Блог укр

2020 рік: Zemits підбиває підсумки

Залишилося всього декілька днів до кінця року, а це означає, що прийшов час підбивати підсумки: підкорення нових вершин, оновлення та удосконалення апаратів, розвиток нових векторів

Залишилося всього кілька днів до кінця року, а це означає, що прийшов час підбивати підсумки. Цей рік був непростим. 2020 "порадував" нас наймасштабнішим карантином за останні 50 років. Все сповільнилося й завмерло, в пріоритеті стали здоров'я та сім'я.

Б'юті-індустрії довелося трансформуватися, щоб перетворитися на щось зовсім нове. Нові вектори розвитку та інноваційні технології, вони дали можливість розширити свої кордони.

Той, хто не зміг адаптуватися — просто не зміг утримати свій бізнес на плаву. Але в цьому також є свої плюси: адже залишилися найстійкіші й гнучкі, які змогли прорахувати можливі варіанти та зробили правильні кроки. Це ж стосується й виробників косметологічного обладнання — залишилися ті, хто дійсно розуміє та задовольняє потреби своєї аудиторії, бере не тільки кількістю, а й високою якістю.

Але попри всі труднощі — ми впоралися! Разом ми подолали цей рубіж, ще більше зміцнивши та зробивши нашу сім'ю ще більше. Всі досягнення й позитивні зміни Zemits Family не могли б відбутися без вас!

Кожен, хто став членом нашої великої інтернаціональної сім'ї — вніс свій внесок в наш розвиток. І це неоціненно. Чим же ми весь рік займалися? Зараз розповімо.


Підкорювали нові вершини

Постійний розвиток — це запорука нашого успіху. Ми в Zemits прагнемо забезпечувати своїх клієнтів тільки найефективнішими, новими технологіями. Цей рік був щедрий на інновації, ми представили відразу 5 нових приладів.

Zemits UltraNexx

Апарат SMAS ліфтингу, заснований на революційній методиці HIFU, відкрив нову сторінку у сфері anti-age. Це можливість отримати за один сеанс пролонгований результат, який зберігається до 5 років. Чи можливо це було раніше? А все завдяки новій технології впливу. Прилад використовує в роботі сфокусований ультразвук високої ефективності, який стимулює глибинні структурні шари шкіри, прискорюючи процес вироблення колагену й еластину. Zemits UltraNexx підходить навіть для яскраво виражених вікових змін, підтягуючи контури та вирівнюючи зморшки. Це перлина нашої anti-age колекції, яку гідно оцінили багато косметологи.

Zemits CoolRestore

Також ми запустили в продаж одну з найпотужніших кріосистем на косметологічному ринку України. Апарат кріотерапії для скульптування тіла, він ідеально підходить як для розв'язання локальних естетичних проблем, так і для потужного оздоровлення організму в цілому. Минув той час, коли кріотерапія проводилася за допомогою рідкого азоту. Завдяки Zemits CoolRestore, наші клієнти розширили свої прейскуранти й підвищили середній чек послуг. Адже попит породжує тільки ефективність і відмінні результати процедури. Прилад справляється з жировими відкладеннями, застоями в лімфі, уповільненою мікроциркуляцією і загальним зниженим тургором шкіри. А дві ергономічні маніпули підходять не тільки для роботи по тілу, а й по обличчю. Це подвійна вигода для будь-якого салону або кабінету.


Zemits WaveRestore

Користь ударно-хвильової терапії вже давно доведена медициною, її широко застосовують в терапії хвороб опорно-рухової системи. Але зовсім недавно її почали застосовувати в виправленні естетичних проблем. Наша новинка Zemits WaveRestore успішно поєднала в собі ці два напрямки — апарат застосовується для проведення фізіотерапевтичних і косметологічних процедур. Прилад допомагає в моделюванні фігури, зміцненні та підтяжки шкіри, прискоренні лімфатичних процесів. Удосконалена технологія Zemits W-Pulse і 5 ергономічних насадок різної глибини впливу вивели цю процедуру на якісно новий рівень.

Zemits Zarion

Ну і як тут обійтися без вишеньки на торті? Адже ми одні з перших на ринку випустили ЙОГО — першого у світі світлодіодного лазера з ресурсом 100 млн імпульсів! Всі косметологи, які займаються лазерної епіляції — затряслися в екстазі, адже це в кілька разів більше, ніж пропонує будь-який інший лазер на сучасному б'юті-ринку! Потужний, продуктивний, стильний, надійний — цей прилад втілення всіх бажань і потреб лазерної індустрії. Нова сторінка лазерної епіляції вже перегорнуто разом з Zemits ZariOn!


