Блог укр

Обираємо ультразвуковий скрабер: поради для косметолога

У сучасному світі косметології регулярно з'являються нові технології, які дозволяють підтримувати та покращувати стан шкіри клієнтів. Але, не дивлячись на постійні інновації, залишається “база”. Сюди належить і ультразвуковий пілінг.
Тому ультразвуковий скрабер часто стає першим апаратом, з якого починають свій шлях естетисти.
Тож сьогодні в статті ми зупинимось на основних моментах вибору якісного та ефективного девайса. Почнемо!

Чому ультразвуковий пілінг такий популярний?

1️⃣ По-перше, це ефективна процедура. Ультразвуковий скрабер дозволяє глибоко очищати пори, видаляти ороговілі клітини та покращувати текстуру шкіри. Цей девайс діє на різних рівнях, сприяючи виведенню токсинів і покращенню кровообігу, він також допомагає забезпечити глибоке проникнення корисних речовин в шкіру, підвищуючи ефективність використовуваних косметичних засобів.

2️⃣ По-друге, клієнти сьогодні звертають увагу не тільки на результати процедур, але й комфорт та атравматичність сеансу. І неостанню роль грає те, що уз-пілінг не травмує шкіру та не має реабілітаційного періоду. Його навіть можна провести в робочу перерву, адже після залишається невелике почервоніння, яке проходить через 15-20 хвилин.
3️⃣ Ну і по третє, ультразвуковий пілінг чудово комбінується з найрізноманітнішими процедурами й чудово працює в комплексних протоколах. Очищення - це необхідний етап, яке покращує еластичність клітин шкіри та дозволяє активним компонентам проникати глибше.

Саме за всі переваги цю технологію полюбляють як клієнти, так й естетисти ❤️ Тому рухаємо далі.


Огляд нашого бестселера Zemits SonoSilk

Вивчаємо ринок: на що треба звернути увагу?

⭐️ Першим кроком при виборі ультразвукового скрабера є дослідження ринку та аналіз різних брендів і моделей. Пориньте у світ відгуків та рейтингів, чим більше їх - тим краще. Ну і звісно, треба оминати моделі, в яких взагалі немає відгуків.

⭐️ Приділіть увагу функціональності. Ультразвукові скрабери можуть мати різні функціональні можливості, включаючи різні режими роботи та додатковий функціонал. Наприклад, в нашому скрабері Zemits Sonosilk є не лише режим очищення, але й сонофорезу, який допомагає впроваджувати активні речовини.
⭐️ Додаткові переваги моделі. Це те, що відрізнить ваш апарат він інших. Наприклад, до Zemits SonoSilk ми додали синій світлодіод з довжиною хвилі 430 нм, який заспокоює подразнення та почервоніння. Ну і родзинка — вбудований розпилювач рідини, який зволожує шкірний покрив. Розгляньте свої потреби та потреби ваших клієнтів, і оберіть пристрій, який найкраще відповідає вашим вимогам.

⭐️ Потужність. Звертайте увагу, скільки ультразвукових напівколивань генерує скрабер, від цього залежить, наскільки ефективно апарат здатен очистити пори та протоки.

Все, що треба знати про Zemits Skin Expert — в цьому огляді

⭐️ Заряд та батарея. Зустрічаються різні моделі — які працюють як від розетки, так і на власному заряді. Ми надаємо перевагу останнім, тому що такий девайс не залежить від наявності мережі, його легко транспортувати. Заряду наших скраберів Zemits SonoSilk та Zemits Skin Expert вистачає до 8 сеансів без додаткової підзарядки.

⭐️ Сервісна підтримка та консультація. Обирайте бренди, до яких в будь-який момент можна звернутись з питанням чи за консультацією. Також важлива наявність сервісного центру, який допоможе у випадках діагностики чи ремонту. Обирайте сертифіковане обладнання, адже це підтвердження безпеки та якості, які оцінять ваші клієнти.

Висновок

Вибір ультразвукового скрабера — це важливий крок для сучасного косметолога. Правильно обраний пристрій дозволить покращити якість процедур і задовольнити потреби відвідувачів.

Перед покупкою ретельно досліджуйте ринок, вивчайте характеристики та функціональність. З правильним ультразвуковим скрабером ви зможете досягти виняткових результатів у своїй косметологічній практиці.

Ну і пам'ятайте, що апаратні процедури неможливі без апаратних та доглядових косметологічних засобів. І у вересні в нас ну дуууже спокусливі знижки на б'юті-серію Zemits

Що ще почитати?

Огляди апаратів Про технології