Блог укр

-11 см за місяць? Реальні результати схуднення з Zemits!

Завершуємо січень неймовірним перевтіленням! Цього місяця ми вже розповідали вам про успішний кейс схуднення, але не можемо втриматись, щоб не поділитись ще одними крутими результатами.

Адже результати - це головний фактор, який впливає на вибір клієнта саме вашого салону чи кабінету краси. Саме за видимими результатами вони звертаються до косметологічної індустрії.
Обладнання Zemits = доведена ефективність! Ми ділимось з вами реальним кейсом комплексного моделювання фігури. Тож почнемо!

Початкові параметри та загальні побажання

Ось з такими параметрами моделі ми починали курс процедур
  • Об’єм талії - 87 см
  • Об’єм низу живота - 112 см
  • Об’єм стегон - 121 см
  • Об’єм ноги - 73 см

Загальні побажання: локально пропрацювати проблемні зони, покращити тонус та пружність шкіри, максимально вивести зайву рідину та позбутись набряків.

Ось фото моделі до курсу

Комплексний протокол схуднення від Zemits

Тож, які апарати ми підібрали для виконання поставлених задач. Спершу нам потрібно було пропрацювати локальні, важкодоступні зони - тому нашим вибором стала кавітація зі скульптуруючим комбайном Zemits Abigon Pro. Ця методика якнайкраще підходить для роботи з жировим прошарком, ультразвукові хвилі руйнують мембрани жирових клітин.

Але обов’язково пам’ятаємо, що ця процедура має проводитись в комплексі лише з потужним лімфодренажем. Адже нам потрібно якнайшвидше вивести з організму залишки процесу розпаду жирових клітин, не перенавантажуючи органи.
Які технологію підходять для цієї задачі? Найпопулярніший вибір - вакуумно-роликовий масаж чи пресотерапія. Ми обрали пресотерапію з Zemits Demeter 2.0, оскільки також бажали зменшити набряки та привести в тонус шкіру. Цей ритмічний, апаратний масаж якнайкраще підходить для вищезазначених задач. А Demeter 2.0 - наша найпотужніша модель з 44 каналами пропрацювання та окремими автоматизованими програмами роботи.
І останній апарат, який брав участь в цьому “перетворенні” - це апарат компресійного 3D масажу Zemits Endoluxx Pro. Це новинка 2023 року, апарат, що сприяє детоксикації організму та стимулює циркуляцію лімфи та крові. Також він проводить глибокий масаж тканин підшкірно-жирового шару, зменшує целюліт та покращує тонус м'язів.

До комплектації моделі йдуть змінні насадки для комплексного пропрацювання:

  • Насадка з м'якого силікону для лімфодренажного масажу.
  • Насадка з медичного металу для глибинного масажу тканин.
  • Насадка з пластику в формі спіралі для підтяжки шкіри.
  • Насадка з м'якого силікону з шипами ефективна проти целюліту.

Залишаємо відеоогляд Zemits Endoluxx Pro, щоб ви могли ближче з ним познайомитись

Надзвичайні результати курсу

Загальний курс складався з 6 процедур кавітації на живіт та ноги з Zemits Abigon Pro, 7 процедур пресотерапії з Demeter 2.0 та 4 процедур компресійного 3D масажу з Endoluxx Pro.

Ось які ми результати отримали:

  • Об’єм талії ДО - 87 см, ПІСЛЯ - 80 см (мінус - 7 см);
  • Об’єм низу живота ДО - 112 см, ПІСЛЯ - 101 см (мінус - 11 см);
  • Об’єм стегон ДО - 121 см, ПІСЛЯ - 115 см (мінус - 6 см);
  • Об’єм ноги ДО - 73 см, ПІСЛЯ - 65 см (мінус - 7 см).

-11 сантиметрів за місяць апаратних процедур! Це реальні зміни, що оцінять та однозначно не забудуть ваші клієнти.

Запрошуємо на безкоштовний тест-драйв!

Залежно від вашої спеціалізації та потреб бізнесу, ви можете обрати той апарат, який підходить саме вам. Але одне залишається незмінним — незалежно від вашого вибору, ви гарантовано отримуєте якісний сертифікований, ефективний апарат та надійного бізнес-партнера, який зацікавлений у вашому успіху.

Запрошуємо вас на безкоштовний тест-драйв, адже переконатись в усіх перевагах на власному досвіді — найкращий варіант оцінки апарату. Або ж ви можете обрати віртуальне демо — це онлайн-знайомство з апаратом мрії в будь-який зручний для вас час!

Що вам буде цікаво:

Огляди апаратів Реальні кейси Zemits