Блог укр

Підвищуємо ваш прибуток: ТОП 5 процедур, які дійсно приносять гроші

Популярність, широке коло клієнтів, власний бренд — всі ці моменти дуже важливі для розвитку вашого бізнесу. Але обов’язкова частина успіху — це прибутки. Завдяки зростанню прибутків ви зможете розвивати свій бізнес, пропонуючи клієнтам сучасніші та ефективніші процедури.
Почніть цей рік з успішної інвестиції! В січні на вас чекає ВЕЛИКИЙ РОЗПРОДАЖ ХІТІВ Zemits.
Але як стартувати максимально ефективно? Як обрати для свого прейскуранта процедури, які будуть мати шалену популярність та відповідно дійсно приносити гроші. Отже, сьогодні ми поговоримо про підвищення ваших прибутків, тож почнемо!

SMAS ліфтинг — одна процедура для тривалого результату

Процедура, про яку знає кожен косметолог, але не тільки завдяки її ефективності, але й численним вигодам, які цікавлять клієнтів.

Одна процедура замість курсу — лише одного сеансу достатньо, щоб запустити потужні омолоджуючі процеси та прискорити синтез колагену та еластину. Зручно та економить час.

Комфортно та без реабілітації. Zemits Ultranexx Lite генерує хвилі високоточного ультразвуку, які створюють осередки коагуляції в SMAS шарі. Це безпечний прогрів та атравматичність — відвідувачі зможуть відразу повернутись до своїх повсякденних справ.

Ну і звісно, це найкраща апаратна альтернатива пластичній хірургії, найпотужніший неінвазивний anti-age метод.
Ну в тепер перейдемо до питання: яка окупність та середня ціна процедури?

Середні ціни на SMAS ліфтинг в Україні:

Все обличчя — 16 000 грн
Підборіддя — 8 000 грн
Під очима — 5 200 грн
Декольте — 10 000 грн
Шия — 8 800 грн

Тобто, приймаючи вдень 1-2 клієнти, ви можете отримати приблизний дохід до 30 000 в день. Працюючи 5 днів в тиждень апарат окупиться в середньому через 15-20 клієнтів і далі — чистий дохід.
Такий апарат не тільки допоможе обігнати конкурентів, ні, з Zemits Ultranexx Lite ви піднімаєте свій бізнес на якісно новий рівень!

Залишили відеоогляд, щоб ви познайомились з Zemits Ultranexx Lite ближче

Лазерна епіляція + лазерне омолодження = ріст доходів

Лазерна косметологія — найпопулярніший вектор розвитку бізнесу. Цільова аудиторія з кожним роком тільки росте, а бренди-виробники відповідають на цей попит, створюючи потужніші та інноваційніші моделі.
В Zemits Quidion ми поєднали дві процедури для вашого переліку послуг це лазерна епіляція та лазерне омолодження. Середня цінова категорія цих процедур становить — 400-2000 грн (в залежності від зони обробки) також можна пропонувати клієнтам комплекси зі знижками, збільшуючи середній чек клієнта. І вам і клієнту це вигідно!

Модель надзвичайно потужна, має ресурс спалахів 20-50 мільйонів та 5-ти ступеневу охолоджувальну систему, яка захищає клієнтів від дискомфортних відчуттів, а систему — від перегріву.
Що ще може справити враження на клієнтів? Інноваційна операційна система, яка дозволяє фіксувати всі відомості про відвідувачів і самому лазері. Вона не тільки зберігає основні дані (вік, стать, тип шкіри, зона обробки), але й прораховує, коли саме необхідно провести наступний сеанс.

Також не останнім нюансом є офіційна сертифікація обладнання. Оскільки лазерні процедури — справа серйозна, клієнту важливо знати, що всі маніпуляції проводяться на сертифікованому апараті. Наш Zemits Quidion має сертифікацію безпеки FDA, європейську сертифікацію СЄ та Українську СЕС.

Косметологічний комбайн = Комплексні протоколи догляду

Окремою категорією можна виокремити саме комплексні протоколи, під час яких естетист за 1 сеанс проводить очищення, тонізацію, омолодження та ін. І найзручніше таку процедуру проводити саме з косметологічним комбайном. Уявіть якщо вам для 5-ти етапної процедури необхідно відразу 5 апаратів.
А тут все під рукою, наприклад в Zemits Verstand HD ми поєднали відразу 8 процедур, включно з інноваційною технологією Zemits — HydroDiamond. Це остання новинка бренду, запатентована процедура потрійної дії — очищення, відлущення, насичення.
Ця технологія настільки закохала в себе естетистів, що Zemits Dermeluxx (також з HydroDiamond™) додали в номінацію Favorite Hydrodermabrasion Machine популярного косметологічного видання Dermascope. А видання Les Nouvells висунуло Zemits DermeLuxx Pro як найкращий апарат для обличчя. Голосування ще триває, але ми надзвичайно пишаємось, що нас обирають поміж найпопулярніших брендів не лише Америки, але світу.
Тож поєднуючи сучасні процедури в протоколи, які надають комплексний, синергійний ефект — ви виконуєте цілих три задачі: ще більше завойовуєте довіру свої клієнтів, надаєте результати, які не можуть показати конкуренти та збільшуєте середній дохід за день, а отже і загальний прибуток.

Скульптурування тіла рівня Pro

Попередній пункт не тільки стосується обличчя, але й тіла, адже тут діє той же самий ефект — комплексна дія декількох технологій на проблемну зону показує
Кращий результат, ніж моно процедури окремо. І це також стосується потрійного ефекту: кращий результат = довіра клієнтів = збільшення прибутку.
Але, що якщо ми скажемо, що декілька технологій можуть діяти не одне за одним, а одночасно? Адже саме так діє технологія EndoRF в моделюючому комбайні Zemits Bionexis Lite. В одній маніпулі ми поєднали вакуум, механічний вплив роликів, RF-прогрів та вплив інфрачервоного випромінювання. Уявіть, наскільки цей апарат показує круті результати!
Також до функціонала цієї моделі ми додали кавітацію, як ТОП процедуру для пропрацювання локальних жирових відкладень і окремо маніпулу вакуумного RF для обличчя та шиї.

З таким набором вас очікують значні прибутки, адже кожен відвідувач салону/кабінету краси прагне пропрацювати свої проблемні зони.

Дізнайтесь більше про Bionexis Lite у відеоогляді

Ось наш ТОП процедур, які дійсно зароблятимуть вам гроші! Ну а якщо ви маєте додаткові питання та хочете познайомитись з інтерфейсом апарату — пропонуємо 2 варіанти: офлайн тест-драйв в нашому шоурумі, або віртуальне демо, знайомство з апаратом в онлайн режимі з нашими провідними косметологами.

Переходьте за посиланням, щоб обрати час, або замовити індивідуальну коснультацію.
Огляди апаратів Про технології