Блог укр

Місяць скульптурування тіла: як схуднути на мінус 9 см з Zemits!

Продовжуємо нашу рубрику реальних кейсів! Адже найкраще підтвердження ефективності обладнання — реальні результати. Тому хочемо поділитись ще одним успіхом в скульптуруванні з Zemits.
Початкові параметри моделі:
  • Талія - 80 см
  • Нога 57 см
  • Стегна 99 см
  • Низ живота 91 см
Загальні побажання: приділити увагу низу живота, як найпроблемнішій зоні та покращити загальний стан та тонус шкіри. Ось фото до курсу.
Тож, які апарати ми обрали для комплексного пропрацювання:
Для комплексного покращення стану шкіри ми обрали потужний лімфодренаж з апаратом пресотерапії Zemits Demeter 2.0. Це єдина модель Zemits, що має 44 канали пропрацювання! А оскільки це майже вдвічі більше ніж в моделей, які наявні на ринку, то і костюм апарат має відповідну структуру, пропрацьовуючи все тіло.

Пресотерапія взагалі ідеальний варіант для комплексних курсів моделювання фігури. Ця процедура не тільки прискорює кровообіг та розганяє лімфу, але виводить з організму зайву рідину, залишки метаболічних процесів та токсини. Також не варто забувати, що активний лімфодренаж — обов’язковий етап протоколів з кавітацією. Тому це базова складова нашого схуднення.
Локальний вплив та пропрацювання точково проблемних зон ми здійснювали за допомогою скульптуруючого комбайну Zemits Bionexis Lite. Апарат 5 в 1, він ідеально підходить для поставленої задачі:
  • Кавітація працює з жировим прошарком, руйнуючи жирові клітини ультразвуковими хвилями.
  • Вакуумно-роликовий масаж з технологією Endo RF. Це одночасний вплив вакуумної терапії, механічного масажу та RF-ліфтингу з інфрачервоним випромінюванням. Таке комплексне пропрацювання показує набагато кращі результати, в порівнянні зі звичайним вакуумно-роликовим масажем.

Переходимо до результатів

Загальний курс складався з 3 процедур кавітації на живіт та 7 процедур вакуумного RF масажу з Zemits Bionexis Lite, 4 процедур пресотерапії з Zemits Demeter 2.0.
Ось які ми результати отримали:
  • Низ живота — ДО - 91 см ПІСЛЯ - 82 см (мінус - 9 см)
  • Талія ДО — 80 см ПІСЛЯ - 72 см (мінус - 8 см)
  • Нога ДО — 57 см ПІСЛЯ - 55 см (мінус - 2 см)
  • Стегна ДО — 99 см ПІСЛЯ - 97 см (мінус - 2 см)
Максимальний результат -9 сантиметрів! І це реальний результат за місяць. Забезпечуйте вашим клієнтам лише якісні, видимі результати. Адже позитивні емоції, задоволення від свого відображення в дзеркалі — то найбільший комплімент для будь-якого естетиста.

Завітайте на онлайн-побачення з апаратом мрії Zemits ❤️‍‍

Дізнайтесь 100% практичної інформації про апарати Zemits від практикуючого косметолога.
✅ Те, чого немає на сайті.
✅ Те, що ви не дізнаєтесь від менеджера.
✅ Результати та ефективність від того, хто вже працює з апаратом.

На всі питання отримайте відповідь під час нашого віртуального демо

Що вам буде цікаво:

Реальні кейси Zemits Про технології