• /
  • /

Кращі апаратні процедури для осіннього догляду: радить косметолог Zemits

Осінь — це період реабілітації для шкіри. Адже влітку наш епідерміс страждає, піддається ультрафіолетовому опроміненню, пересушується або забруднюється.

І якщо після спекотних літніх місяців Ви побачите нову зморшку або неочікувану пігментацію — так, вони й для Вас не пройшли безслідно. Це означає, що прийшов час для візита косметологу. Які ж процедури найефективніше повернуть сяйво та здоров'я шкірі? Які особливості та головні переваги апаратних методик? Давайте з'ясуємо разом.
1
Тотальне очищення
Перш за все, потрібно очистити поверхню шкіри від ороговілих частинок та відмерлих клітин. Адже шкіра влітку, намагаючись захиститися від пересушування, починає виробляти в рази більше шкірного себума, який забиває пори й стимулює запалення. Так, що перший крок - чистка!

Мікродермабразія

Апарат "полірує" шкіру за допомогою спеціальної маніпули. Насадка відмінно справляється з лущенням, пігментацією, зморшками. Вирівнює тон, освіжає й піднімає тонус. Це альтернатива хімічним пілінгам, одна з найбільш трендових процедур в косметологічному салоні.


УЗ пілінг

Більш делікатна процедура, в порівнянні з попереднім варіантом. Використовуючи звукові хвилі високої частоти, скрабер прогріває тканини на глибину шести-семи міліметрів. Масажуючи, вони одночасно очищають дерму від забруднень, надлишків шкірного жиру та відмерлих частинок. Скрабер насичує клітини киснем, не травмуючи їх. Він відмінно готує шкіру до наступного етапу насичення корисними речовинами.


1
Насичення корисними речовинами
Наступний етап косметологічного апаратного догляду — насичення. Час повернути шкірі все ті корисні речовини, які вона втратила під впливом шкідливого ультрафіолету. Які ж технології найкраще підійдуть?


Безін'єкційна мезотерапія

З цим завданням відмінно впорається мезотерапія. Це процес насичення вітамінами та мікроелементами без використання ін'єкцій. Спеціальна маніпула глибоко впроваджує спеціальний мезококтейль в глибинні шари дерми, не порушуючи цілісність шкіри.Основні завдання процедури:
  • Підвищення тонусу.
  • Свіжість і гладкість шкіри.
  • Усунення дрібних зморшок.
  • Зменшення набряків.
Також мезотерапія добре впливає на акне та постакне, пігментацію та шрами, зменшує запалення і освітлює пори.



Киснева мезотерапія

Це інноваційна технологія насичення глибинних шарів епідермісу киснем. Розглянемо на прикладі кисневого концентратора Adonyss OxiPulse. Він очищає від забруднень та азоту повітря й перетворює його в чистий кисень, якого так не вистачає нашій шкірі. 

Його молекули ефективно відновлюють клітини, зменшує кількість шкідливої ​​молочної кислоти. Анион, званий «вітаміном в повітрі», допомагає поліпшити кровообіг, активізувати клітини і дає імунній системі дуже корисний імпульс.



Відновлення та підтяжка

Влітку сонце активно випаровує зі шкіри вологу, пересушує її. Саме тому з'являються дрібні зморшки й обвисання. Активні сеанси anti-age повернуть гладкість та здоров'я Вашій шкірі.



Фраційна лазерна шліфовка

Процедура, яка вирівнює тон та активно протистоїть гіперпігментації. Це обробка ділянки тонким лазерним променем, який ефективно руйнує ороговілий епідерміс й надмірний пігмент.

Варто сказати, що фракційна лазерна шліфовка все більше набирає популярність серед послуг омолодження. CarbonFrax CO2 від Adonyss — це фракційний лазер останнього покоління. Він безпечно і ефективно працює з обраної зоною, має 3 методи сканування і 7 вбудованих режимів лазерної фокусування.



Мікрострумова терапія

Це вплив на глибинні шари за допомогою електричного струму невеликої потужності. Апарат стимулює підшкірно-жирову клітковину, лімфатичну систему, м'язи. Також він прискорює поділ клітин епідермісу, створення нових волокон колагену і еластину, прискорює внутрішнє кровообіг.

Основні проблеми, проти яких ефективна мікрострумова терапія:
  • Вікові зміни.
  • Набряки та припухлості під очима.
  • Пігментація.
  • Тьмяний колір й зниження тургору.

Косметологічний комбайн Verstand Pro від Zemits — це комплексне обладнання, яке поєднує в собі етапи очищення — мікродермабразія, ультразвуковий скрабер та омолодження — мікроструми, RF-ліфтинг та електропорацію.



Фотоомолодження

На прикладі Adonyss QuantumPeak розглянемо технологію впливу. Апарат впливає на шкіру за допомогою світлових частинок. Проходячи через спеціальні фільтри, промені очищаються від ультрафіолету й впливають на молекулярному рівні на хромофори, які перетворюють світлову енергію в теплову і розподіляють її в тканинах.

Процедура стимулює додаткове вироблення колагену та еластину, створюючи нові сполучні тканини, підтягує контури.




SMAS ліфтинг

Це інноваційна процедура омолодження з миттєвим ефектом. Вже після першої процедури помітний значний результат, який зберігається тривалий час. Наприклад, ефект від апарату SMAS ліфтингу HIFU від Zemits Ultranexx може тривати від 2 до 5 років.

Суть технології полягає в миттєвому прогріванні підшкірного шару до температури 60 градусів, створюючи "гарячі точки". Підвищення температури в цих окремих ділянках змушує волокна колагену в SMAS і платізмі скорочуватися, стимулюючи виробництво нового колагену.

Ці апаратні процедури — маст-хев для повної ліквідації літніх спогадів! Завжди повертайте своїм клієнтам сяючий та здоровий вигляд!




Підписуйтесь на наші соцмережі -

там ви знайдете інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits

Наші останні новини:
zemits.com
zemits.co.uk
zemits.pl
zemits.lt
zemits.eu
zemits.es
zemits.it
zemits.de
zemits.biz.tr
Zemits
advance-esthetic.us
newfacebeauty.pl
venko.com.ua
spashop.com.ua
Marketplace
adonyss.com
adonyss.com.ua
hydroluxx.com.ua
Our partners
© 2022 Zemits.
Всі права захищені.
Ми приймаємо оплати Master Card,
Visa, LiqPay та інші.
Продовживши перегляд сторінок сайту або закривши це повідомлення, Ви погоджуєтеся з використанням файлів cookies