Блог укр

Як вибрати УЗ-скрабер?

Пілінг — це процедура, яка допомагає очистити шкіру від ороговілого шару клітин, буває різної глибини та інтенсивності. Ультразвуковий пілінг — найделікатніший варіант, який підходить будь-якого типу шкіри. Завдяки своїй атравматичності та короткому періоду реабілітації, її можна проводити в будь-який час.

Ультразвуковий пілінг — топова процедура, яка не втрачає своєї актуальності, маст-хев для будь-якого салону.

Якісний ультразвуковий скрабер — ваша головна зброя в боротьбі з недоліками та тьмяним кольором шкіри.

Сучасний ринок пропонує величезний вибір УЗ моделей з різними характеристиками. Але як же купити ультразвуковий скрабер високої якості з тривалим терміном експлуатації, не переплачуючи? Розберімось.


Механізм роботи

Це прилад, який генерує високочастотні ультразвукові коливання, шляхом яких надає подвійну дію — очищення і мікромасаж. УЗ хвилі здатні підвищувати температуру шкіри в точці впливу, коштом чого імпульси звільняють шкіру від забруднення, відмерли клітин і зайвого себума.

Які процеси стимулює скрабер:
  • Регенерацію епідермісу.
  • Мікроциркуляцію крові.
  • Поліпшення відтоку лімфи.
  • Синтез колагену та еластину.
Показання до застосування
Ультразвуковий пілінг вирішує такий спектр проблем:
  • Підвищена сальність шкіри.
  • Гіперпігментація.
  • Себорея тіла та обличчя.
  • Комедони та акне.
  • Огрубіння шкіри.
  • Запалення і прищі.

За допомогою ультразвукового впливу відбувається чистка, тонізація, вирівнювання тону, ліфтинг. В результаті процедур УЗ-пілінгу звужуються пори, розгладжуються дрібні зморшки, колір лиця стає свіжішим.

Процес використання

Спеціалізовані шоуруми дають можливість випробувати процес на практиці, навчають найефективнішим режимам і технікам ультразвукового скрабування. Компанія Zemits надає послугу безкоштовного тест-драйву і професійного навчання для початківців косметологів і тих клієнтів, які тільки збираються додати УЗ-чистку в асортимент свого салону краси. Процес використання досить простий і виглядає так:
  • Спочатку очищаємо шкіру від забруднень за допомогою молочка, пінки або скрабу.
  • Очищену шкіру змащуємо спеціальним гелем холодного гідрування та накриваємо плівкою.
  • Використовуємо гель-провідник і починаємо водити лопаткою під кутом 45 градусів до шкіри.
  • Після обробки, наносимо засіб для звуження пор або зволожуючий крем.

Ультразвукові хвилі повинні проникнути під шкіру і виштовхнути вміст пор.
Одна процедура триватиме 15-20 хвилин. А тривалість курсу становить 8-10 сеансів в залежності від масштабів проблеми, з якою звернувся клієнт.

Як обрати ультразвуковий апарат для очищення обличчя?

Головні технічні характеристики, на які потрібно звертати увагу при виборі девайсу:
  • Частота. Вона може варіюватися в межах від 25 КГц до 28 КГц. Оптимальний показник для процедури — 27 кГц
  • Потужність. Вона повинна бути від 0,5 до 2 Вт, чим потужніший прилад, тим глибше проникає ультразвук в шари шкіри.
  • Вид ультразвукової хвилі. Тут два варіанти — він може бути імпульсним або постійним. Можливий також варіант декількох режимів на одному пристрої. Від них залежить характер впливу процедури на шари дерми. Постійний — очищає шкіру від забруднень і жиру, імпульсний — допомагає проникнути корисним речовинам в дерму і відтворює ефект лімфодренажу.

Ультразвуковий скрабер портативний Zemits Skin Expert добре підходить для самостійного домашнього догляду, а також може використовуватися для виїзних сеансів вдома у клієнтів.
Апарати для ультразвукової чистки обличчя можуть бути монофункціональними або входити до складу багатофункціональних косметологічних комбайнів. Вдалі приклади комбайнів з набором топових функцій:
Косметологічний комбайн 8 в 1 Zemits Verstand.
Косметологічний комбайн 8 в 1 Zemits Meister NG.
Під час уз-пілінгу клієнт не відчуває дискомфорту — процедура безболісна, шкіра в процесі очищення не розтягується.


Не дивлячись на велику кількість моделей, ультразвукові скрабери діляться всього лише на два типи:
  • Стаціонарний. Зазвичай, це потужний агрегат з високою частотою імпульсів, складний в транспортуванні. Дуже добре підходить для салонів краси та косметологічних кабінетів.
  • Портативний. Компактний пристрій, з яким зручно проводити виїзні косметологічні сесії або використовувати в домашніх умовах. Ці моделі менш потужні, ніж перший тип.
На які особливості додатково варто звертати увагу при покупці:
  • Принцип роботи. Є моделі з катодним браслетом, який надягається на руку клієнта для заземлення.
  • Вигнута лопатка. Звертайте увагу на якість матеріалу лопатки. У сучасних версіях заземлення відбувається за допомогою саме цієї деталі.
  • Для очищення шкірних покривів досить впливу УЗ коливань частотою 27-28 кГц

Що слід ще враховувати при виборі такого пристрою:

  • Компанія-виробник. На сучасному ринку косметологічних пристроїв представлені моделі як міжнародних брендів, так і виробників азіатського ринку. Перші відрізняються якістю і досить високою ціною, другі  значною групою ризиків. Ми радимо обирати сертифіковану продукцію відомих брендів, якість, доведена численними відгуками задоволених покупців.
  • Габарити. Стаціонарні скрабери можуть бути вбудовані в косметологічний комбайн або ж бути окремих габаритним приладом. Якщо ваш простір дозволяє без проблем розмістити такий апарат, звертайте увагу на маніпулу. Оскільки прилад доведеться довго тримати в руці, маніпула повинна бути максимально компактною, мати обтічну форму та якомога меншу вагу.
  • Система управління. Останні моделі можуть похвалитися рідкокристалічним дисплеєм, де зображаються всі процеси та програми роботи приладу. Також обирайте моделі, де є таймер і кнопки управління.
  • Гарантійне та післягарантійне обслуговування. Гарантія якості  це можливість звернутися в офіційний сервісний центр в разі поломки. В середньому, це рік, але багато виробників дають більш тривалу гарантію, до 2 років.

З чим поєднувати уз-пілінг обличчя?

Добрими "компаньйонами" для уз-пілінгу стануть: мікрострумирф-ліфтингелектропорація, маски, хромотерапія, кріотерапія, масаж обличчя.

Якщо шкіра сильно забруднена, на ній багато комедонів, можна проводити комбіновану чистку — доповнивши уз-вплив механічних. При цьому розпарена шкіра спочатку обробляється ультразвуком, а потім (вибірково) — очищається руками або інструментами (шумівкою або петелькою уно).

Завдяки тому, що верхній шар відмерлих рогових часток епідермісу під час уз-пілінгу знімається, активні компоненти косметики швидше проникають в клітини шкіри, тому будь-які сироватки, крему і маски після ультразвукової чистки працюють активніше.

Після процедури можна використовувати будь-які склади, крім подразливих — зволожуючі, живильні, регенеруючі, заспокійливі й т.д.

Цікаве для власників косметологічного бізнесу