Блог укр

ТОП протоколи Zemits для догляду за віковою шкірою

Zemits / Блог 

Anti-age на сьогодні є однією з найпопулярніших сфер б'юті-індустрії.

На 2020 рік за даними платформи Statista глобальний ринок anti-age профілю становить 58,5 мільярдів доларів і щорічний приріст становить близько 7 відсотків.

І не дивно. Адже самим відчайдушним бажанням як жінок, так і чоловіків залишається одне — не старіти, уповільнити хід часу. Саме ця ідея лежить в розвитку всіх інновацій і створення всіх нових технологій. В той самий час, сотні тисяч косметологів і естетистів по всьому світу вибирають для себе шлях саме антивікової сфери. Високі заробітки, велика аудиторія потенційних клієнтів, методики, що працюють — що може бути краще?

Сьогодні ми поговоримо про кращі anti-age протоколи догляду та апарати, які показують реальні результати. Zemits збирає ТОП, поїхали.


Zemits Verstand: комплексна допомога косметологічного комбайна

Ми поставили цей апарат першим невипадково. Адже саме комплексне обладнання зараз надає найбільше можливостей для роботи з віковими змінами. Надаючи відразу кілька процедур, які складають повний цикл догляду, Zemits Verstand дає вам перевагу перед конкурентами. Розглянемо детально такий протокол:

1) Очищення. Один з найголовніших етапів — це саме очищення, оскільки від нього залежить успіх процедури. Адже імпульси апарату не зможуть досягти потрібної глибини через наявність плівки, пилу і забруднень. Проводимо повний демакіяж, прибираємо все зайве на обличчі, наносимо універсальну пінку Zemits LumiosClear і масажуємо. За кілька секунд активні інгредієнти пінки, такі як екстракт сфагнуму, бета-глюкан вівса, масло Крамбе мають потужну, але одночасно делікатну антисептичну дію. Після очищення відновлюємо pH шкіри і її бар'єрну функцію за допомогою тоніку Zemits Joyfil.


2) Підготовка до ультразвукового пілінгу. Щоб корисні речовини як можна глибше проникли в шкірний покрив, його треба очистити від забруднень і ороговілих частинок. Для початку наносимо гідруючий гель Zemits Openskin Hydration Gel і харчову плівку зверху. Цей засіб допоможе розпушити вміст пор, розм'якшити ороговілий шар і зробить процес уз-чистки більш ефективним.


3) Проведення ультразвукового пілінгу. Тримайте лезо скрабера комбайну опуклою поверхнею назовні, розмістивши його під кутом 45 °C відносно поверхні обличчя клієнта. Обробляйте шкіру, рухаючи лопаткою від центральної частини до периферії обличчя, уздовж ліній лімфотоку. Слідкуйте, щоб шкіра клієнта була постійно зволоженою.


4) Підготовка до процедури RF-ліфтингу. Це процедура, яка входить до трійки кращих технологій по боротьбі з віковими змінами. Вона має подвійну дію: блискавичну і пролонговану. Перше — полягає в прогріванні та швидкому скороченні колагенових волокон, через що ефект видно відразу після процедури. Друге — глибинний прогрів стимулює процес неоколагенезу і допомагає синтезувати колаген та еластин, основні структурні білки, які відповідають за молодість шкіри.

Перед процедурою наносимо гель для проведення RF-ліфтингу. Гель-провідник — речовина, без якої не обійдеться жодна процедура rf-ліфтингу. Він не тільки допомагає радіохвилям глибше проникнути в шкіру, але і захищає поверхню від неприємних відчуттів і опіків.

5) Проводимо RF-ліфтинг. Вибираємо правильні параметри для опрацювання зони, щільно прикладаємо маніпулу і рівномірно пересуваємо її. Заборонено зупинятися на якійсь одній ділянці тривалий час, оскільки це може травмувати клієнта.


6) Звужуємо пори та заспокоюємо обличчя. Після завершення процедури прибираємо залишки речовин і наносимо детокс-маску Zemits Silkentox Revitalizing Clay Mask, основне завдання якої заспокоїти шкіру після активного впливу, зволожити та звузити пори. В результаті клієнт отримує підтягнуте, оксамитове і шовковисте обличчя.


