатофункціональний апарат, який значно розширює прейскурант салону або кабінету.
⭐️ Для підтяжки й anti-age терапії використовують фотоомолодження. Це методика, заснована на тепловому впливі імпульсних променів різної довжини. Під час сеансу вони проникають вглиб шкіри та руйнують “застарілі” колагенові волокна та клітини, які мають надлишок меланіну. Водночас вони запускають процес неоколагенезу та активують внутрішньоклітинні процеси.

Adonyss QuantumPeak — апарат ELOS епіляції й фотоомолодження, заснований на сучасній технології радіохвильової й світлової енергії. Курс процедур на цьому обладнанні не тільки скорочує колагенові волокна, підтягуючи епідерміс, але і видаляє судини, усуває пігментацію. Тобто один апарат виконує багато стратегічних задач.
⭐️ Видалення татуювань та татуажу. Ще один новий напрямок, який має перспективи, адже дуже багато охочих прибрати набридлий малюнок в шкірі або татуаж, який втратив колір. Для такої задачі найкраще підійде Zemits Ogmalaze, адже він розширить ваш прейскурант таким переліком процедур:

  • Видалення татуювання. Zemits Ogmalaze здатен подолати чорний, синій, червоний, коричневий пігменти. Тут принцип такий самий як і в діодній епіляції — чим темніший і насиченіший колір, тим простіше видалити. Світліший пігмент видалити складно, тому що він відбиває більшу частину лазерного випромінювання. Щоб якісно видаляти зображення, неодимові лазери обладнані насадками, які генерують світлові хвилі різної довжини.
  • Видалення перманентного макіяжу. Навіть обробка таких делікатних зон як губи, очі та брови.
  • Видалення пігментації та гіперпігментації.
  • Татуаж брів та губ.
  • Карбоновий пілінг. Процедура делікатного очищення, лазерна процедура омолодження, яка не дарма отримала назву “голлівудська чистка”.

Варто пам’ятати, це лише загальний огляд необхідних моментів для лазерного салону краси. Важливо розглянути свої конкретні потреби, цільову аудиторію та ринкові тенденції при формуванні свого бізнес-плану та виборі обладнання


Тому перед купівлею ми запрошуємо вас на безкоштовний тест-драйв. Це гарна можливість підібрати набір апаратів саме під ваші потреби, оцінити результат процедур та поставити всі питання. ❤️

Огляди апаратів Про технології