Оновлювали та вдосконалювали

У Zemits ми ніколи не зупиняємося на досягнутому. І навіть якщо у нас є крутий апарат — ми все одно хочемо його поліпшити. Особливо це стосується наших топових апаратів і головної гордості - косметологічних комбайнів.

Потужніше, гарніше, результативніше — ось головні критерії наших "апгрейдів ". Отже, в цьому році ми порадували такими оновленими версіями:
  • Косметологічний комбайн для очищення й омолодження шкіри 8 в 1 Zemits Verstand.
  • Косметологічний комбайн мікрострумової терапії й електропорації Zemits Verstand Pro.
  • Косметологічний комбайн для очищення й омолодження шкіри 8 в 1 Zemits Meister NG.
  • Апарат вакуумно-роликового масажу для підтяжки тіла Zemits Leger 2.0.
  • Апарат мікрострумової терапії для підтяжки шкіри Zemits Adrinox 2.0.
5 оновлених приладів для ще більшої результативності процедур!

Почали розвивати новий косметологічний вектор

У 2020 році аудиторія здебільшого сконцентрувалася на домашньому догляді. Адже в умовах карантину було складно вчасно потрапити до косметолога. Ми це врахували та почали розвивати нову лінію портативних апаратів для домашнього догляду. Це обладнання створює професійний догляд, як ніби-то людина прийшла на сеанс процедур в салон. Отже, в нашому обладнанні прийшло стильне поповнення:

Zemits MarvelouSlim. Вакуумний масажер для підтяжки шкіри, легко вміщається в руці, ефективний і легкий в управлінні. Має кілька режимів і функцію терморегуляції, прогріваючи тканини. Апарат працює з жировими відкладеннями та целюлітом, розганяючи кровообіг і лімфоток. Невеликий, але потужний, з ним ви забудете про інші засоби домашнього моделювання фігури.

Zemits Sonosilk. Нова модель ультразвукового скраберу, яка ефективно справляється з цілим комплексом проблем: ороговівши шаром клітин, забрудненнями, тьмяністю розширеними порами, зниженням тонусу. Це не тільки очищення, але й мікромасаж на клітинному рівні. 10 хвилин — і ваша шкіра знову сяє!

Але це тільки початок. Далі — більше, в наступному році ми плануємо розширити лінію портативних апаратів. Тільки тссс, це поки секрет!

Відвідували б'юті-івенти

Адже восени минула найяскравіша подія української косметологічної індустрії — InterCHARM Ukraine 2020. Тут зібралися законодавці б'юті-трендів і ми, звичайно ж не залишилися в стороні. Адже це чудова нагода розповісти про наш крутий бренд ще більшій кількості людей і голосно презентувати новинки!

З девізом "Ви готові бути на вершині косметологічного бізнесу?" команда Zemits впевнено увійшла в осінь професійної косметології. Щоденні майстер-класи, сотні консультацій, тисячі питань і десятки нових знайомств — ось чим для нас став InterCHARM Ukraine 2020.

Що ще?

І звичайно ж, ми інтенсивно оновлювали наш блог цікавими статтями, розповідаючи про найактуальніші тренди та процедури:

Радили, як правильно вибирати ультразвуковий скрабер. Принцип роботи та основні параметри. На що звертати увагу при виборі?

Написали чек-лист для початківця косметолога. З чого потрібно починати косметологічний бізнес і що необхідно для кабінету з самого початку?

Міркували, де власники б'юті-бізнесу втрачають в прибутку. Основні моменти, які допоможуть підняти залученість клієнтів і підвищити прибуток.

Розповідали про важливість міжнародної сертифікації продукції. Головні моменти "за", які важливі як косметолога, так і клієнта. Сертифікація - як головне підтвердження безпеки.

Поетапно прогрівали клієнтів в різних соціальних мережах. Розміщуємо контент в Facebook, Instagram, Pinterest, особистому блозі або ж на жіночих порталах.

Знайомили з CRM системами. Що це і з чим його їдять? Як інтегрувати таку систему в б'юті-бізнес? Види, програмне забезпечення та ефективні приклади.

Розглядали трендові процедури 2020 року. Ефективні технології для обличчя і тіла, які не втрачають популярності.

Анонсували нові апарати та технології. Бомбою скульптуруючої ніші цієї осені стала високоінтенсивна магнітотерапія. Особливості технології та результати.

Зберігали косметологічний бізнес на випадок повторного локдауну. План Б: вивчаємо отриманий досвід, зберігаємо клієнтів, пропонуємо програми лояльності.


Всього звичайно ж не перелічити. 2020 рік вийшов насиченим та незвичайним, тривожним і хвилюючим, переповнений як позитивними, так і негативними елементами. Але ми знаємо, що разом все подолаємо.

2021 рік — тримайся! Zemits Family відкриває нову сторінку косметологічної історії!
Новинки та події