Adrinox 2.0: підіймаємо тонус лицьових м'язів

Чому мікрострумова терапія настільки ефективна? Вся справа в фізіології. Організм людини на 70% складається з води. У ній розчинені іони, які впорядковано рухаються з клітини в міжклітинний простір і назад. Вони відповідають за правильну передачу нервових імпульсів, м'язові скорочення і насичення клітин корисними речовинами. Якщо цей процес порушується — відбувається неправильний розподіл електричних зарядів. Як наслідок — в клітині порушуються процеси обміну, вона сповільнюється, впадає в "сплячку".

Що таке мікроструми — це імпульси електричного струму малої сили. Вони імітують природні електричні заряди й пробуджують клітини. Це своєрідний ефект будильника — клітини знову прокидаються, відкриваються мембранні канали та відновлюються обмінні процеси. Вони також скорочують м'язові волокна лицьового каркаса, повертаючи їм тонус. Таким чином контури обличчя підтягуються, а заломи та вузли напруги — розслабляються. Отже, протокол омолодження з Adrinox 2.0.


1) Очищення. Все так само як і в попередньому протоколі. Якісне очищення — це константа, те що ніколи не змінюється в косметології.


2) Підготовка до процедури. Мікрострумова терапія завжди проводиться за допомогою гелю-провідника. Але що, якщо це повинен бути не звичайний уз-гель, а комплексний продукт, який не тільки захистить шкіру, але і додатково зволожить і підтягне її. Використовуємо гель для мікрострумової терапії Zemits GloryTight. До його складу входять такі активні компоненти: екстракт вівса, таурин, дипептид карнозин, пантенол. Ідеальний комплекс для проведення успішного протоколу мікрострумової терапії.


3) Проведення процедури. Залежно від поставленого завдання перед косметологом, він може вибрати один з декількох протоколів: лімфодренаж, стимуляція м'язів, розслаблення м'язів. Кожному протоколу відповідає певний варіант рухів.


4) Завершення протоколу процедури. Після процедури шкірі необхідне максимальне зволоження. Тому наносимо альгінатну маску Zemits Q-Refresh, вона має дуже широкий спектр дії:
  • Глибоке живлення і зволоження.
  • Звуження пор.
  • Очищення шкіри від токсинів.
  • Зменшення запалень і почервоніння.
  • Загальне заспокоєння шкіри після різних косметологічних процедур.
  • Зменшення висипань і акне.
  • Регулювання роботи сальних залоз, зменшення вироблення себуму.
  • Підняття імунітету шкіри і її опірності негативним зовнішнім чинникам.
  • Зменшення мімічних та вікових зморшок.
  • Підтяжка овалу обличчя.
  • Виведення зайвої рідини з тканин.

Після 15-20 хвилин знімаємо маску і змиваємо залишок. Все, протокол anti-age завершено!


Zemits Hydroluxx: очищення + насичення

Ще один протокол, який відмінно підходить для підняття тонусу і повернення шкірі сяючого вигляду. І цей апарат ідеально підходить для такого завдання: адже в ньому об'єдналися 2 самі атравматичні й одночасно ефективні методики: киснева мезотерапія і гідропілінг. Який варіант протоколу підійде для anti-age напрямку:

1) Очищення. Все по системі "демакіяж — очищення пінкою — тонізація"


2) Проведення гідропілінгу. Це процедура, основні завдання якої — очищення й омолодження шкіри за допомогою активної повітряно-рідинної суміші. Водний розчин проникає глибоко в шари шкіри й забезпечує активне живлення і насичення корисними речовинами на клітинному рівні. Так гідропілінг запускає процес оновлення волокон і створення нових клітин. В той самий час повітря насичує дерму киснем і прискорює кровообіг і ток лімфи. Вибираємо сироватку і тип насадки: для пожвавлення вікової шкіри й легкого освітлення підійде Zemits HydroClear. В її складі активні зволожувальні компоненти та ексфоліанти, такі як глутамінова кислота, молочна кислота, екстракт водоростей.


3) Проведення кисневої мезотерапії. Під напором повітря активні компоненти сироватки змішуються з молекулами О2 і проникають в найглибші шари шкірного покриву. Тому сюди підійде сироватка, яка буде мати максимум зволожуючих компонентів в складі, така як Zemits OXYTIGHT. Містить у своєму складі такі активні речовини як: гіалуронова кислота, екстракт листя розмарину, гідролізований протеїн сої, пентапептид-18. Це дієві компоненти, які часто можна зустріти в складі anti-age косметики.


Ось ці три протоколи — ідеальний варіант для роботи з віковою шкірою. Хочете протестувати ці апарати? Ми запрошуємо вас в гості в наш шоурум на безкоштовний тест-драйв, залишайте заявку


Zemis 2