Блог укр

З Мрій — в реальність! Які ТОП трендові процедури можна додати у свій салон із вигідними знижками

Зимові свята — час не тільки мріяти, але й діяти, адже в Zemits ми втілюємо мрії в реальність. І не тільки! В грудні на вас чекають акційний прайс з різдвяними знижками та подарунки до кожного апарату професійної лінії.
Обирайте свій подарунок на суму до 20 000 грн або використайте його для купівлі другого апарату цього місяця
А ми сьогодні підготували перелік ТОП процедур, які можна вигідно додати до свого прейскуранта в грудні.

SMAS ліфтинг - омолодження №1

Це процедура — зірка anti-age індустрії, єдина методика, яка може позмагатись в результативності з пластичною хірургією. Але вона неінвазивна та атравматична, саме тому SMAS - ліфтинг обожнюють клієнти!

Zemits Ultranexx Lite — наша новинка 2023 року. Має в комплекті три базові картриджі. Кожен з них працює на певній глибині — від 1.5 мм до 4.5 мм. Ресурс картриджа — 20 тисяч ліній.

  • Зона навколо очей: 1.5 мм
  • Обличчя і шия: 3.0 мм
  • Обличчя і декольте: 4.5 мм

Також робоча поверхня картриджа з Zemits Ultranexx Lite дає можливість закладати на один імпульс відразу кілька ліній, які автоматично чітко будуть розташовані на правильній відстані один від одного. Це означає, що точність процедури збільшиться, при тому, що час на сеанс скоротиться.

Естетист може встановлювати глибину ультразвукового впливу відповідно до типу шкіри та задач процедури. Це означає, що ми можемо знайти оптимальний рівень енергії для кожного клієнта, що дозволить досягти більш ефективних результатів і зменшити ризик побічних ефектів.

Zemits Verstand HD — найкращий подарунок для косметолога

Мрії збуваються під Різдво, особливо, коли ви мріяли про комплексне удосконалення вашої справи. Цей красень знає, як збудувати прейскурант з нуля та потішити ваших клієнтів найтрендовішими процедурам. Zemits Verstand HD це 8 в 1, комбайн, з яким доступні всі етапи догляду: очищення, живлення, омолодження.

Головна його перевага — інноваційна процедура HydroDiamond™. Ми поєднали діамантову мікродермабразію з гідродермабразією та створили унікальну методику, яка допоможе тобі обігнати конкурентів. Це методика потрійної дії: вона очищує пори, відлущує відмерлі клітини та впроваджує активні компоненти сироватки в глибокі шари шкіри.

Ну і додатково до цієї інноваційної новинки у вас є 7 найпопулярніших б'юті-технологій: від ультразвукового пілінгу і до кріотерапії.

Створюйте комплексні протоколи для задоволення ваших клієнтів та збільшення загального прибутку!

Комбіноване моделювання фігури з CelluSpice Pro

Zemits CelluSpice Pro апарат вакуумно-термічного впливу, інноваційний, передовий підхід до схуднення та омолодження шкіри. Справжнє диво, унікальна методика на ринку, що поєднує потужну вакуумну стимуляцію та делікатний термічний вплив.

Модель має три насадки різного діаметра, завдяки чому естетист може пропрацьовувати рівні проблемні зони: сідниці та стегна, живіт, талію та спину, декольте, шию та руки.
Інтерфейс має як вбудовані режими для комплексного пропрацювання, так і режим ручного налаштування, що дає можливість коригувати індивідуально параметри для кожного клієнта

Новий рівень схуднення з Bionexis Lite

Zemits Bionexis Lite — оновлена модель нашого бестселера для скульптурування.

Цей багатофункціональний комбайн поєднує в собі всі найефективніші технології для роботи з зайвими сантиметрами: Він поєднав 4 косметологічні методики:

⭐️ Ультразвукову кавітацію. Методика, що використовується для локальної корекції проблемних зон та зменшення об'ємів тіла. Прекрасно зарекомендувала себе для ефективної боротьби з целюлітом.

⭐️ Вакуумно-роликовий масаж. Ці дві технології, які поєднані в одній маніпулі стискають і розтягують сполучну тканину, що сприяє руйнуванню підшкірного жирового шару. Апарат проводить потужний лімфодренаж, покращує метаболізм і зменшує розмір жирових клітин.

⭐️ RF-ліфтинг обличчя і тіла. Підтяжка шкіри шляхом глибокого прогріву радіочастотними хвилями, що призводить до скорочення колагенових волокон. Крім того, під час процедури відбувається активація неоколагенезу, який стимулює внутрішньоклітинні процеси оновлення.

⭐️ Інфрачервоне випромінювання. Технологія сприяє підвищенню рівня кисню в організмі, шляхом перетворення інертних молекул води на незалежні молекули.

Комбінуючи та поєднуючи методики в апараті, ви досягнете вражаючих результатів для ваших клієнтів

Потужний лімфодренаж з Demeter 2.0

Пресотерапія завжди буде доречна, коли потрібно швидко вивести зайву рідину з організму. М’який, ритмічний масаж стисненим повітрям не лише дарує клієнтам курс релаксу, але й вирішує широкий спектр естетичних проблем — лімфодренажу ніколи не буває замало, наш Zemits Demeter 2.0 точно це знає.

❤️ Він має 44 канали, а отже максимально пропрацьовує кожен сантиметр тіла. І це ваш шанс обігнати всіх конкурентів, які мають апарати на 24 канали.

❤️ У вашому розпорядженні 5 програм, за допомогою який косметолог підбирає індивідуальні параметри процедури для кожного клієнта.

❤️ Легкий в керуванні, апарат оснащений спеціальним сегментованим костюмом з цупкої, непромокної тканини. Остання дає змогу суміщати пресотерапію з антицелюлітним обгортуванням, що збільшує ефективність процесу.

1 процедура пресотерапії = 5 процедурам ручного масажу! Це методика входить до обов'язкової бази будь-якого салону та має універсальну дію: від зменшення целюліту та об'ємів до покращення загального лімфообігу та кровообігу. Такий апарат пресотерапії — безсумнівна перевага для будь-якого бізнесу.

Познайомтесь з апаратом Мрії!

Дізнайтесь 100% практичної інформації про апарати Zemits від практикуючого косметолога.

✅ Те, чого немає на сайті.

✅ Те, що ви не дізнаєтесь від менеджера.

✅ Результати та ефективність від того, хто вже працює з апаратом.

На всі питання отримайте відповідь під час нашого віртуального демо

Огляди апаратів Новинки та події