Блог укр

Скільки можна заробляти з неодимовим лазером?

Головні питання, що турбують наших клієнтів перед прийняттям фінального рішення щодо купівлі “Скільки можна заробляти з цим апаратом?” і “Як швидко він окупиться?”. І це однозначно вірні питання, оскільки власника косметологічного бізнесу мають хвилювати ріст, успіх та прибуток власної справи.

Сьогодні для статті ми обрали не просто косметологічний комбайн чи моноапарат, ні, в цій статті ми максимально детально розглянемо саме неодимовий лазер Zemits Ogmalaze. Тож почнемо!

Які можливості Zemits Ogmalaze?

Перше ніж розпочинати підрахування заробітку, зупинимось на його функціоналі, адже саме від нього залежить і майбутній дохід. Обираючи Zemits Ogmalaze, ви додаєте до свого переліку послуг відразу декілька пунктів. Лазер генерує вузькоспрямований потік світлового випромінювання з різною довжиною хвилі: 532 нм, 1064 нм та 1320 нм.
Таким чином завдяки різним насадкам ви можете працювати:

⭐️ Ogma-B з довжиною хвилі 1064 нм. Насадка, що працює з чорним та синім пігментом тату та перманентним макіяжем. Також її можна використовувати для роботи посттравматичною пігментацією та пігментними плямами.

⭐️ Ogma-R з довжиною хвилі 532 нм. Працює з зображеннями червоного та рудого спектру та ластовинням.

⭐️ Ogma-C з довжиною хвилі 1320 нм. Окрема насадка для карбонового пілінгу — так званої “голлівудської чистки”. Як це працює? При взаємодії лазера з наногелем відбувається прогрівання епідермісу, молекули вуглецю ніби «вибухають», відлущуючи змертвілі клітини. Таким чином оновлюється шкіра та очищаються пори. Також пілінг запускає в клітинах процеси оновлення, стимулює синтез колагену. Ця процедура працює з широким спектром естетичних проблем: зниженням еластичності, постакне, пігментацією, куперозом, тьмяним кольором шкіри, комедонами.

На основі 1 апарату ви можете збудувати повноцінний прейскурант салону чи кабінету краси!

Додаємо відеоогляд, щоб ви ближче познайомитись з Zemits Ogmalaze

Скільки можна заробляти з неодимовим лазером?

Тепер перейдемо до практичної частини, а саме, скільки можна заробляти з Zemits Ogmalaze.

Видалення татуювання зазвичай потребує курсу з декількох процедур і ціна процедури залежить від декількох факторів, а саме:

  • Розміру татуювання. Чим більша площа татуювання — тим більше треба імпульсів на обробку зони й відповідно процедура буде дорожче
  • Від колірної гамми татуювання. Зазвичай видалення різноколірних тату коштує дорожче, ніж робота з монохромними малюнками.
  • Глибина залягання пігменту. Чим більше кількість пігменту під шкірою, тим триваліший буде курс роботи з татуюванням.

Залежно від цих факторів ціна процедури може коливатись в широкому діапазоні: від 500 грн до 3-4 тисяч грн за сеанс. Лазерне видалення перманентного макіяжу також може коливатись в межах 500-1500 грн за сеанс.
Ціна на карбоновий пілінг може також відрізнятись залежно від геолокації вашого бізнесу (у великих містах зазвичай косметологічні процедури коштують дорожче) та площі зони обробки: обличчя, шиї, декольте, спини. Загалом ціни коливаються в межах 400-1400 грн за зону.

Якщо взяти середню кількість клієнтів 3 людини та врахувати, що кожна буде записуватись на різні процедури — можемо підрахувати середній прибуток за 1 день.

1 клієнт: видалення середнього татуювання — 2250 грн
2 клієнт: видалення татуажу — 1000 грн
3 клієнт: карбоновий пілінг обличчя — 900 грн
Отже, середній прибуток може становити близько 4150 грн в 1 робочий день. В 5-ти денний робочий тиждень ви можете заробляти з Zemits Ogmalaze близько 20 тисяч гривень! Знову ж таки, наголошуємо, що ми взяли середні ціни по містах України, тому розмір доходу може коливатись.
Zemits Ogmalaze — ваш надійний помічник в косметологічній індустрії! Зміцнюйте свою справу вигідно з провідними технологіями Zemits!

Завітайте на онлайн-побачення з апаратом мрії Zemits

Дізнайтесь 100% практичної інформації про апарати Zemits від косметолога-практика.

✅ Те, чого немає на сайті.
✅ Те, що ви не дізнаєтесь від менеджера.
✅ Результати та ефективність від того, хто вже працює з апаратом.

На всі питання отримайте відповідь під час нашого віртуального демо
Огляди апаратів Про технології