Блог укр

Осінь — для лазерних процедур: які апарати удосконалять ваш бізнес?

Восени клієнти частіше звертаються за допомогою до косметологічних процедур, це факт. І ще фактом є те, що саме цієї пори лазерна косметологія знову набуває актуальності.
Тому на питання “чим зміцнити свій прейскурант в осінній сезон?” ми маємо чітку відповідь — обладнанням для лазерних процедур.
Сьогодні ми підготували для вас підбірку апаратів, які точно стануть в пригоді будь-якому б’юті-бізнесу, який прагне успіху. Почнемо!

4️⃣ причини, чому лазерна косметологія на піку восени

І варто почати з причин, чому саме в цей сезон клієнти інтенсивніше записуються на лазерні процедури:

⭐️ Зменшення активності ультрафіолету. Простими словами — холоднішає. Температура знижується і щоб пройти епіляцію ніг, вже не потрібно страждати в джинсах при +30.

⭐️ Восени ж ми можемо заховати оброблені лазером зони абсолютно комфортно. Чим менше сонячного світла — тим безпечніше виходити на вулицю, чого не скажеш про літній період.

⭐️ Зростання попиту. Після тривалої перерви, клієнти косметологічних салонів/кабінетів значно активізуються і лазерні процедури, такі як епіляція, збирають повний запис.

⭐️ Тривалі результати. Якщо пройти курс процедур фракційного шліфування восени-взимку, клієнт буде менше контактувати з сонячними променями й результат закріпиться надовго.

Осінь комфортна для проведення лазерних косметологічних процедур, адже ще не холодно (і не треба одягати багато одягу, що теж дискомфортно), але вже і не жарко (немає натирань, поту і яскравих сонячних променів).

Adonyss CarbonFrax - фракційний лазер вашої мрії

Як діє фракційний лазер? Вплив на шкіру здійснюється за допомогою світлових променів, розділених на фракції-клітини. Вони розсіюють лазерне випромінювання не у формі безперервного потоку, а у формі окремих сегментованих ділянок.

Ця роздільна дія лазерного світла на шкірі призводить до утворення мікротермальних процедурних зон, товщиною всього кілька десятків мікрон. В результаті цього процесу на поверхні дерми виникають мікроранки, які відправляють сигнали сусіднім клітинам. Ця реакція запускає активний синтез колагену та еластину.
Переваги Adonyss CarbonFrax
  • 7 вбудованих режимів лазерного фокусування з регулюванням розміру та форми фракційного випромінювання.
  • 3 методи сканування шкіри, які мінімізують можливість пігментації.
  • Можливість працювати з широким спектром естетичних проблем, включно з лазерною гінекологією.
  • Три типи насадок:
1️⃣ Фракційна, дія якої направлена на омолодження, на роботу з рубцями, розтяжками, постакне.
2️⃣ Хірургічна. Вона працює з новоутвореннями, видаляє папіломи, бородавки, себорейні кератоми та ін.
3️⃣ Гінекологічна. Використовується для вагінального омолодження на 360 градусів та вирішення гінекологічних патологій.

Познайомтесь з цим фракційним лазером ближче в нашому відеоогляді

Adonyss QuantumPeak розширює прейскурант

Цей апарат забезпечує вашому бізнесу значне розширення цільової аудиторії. Все завдяки двом функціям моделі: фотоомолодженню та фотоепіляції

Принцип дії: якщо ми говоримо про фотоомолодження, то це методика, заснована на тепловому впливі імпульсних променів різної довжини. Під час сеансу вони проникають вглиб шкіри та руйнують “застарілі” колагенові волокна та клітини, які мають надлишок меланіну. Водночас вони запускають процес неоколагенезу та активують внутрішньоклітинні процеси.

Якщо ми говоримо про фотоепіляцію, то в процесі процедури світлові промені впливають на меланін, саме цей пігмент поглинає спалах світла. Світло перетворюється в тепло й миттєво прогріває його до 70 градусів за Цельсієм. Кров в капілярах, які живлять волосяну цибулину, згортається. Цибулина не отримує харчування, відмирає й випадає.
Переваги Adonyss QuantumPeak

⭐️ Поєднує в собі відразу дві методики: фотоомолодження та видалення небажаного волосся. Одним апаратом ви розвиваєте бізнес у двох напрямках

⭐️ Обладнаний функціональними маніпулами: маніпула для видалення волосся й маніпула QPL-RF для anti-age профілактики.

⭐️ Вирішує широкий спектр естетичних проблем: видалення волосся, омолодження шкіри, видалення пігментації, видалення судин, підтяжки шкіри зони декольте.

⭐️ Універсальний, підходить для обробки будь-якої частини тіла.

А ось результати роботи Adonyss QuantumPeak

Лазерна епіляція — завжди в ТОПі

Ну і наостанок перейдемо до процедури, яка майже ніколи не втрачає актуальності, але вже ж таки восени клієнтів у ваші двері стукається більше. Це, звісно, лазерна епіляція.

Принцип дії технології. Методика ґрунтується на принципі фототермолізу. Лазерне випромінювання поглинається темним пігментом волосся (меланіном), а потім перетворюється на теплову енергію. Ця теплова енергія спричинює пошкодження волосяного фолікула, руйнуючи його. Головна перевага процедури — вона впливає на меланін, не травмуючи шкіру навколо нього. Саме тому діодний лазер працює з будь-яким типом шкіри по Фіцпатріку.


Які моделі ми можемо запропонувати для вашого бізнесу?

Adonyss DioPulse — повнорозмірний діодний лазер з ресурсом в 30 мільйонів імпульсів. Потужний, продуктивний, цей апарат стане вам надійним помічником на наступні 5-7 років. Які ще переваги він має:

🔴 Цей лазер може працювати з будь-яким типом шкіри, опрацьовуючи навіть сиве та дуже світле волосся.

🔴 Обирайте будь-яку функцію або налаштовуйте будь-які параметри, просто переміщаючись по інтерфейсу кольорового сенсорному екрану.

🔴Сучасна охолоджувальна система Sapphire не лише мінімізує всі неприємні відчуття від процедури, але й покращує довговічність апарату.

🔴 Ергономічність. Легка маніпула, яка забезпечує максимальний контроль та чіткість процедури.

Додаємо відеоогляд, щоб ви познайомились з ним ближче

Adonyss DioLite — стильний, портативний апарат, який вигідно економить вільний простір. Але не дивлячись на невеликий розмір, він ні в чому не поступається повнорозмірним моделям:

✅ Потужна охолоджувальна система

✅ Світовий промінь довжиною 808 нм глибоко пропрацьовує фолікули волосся будь-якого типу шкіри

✅ Ресурс випромінювача — до 20 мільйонів імпульсів
З таким набором лазерних апаратів ви точно досягнете успіху!

З таким набором лазерних апаратів ви точно досягнете успіху! А щоб протестувати їх та поставити всі питання - запрошуємо на безкоштовний тест-драйв

Огляди апаратів Про технології