Блог укр

Як підвищити середній чек пресотерапії?

Пресотерапія — дійсно базова процедура і її можна зустріти дійсно в будь-якому салоні. Вона ефективна, завжди має попит та комфортна у використанні як для естетиста, так і для клієнтів. Ця лімфодренажна технологія існує вже давно і здавалося б нічого нового вже не придумати.

Але ні! Давайте сьогодні разом удосконалимо цю методику та створимо декілька “дуетів”, що допоможуть не тільки підвищити середній чек на пресотерапію, але й залишать ваших клієнтів абсолютно задоволеними. Тож почнемо!

Пресотерапія + LED терапія для обличчя

Це ідеальне комбо — потужний лімфодренажний масаж + світлотерапія в декількох кольорах. А оскільки такі лампи як Zemits LumiBetter мають купольну форму корпусу, це процедури дуже зручно поєднувати. Також не варто забувати, що в LED лампах є декілька режимів роботи, різні світлодіодні режими, що підходять для вирішення широкого спектра естетичних проблем. Наприклад, Zemits EstiLED має 6 світлових режимів роботи, а конструкція апарату дозволяє проводити терапію для шкіри голови та зони декольте.

Давайте порівняємо:
Середня ціна пресотерапії = 400 грн
Середня ціна LED-терапії = 350 грн
Пресотерапія + LED-терапія = 750 грн за той же час на процедуру.

Пресотерапія + кисневий купол

Ще одне поєднання для удосконалення протоколу догляду. Такий апарат, як Zemits OxiVelour має у своїй комплектації спеціальний кисневий купол. Завдяки великій площі купола, кисень впливає на шкіру по всій області обличчя, шиї та зони декольте. Також перед кисневою терапією ви можете нанести сироватку за типом шкіри клієнта — це посилить загальний ефект процедури, адже в шкіру ми впроваджуємо молекули очищеного кисну та активні компоненти сироватки.

Давайте порівняємо:
Середня ціна пресотерапії = 400 грн
Середня ціна кисневої терапії = 600 грн
Пресотерапія + киснева терапія = 1000 грн за той же час на процедуру.

Пресотерапія + релакс-масаж для очей

Деякі наші клієнти вже оцінили цей варіант протоколу, коли розслабляючий масаж для тіла поєднується з розслабленням м’язів очей та нервової системи. Zemits Ocurelax діє одночасно на декількох рівнях: ритмічний масаж та термовплив прискорюють клітинні процеси, покращують кровообіг та рух лімфатичної системи. Також масажер для очей можна ефективно поєднати з маскою/пілінгом/кремом — це повний комплекс для сяйва шкіри ваших клієнтів.

Давайте порівняємо:
Середня ціна пресотерапії = 400 грн
Середня ціна масажу для очей = 100 грн
Пресотерапія + масаж для очей = 500 грн за той же час на процедуру.

Пресотерапія + обгортування

Наші Zemits Demeter 2.0 та Zemits Sisley 2.0 обладнані пресокостюмами з міцної тканини, що не промокає, тому пресотерапію легко поєднати з обгортуванням тіла. Таке комбо також часто використовується в косметології для покращення виведення токсинів та підвищення пружності тканин. + обгортування такж може мати лімфодренажні властивості.

Давайте порівняємо:
Середня ціна пресотерапії = 400 грн
Середня ціна обгортання = 400 грн
Пресотерапія + обгортання = 800 грн за той же час на процедуру.

Пресотерапія + кавітація

Це основна, фундаментальна взаємодія! Адже кожен досвідчений естетист знає, що після кавітації обов’язково треба провести лімфодренажу процедуру. Зазвичай це кавітація, оскільки вона охоплює все тіло та допомагає швидше вивести токсини та залишки метаболічних процесів з організму.

Давайте порівняємо:
Середня ціна пресотерапії = 400 грн
Середня ціна кавітації = 600 грн
Пресотерапія + кавітація = 1000 грн.
Завітайте на Pro Beauty Expo 2024 - визначну б'юті-подію цього березня!
Ось такі варіанти для підвищення середнього чека за процедуру пресотерапії!
Це чудова можливість познайомитись з обладнанням Zemits ближче. Протестуйте апарати, отримайте відповіді на всі питання та замовте апарат мрії за ціною Виставкового Прайсу.
Огляди апаратів Про технології