Блог укр

Що Вам потрібно знати про магнітотерапію? Перспективний напрямок в косметології

Успіх косметологічної сфери заснований на постійному розвитку. Сучасне обладнання, нові послуги, ефективні технології — це все виводить бізнес на новий рівень та допомагає далеко обігнати конкурентів.

Магнітотерапія — нова сторінка в косметології. Так, вона давно відома в медицині завдяки хорошим результатам в загоюванні ран та переломів. Але що вона може запропонувати такий швидкісній індустрії, як косметологія? Виявляється, може.

У пошуку нових апаратних методів впливу на целюліт і жирові відкладення? Ми хочемо познайомити Вас з високоінтенсивною магнітотерапією. Зараз про все по черзі. В чому суть? Історія? Клінічні дослідження та результати? Процес? Новинки косметологічного ринку?


Що це таке?

І почнемо, мабуть, з невеликої історичної ремарки. Адже магнітотерапія бере свій початок ще кілька століть тому. Особливу популярність мав магнітний порошок, з якого виготовляли плитки. Вони особливо ефективно загоювали рани, зменшували біль в суглобах та хребті, пухлинах суглобів і після ударів.

Зараз магнітотерапія нітрохи не здала своїх позицій, залишаючись успішною медичною методикою. Але в чому ж суть?

Організм людини не може не реагувати на випромінювання будь-якого типу, це факт. Але тут є і позитивна сторона. Адже технологія заснована саме на цьому принципі. Створюючи електромагнітні хвилі, прилад формує електромагнітне поле, яке неінвазивно проникає в організм й взаємодіє з м'язами, тканинами, кістками та судинами.

Високоінтенсивна магнітотерапія — інноваційна методика в косметології, яка прийшла на заміну електростимуляторам та має ряд переваг. Вона впливає не тільки на жирові відкладення, але стимулює м'язи на різній глибині, впливаючи на рухові нейрони.
Ця процедура стимулює 20 тисяч м'язових скорочень за сеанс, а це стільки, скільки Вам не може дати ні одне тренування. Згодом м'язи адаптуються до такого навантаження, підіймають тонус, збільшуючись в обсязі, стаючи щільнішими.

Ну і друга функція. Процедура стимулює рухові нейрони, ну а вони своєю чергою — інтенсивне вивільнення вільних жирних кислот, що, в кінцевому підсумку, запускає процес загибелі клітин жирової тканини. Число клітин, що знаходяться в процесі загибелі, зростає після однієї 30 хвилинної процедури у два рази.


Позбавлення від проблем

Завдяки широкому спектру дій, магнітотерапія має великий список показань. Високоінтенсивна методика підійде кожному, хто хоче привести своє тіло в форму, поліпшити тонус м'язів та позбутись від локального скупчення жиру. Особливо актуальний курс цієї процедури для людей з абдомінальним типом розподілу жирових відкладень.

Ведете малоактивний спосіб життя і відчуваєте, що Ваша шкіра втратила пружність? Після свят прес перетворився в миле черевце? Довгий час не тренувалися в спортивному залі? На ці питання у нас одна відповідь — високоінтенсивна магнітотерапія.

Висока результативність

Ось результати клінічних досліджень ефективності магнітотерапії, які були проведені в США. Через 2 місяці після курсу процедур, у клієнтів були зафіксовані такі результати:
  • Зменшення об'єму талії в середньому на 3,5 сантиметри.
  • Товщина жирового прошарку в області живота зменшилася на 18,6%.
  • Обсяг м'язової маси в області живота в середньому збільшився на 15,4%.
  • Зменшення діастаза прямих м'язів живота на 10,4%.
Також було зафіксовано відсутність побічних ефектів. Після сеансу клієнти відчували легку м'язову втому, яка проходила протягом наступних двох днів.

Високоінтенсивна магнітотерапія зміцнює м'язовий каркас, підіймає тонус м'язів. Методика покращує якість шкіри, роблячи її пружною та підтягнутою. Також вона зменшує кількість жирових відкладень й целюліту. Процедура надає комплексний позитивний вплив на організм.

Процес процедури

Клієнт знімає весь одяг з оброблюваної зони та прибирає металеві аксесуари. Косметолог впритул фіксує аплікатори до шкіри за допомогою спеціального ременя. У комплекті до апарату йде набір ременів різної довжини, що дозволяє працювати з пацієнтами будь-якої комплекції.

Інтенсивність роботи апарату встановлюється на рівні дискомфорту, але не допускається хворобливих відчуттів. Косметолог повинен постійно перевіряти поріг чутливості клієнта.

Тривалість процедури — близько 30 хвилин. Інтервальні між сеансами — 2-3 дні.
Хотіли б уточнити, що навіть найефективніший апарат принесе мінімум користі в руках у некваліфікованого косметолога. Обирайте тих виробників, які надають безкоштовне навчання при купівлі обладнання. Особливо, коли навчання проходить під керівництвом досвідчених косметологів, які знають всі нюанси та особливості технології.


Зустрічайте нашу новинку — Zemits GioStim!

Це прорив в апаратному скульптуруванні тіла! Наш новий прилад високоінтенсивної магнітотерапії стане родзинкою Вашого бізнесу. Це передова неінвазивна технологія корекції фігури Gio Muscle Trainer, яка полягає в створенні сфокусованого електромагнітного поля. Воно неінвазивної проходить через тіло та взаємодіє з руховими нейронами, які згодом викликають максимальне скорочення м'язів через потенціал дії.

Прилад оснащений двома аплікаторами високої потужності GioMT, які використовують для корекції контурів тіла в районах живота, рук, ніг та сідниць. Головні переваги:
  • Подвійна дія: не тільки спалювання жиру, але й нарощування м'язів.
  • Передова технологія скульптурування — будьте попереду своїх конкурентів.
  • Висока ефективність — результати видно з перших процедур.
  • Не потребує витратних матеріалів.


Це апаратна революція, не пропустіть свій шанс!
Огляди апаратів Про технології