Блог укр

Гайд по мікрострумовій терапії: все що треба знати

“Влітку краще не проводити косметологічні процедури!” — чули таку думку? У свідомості багатьох клієнтів закріпився стереотип, що літній період не є найкращим часом для апаратних процедур.
Але насправді є деякі процедури, які можна проходити цілий рік. Мікрострумова терапія — одна з них.
Сьогодні ми підготували статтю-огляд на цю косметологічну технологію. Тож почнемо з історичної ремарки.

Трохи історії

У 70-х роках мікроструми активно використовувалися фізіотерапевтичний метод для зволоження паралічу м’язів обличчя. Клінічна практика показала додатковий побічний ефект — покращення стану шкіри, тож методику почали активно застосовувати в косметології.

Сьогодні мікроструми успішно використовуються для вирішення широкого спектра естетичних проблем. Вони також включаються в програми реабілітації після інвазивних процедур та пластичних операцій.

Як це працює?

Мікроструми — це електроімпульси низької частоти й малої сили, що змінюють електричний потенціал клітинних мембран. Цей процес пробуджує клітину, активізує обмін речовин і відкриває мембранні канали, через які починається рух молекул.

Мікроструми сприяють виробленню аденозинтрифосфорної кислоти (АТФ) — сполуки, яка є джерелом енергії для багатьох клітинних процесів, включаючи вироблення колагену та регенерацію шкірних клітин. Це допомагає розгладити дрібні зморшки, покращити колір та підтягнути овал обличчя.

Мікроструми також сприяють лімфодренажу та прискоренню кровообігу, що зменшує набряклість шкіри та позбавляє синці під очима. Вони поліпшують колір обличчя та міцність стінок судин (профілактика куперозу). Дослідження показують, що мікроструми збільшують транспортування амінокислот на 30-40% і можуть збільшити синтез білків, ліпідів та інших важливих молекул в клітинах в 5 разів. Саме тому мікроструми є однією з ключових процедур у косметології для омолодження шкіри.

Сучасні технології передбачають використання дуже низького рівня струму, який відповідає електричному потенціалу людського тіла. Мікроструми працюють як зовнішнє джерело енергії, яку організм може використовувати для швидкого відновлення та природного сяяння шкіри.

Які переваги мікрострумової терапії?

⭐️ Добре переноситься організмом.

⭐️ Можна проводити в будь-яку пору року.

⭐️ Позитивно діє на всі типи шкіри.

⭐️ Гарно поєднується з іншими процедурами в комплексних протоколах.

⭐️ Широкий спектр дії. Мікроструми застосовуються в омолоджуючих програмах, для відновлення після інвазивних процедур, для профілактики птозу та покращення пружності.

⭐️ Мікроструми допомагають глибоко зволожити шкіру і наситити її необхідними корисними речовинами та інгредієнтами. Після пройденого естетистом курсу можна позбутися пігментації та гіперчутливості.

⭐️ Мікроструми підтягують м’язи обличчя і сприяють виведенню надлишкової рідини, що робить обличчя свіжим.

Як діє мікрострумова терапія?

Під час процедури Zemits Adrinox 2.0 впливає позитивно на 2 рівнях. На клітинному рівні:

  • Відновлюється мембранний потенціал, що сприяє нормалізації клітинного метаболізму.
  • Стимулюється активність фібробластів, що сприяє синтезу колагену та еластину.
  • Нормалізується активність меланоцитів і прискорюється розпад меланіну, допомагаючи зменшити пігментацію шкіри.
  • Поліпшується клітинний імунітет, що сприяє захисту шкіри від шкідливих факторів.

На рівні тканин:

  • Поліпшується мікроциркуляція, що сприяє кращому постачанню крові та поживних речовин до шкірних тканин.
  • Відновлюється м'язовий тонус, допомагаючи підтягнути шкіру та покращити контур обличчя.
  • Відбувається зволоження шкіри через підвищений синтез глікозаміногліканів в дермі та використання зволожувальних засобів.

Які основні покази до проведення курсу мікрострумів?

  • Вони допомагають побороти птоз, провисання овалу обличчя.
  • Зменшують ознаки старіння шкіри, відновлюють її тонус та борються зі зморшками.
  • Покращують стан шкіри голови та допомагають уникнути його випадіння.
  • Застосовуються для ліфтингу тіла, а також для антицелюлітних програм.
  • Ефективні в терапії набряків та лімфостазу.
  • Допомагають зменшити гіперпігментацію шкіри.

Мікроструми також рекомендуються в процесі догляду за гіперчутливою, жирною та проблемною шкірою, де вони можуть забезпечити необхідний ефект та поліпшити загальний стан.

Бажаєте випробувати можливості наших мікрострумових апаратів на власному досвіді? Тоді запрошуємо вас на безкоштовний тест-драйв! Це гарна можливість оцінити реальні результати обладнання та поставити всі питання сертифікованим косметологам Zemits.

Огляди апаратів Про технології