Блог укр

Одна процедура — добре, а дві — краще!

Про важливість комплексного підходу у догляді за шкірою не скаже лише лінивий косметолог. І справа тут не в прагненні будь-що продати якомога більше послуг (хоча звичайно, набагато вигідніше, коли клієнту можна провести 2-3 процедури в один сеанс). 

Причина в тому, що грамотне поєднання методик здатне підвищувати їхню ефективність, причому це не арифметична сума результатів. Ми спостерігаємо ефект синергії — коли підсумковий результат від комплексу в рази перевищує суму результатів окремих процедур, тобто при курсовому використанні кожна зі складових підвищує дієвість іншої.

Розглянемо топові варіанти комбінацій, які можна (і варто!) Використовувати в косметологічній практиці.


Радіочастотне омолодження

Радіочастотне омолодження шкіри дає чудові результати, проте для успіху процедури дуже важливо правильно підготувати шкіру. А саме – ретельно очистити її від усього, що може перешкоджати проникненню імпульсів у товщу епідермісу. Ультразвуковий пілінг дозволяє дбайливо і при цьому дуже глибоко очистити шкіру. Верхній шар відмерлих частинок, пил на поверхні, забруднення в порах — все це повністю видаляється під час ультразвукового чищення. Проникність шкіри підвищується, а значить і омолодження буде більш очевидним.

Як і для радіочастотного ліфтингу, для мікрострумової терапії дуже важлива попередня підготовка та очищення шкіри. А після видалення верхнього відмерлого шару епідермісу шкіра стає м'якшою, а її легке нагрівання, що відбувається внаслідок ультразвукового впливу, посилює обмін речовин у шкірі.


Мікрострумова терапія

Мікрострумова терапія — справжній тренд 2022 року в омолодженні шкіри. Цей метод застосовують популярні клініки та салони, естетисти та спа-центри. При правильному дотриманні протоколу, мікрострумову терапію можна робити самостійно навіть у домашніх умовах. Звісно, ​​для професійного використання краще вибирати апарати з кількома видами насадок. Добре, якщо в комплекті, крім електродів, будуть рукавички для мікрострумового масажу, як в апараті Zemits Adrinox 2.0.


Ультразвук + Електропорація

Після глибокого очищення шкіри ультразвуком вона виглядає молодшою ​​і вологішою, але щоб посилити цей ефект і закріпити його надовго, бажано доповнити чищення зволожуючою або живильною маскою. А ще краще використовувати електропорацію, щоби забезпечити глибоке впровадження активних речовин косметики в шкіру. За допомогою Zemits Klein El ми можемо ввести у глибокі шари шкіри до 70% нанесеної на шкіру речовини. Це феноменальні показники, досягти таких результатів, використовуючи звичайне поверхневе нанесення кремів або масок, практично нереально.

Враховуючи, що електропорація атравматична та повністю індивідуальна – ми можемо підібрати персональний коктейль для кожного клієнта з урахуванням потреб шкіри – такий вид впливу можна вважати практично ідеальним. У тандемі уз-пілінг та електропорація дозволяють досягти швидких результатів, які зберігаються надовго.


ТОПові комплексні протоколи для обличчя та тіла

Гідропілінг + киснева терапія + RF-ліфтинг. Ще один варіант делікатного, але глибокого очищення – аквапілінг. Очищення за допомогою аквапілінгу добре підходить сухій, чутливій шкірі, для якої інші види мікродермабразій не підходять. Після гідродермабразії шкіра насичена вологою, добре очищена від пилу, ороговілих шкірних лусочок і повністю готова до наступних процедур. Доповнити аквапілінг можна кисневою мезотерапією або rf-ліфтингом. Для зрілої шкіри, яка потребує підтяжки, краще вибрати рф-ліфтинг. При необхідності наситити шкіру вітамінами або додатково зволожити її можна використовувати кисневу мезотерапію. Це нетравматичний метод введення активних речовин глибоко у шкіру, який можна використовувати у будь-якому віці.

Алмазна мікродермабразія дозволяє ефективно видалити навіть великі недоліки шкіри за допомогою апарату для мікродермабразії, такі як рубці або розтяжки. Використовувати її можна як на обличчі, так і на тілі. А щоб посилити ефект очищення та оновлення шкіри, мікродермабразію можна доповнити електропорацією. Підбираючи персональні коктейлі для електропорації, ми можемо вирішувати практично будь-які проблеми шкіри – від акне та надмірної активності сальних залоз до куперозу та сухості.


Кавітація, RF-ліфтинг, міостимуляція

Процедури корекції фігури актуальні у час року. Лідером з ефективності та популярності в цій ніші є кавітація - безболісний метод видалення зайвого жиру за допомогою апарату для кавітації. За один сеанс можна досягти зменшення обсягів до 4 см! А щоб шкіра та м'язи залишалися в тонусі, кавітацію варто доповнити міостимуляцією та рф-ліфтингом. Для проведення цього комплексу достатньо двох апаратів: Zemits Abigon Pro поєднує кавітацію та рф-ліфтинг, а Zemits Stimul Pro 2.0 забезпечить ефективну та глибоку міостимуляцію.


Кавітація, RF-ліфтинг, пресотерапія

Досягти ідеальної фігури тільки за допомогою видалення зайвого жиру не завжди просто — слід приділити увагу не тільки обсягам тіла, але і стану шкіри. Можливість усунути зайвий жир і підтягнути шкіру, не докладаючи зусиль, безболісно і швидко здається багатьом нереальною. Тим часом за допомогою грамотного поєднання методик це цілком можливо.

Використовуйте кавітацію від Zemits Bionexis Lite для розщеплення підшкірного жиру, пресотерапію від Zemits Demeter 2.0  для ефективного лімфодренажу та виведення жирових клітин з організму та радіочастотний ліфтинг для підтяжки шкіри на оброблених ділянках.


Купівля готових наборів обладнання відмінно підходять і для новачків, які не знають, які апарати і яким чином краще поєднувати, і для досвідчених власників бізнесу, які цінують свій час і не бажають захаращувати салон непотрібною технікою. Ми всі продумали та підібрали для вас. Купуючи обладнання в наборі, ви отримуєте перевірену якість від надійного виробника, гарантійне обслуговування та повну сервісну підтримку нашого магазину.

Огляди апаратів Про технології