Блог укр

Zemits підкорює світ косметології: відкриваємо сезон б'юті-подій

Всім привіт! Сьогодні ми до вас зі статтею-анонсом б’юті подій на лютий-травень. Цей сезон напевно буде найгарячішим за всю історію існування Zemits - 11 виставок та конференцій по всьому світі. Україна, Польща, Велика Британія, Литва, США, Бельгія — вже не можемо дочекатись, щоб поділитись з вами відео та фото з цих подій.

Ну а зараз ми з вами коротко пройдемось по кожному з них.
17-19.02 - CosmoBeauty Estética, Іспанія
17 лютого ми вперше беремо участь в б’юті-події Іспанії — CosmoBeauty Estética Barcelona! Неймовірні три дні, нові знайомства, демонстрації, консультації — круговерть найяскравішої події цього лютого розпочнеться завтра!

Де нас знайти: Barcelona CCIB Forum Diagonal Mar
Номер стенда: E229
3-4.03 - PB Exel London, Велика Британія
Традиційно, ви зустрінете нас у Великій Британії, на Professional Beauty Exel London. Вкотре ми беремо участь в цій події й не втомлюємось ділитись з вами новинками, проводити тест-драйви, обмінюватись досвідом. Саме тут народжуються тренди!
3-5.03 - IESC New York, США
The International Esthetics, Cosmetics & Spa Conference - б’юті-подія преміум рівня та світового значення. Саме тут естетисти удосконалюють свій бізнес якісним, сертифікованим обладнанням. Сотні провідних брендів зі всього світу зберуться на початку березня, щоб яскраво відкрити весняний сезон.
9-10.03 Beauty Forum, Варшава, Польща
Найпопулярніша косметологічна виставка країни, ми приймаємо в ній участь вже в втретє! Це унікальна подія, що об'єднує професіоналів індустрії краси не лише Польщі, але й всього світу! З нетерпінням очікуємо, адже вже не перший рік ми беремо участь в цій події.
12-14.03 Pro Beauty Expo Kyiv, Україна
В Україні відкриваємо сезон з Pro Beauty Expo Kyiv! Тут народжуються тренди та презентуються найновіші продукти, обладнання та технології. Провідні бренди, тисячі відвідувачів, бестселери та новинки індустрії — подія, яку однозначно варто відвідувати.
14.03-17.03 The Skin Games Atlanta, США
Найбільше інтернаціональне змагання провідних б’юті-брендів зі всього світу. Визначна подія косметології та естетики, такий формат дуже цікавий для нас та наших клієнтів! Цього року зустрічайте нас в Атланті!
16-18.03 Estetika Brussels, Бельгія
Улюблене місце зустрічі всіх професіоналів краси в Бенілюксі. Існуючи 40 років, Estetika стала унікальною подією, що дає відвідувачам найповніший огляд обладнання, продуктів, технік у своїй галузі. До зустрічі в Брюсселі!
24-25.03 ICES Dallas, США
Ми не вперше відвідуємо The International Congress of Esthetics and Spa і кожного разу це неймовірно круто та захоплююче зустрічати нові та знайомі обличчя, обмінюватись досвідом та знайомити всіх охочий з нашим обладнанням.
12-14.04 PELENĖ, Литва
Міжнародна виставка індустрії краси PELENĖ — найбільша міжнародна подія індустрії краси в країнах Балтії. Сотні брендів косметологічної індустрії зберуться в серці країни — Вільнюсі, щоб презентувати свої останні досягнення.
21-22.04 ICES Philadelphia, США
Найгарячіші новинки та досягнення — на вас чекає Філадельфія та сотні косметологічних брендів. Тест-драйви, демонстрації, консультації — з нетерпінням чекаємо вас у квітні! #ICESPhiladelphia2024
8-10.05 Estetica Expo, Варшава, Польща
Вперше ми відвідаємо цю подію з нашим польським офісом! Індустрія естетики щорічно набирає обертів, з’являються нові технології та тренди. Разом зі найпопулярнішими брендами світу ми в травні відкриємо цю подію.
Аж перехоплює дух від захвату! Ми з нетерпінням чекаємо на ці б’юті-події! Разом з Zemits до вершин косметологічного бізнесу.
Новинки та події