• /
  • /

Підсумки року з Zemits: яким був для нас 2023?

Підбивати підсумки — гарна традиція. Тому час обернутись назад і згадати, яким був цей рік для нас.
Zemits — це міжнародний бренд косметологічного обладнання, щоденно тисячі косметологів по всьому світу обирають саме нас. Чому? Адже ми не просто виробник якісних апаратів, ні, ми прагнемо стати повноцінним бізнес-партнером для кожного естетиста, який йде до успіху.
Ми поєднали інновації та сучасний маркетинговий підхід, щоб створити комплексний бізнес-продукт, який не тільки полегшує інтеграцію нового обладнання, але й допомагає швидше залучити нових клієнтів та підвищити ваші прибутки.

Тож почнемо. Яким був 2023 рік?

18 б’юті-подій по всьому світі

Косметологічні виставки — це неймовірна можливість обмінятись досвідом з провідними брендами та естетистами галузі й кожна така подія — це ще один крок до зміцнення нашого брендового статусу. Тож згадаємо коли та на яких подіях ви точно зустріли Zemits у 2023 році:

1) 20-21 лютого - Professional Beauty Dubai, ОАЕ

2) 5-6 березня - Professional Beauty London, Великобританія

3) 5-7 березня - IECSC New York, США

4) 1-3 квітня - Estetika Bruxelles Expo, Бельгія

5) 2-3 квітня - Beauty Forum Warszawa, Польща

6) 23-24 квітня - International Congress of Esthetics and Spa Philadelphia, США

7) 3-5 червня - Premiere Beauty Shows, Orlando, США

8) 11-12 червня - International Congress of Esthetics & Spa Dallas, США

9) 25-26 червня - IECSC Las Vegas, США

10) 20-21 серпня - ICES Long Beach, США

11) 9-10 вересня - BEAUTY FORUM, Варшава, Польща

12) 22-23 вересня - InterCHARM Ukraine 2023, Київ, Україна

13) 25-26 вересня - PB North, Манчестер, Великобританія

14) 1-2 жовтня - Premiere San Antonio, США

15) 8-9 жовтня - Premiere Columbus, США

16) 15-16 жовтня - Olympia Beauty, Лондон, Великобританія

17) 6-7 листопада - ICES Miami Beach, США

Це найпопулярніші зустрічі представників б’юті-індустрії світового рівня, івенти найгарячіших тенденцій світу краси, тож ми просто не могли їх пропустити!

Наші команди в США, Україні, Польщі, Великій Британії, Бельгії проводили майстер-класи, тест-драйви найпопулярніших моделей, надавали сотні консультацій, ну і звісно як тут без нових знайомств. Всіх були раді бачити й наступного року маємо ще амбітніші плани, тому чекайте Zemits всюди ❤️
Також популярне косметологічне видання Dermascope висунуло наш Zemits Dermeluxx в номінації Favorite Hydrodermabrasion Machine. А видання Les Nouvells висунуло Zemits DermeLuxx Pro як найкращий апарат для обличчя. Голосування ще триває, але ми надзвичайно пишаємось, що нас обирають поміж найпопулярніших брендів не лише Америки, але світу.

Чим унікальний це апарат? Технологія HydroDiamond - унікальна синергія гідропілінгу та діамантової мікродермабразії. Ми поєднали їх разом і створили нову технологію, яка має лиш переваги. Щоб познайомитись з ними — переходьте за посиланням, ми підготували статтю щодо особливостей цієї інновації.

5 нових апаратів від Zemits

За цей рік ми розширили свою апаратну лінію 5 новими моделями як для обличчя, так і для тіла. Деякі з них ви вже точно маєте у себе в салоні чи кабінеті краси. Якщо ні — час завітати до нас на безкоштовний тест-драйв чи оцінити всі їх переваги на віртуальному демо з провідним косметологом Zemits. Отже, що це за апарати:
Zemits Bionexis Lite — оновлена модель нашого бестселера для скульптурування.

Цей багатофункціональний комбайн поєднує в собі всі найефективніші технології для роботи з зайвими сантиметрами: вакуумний вплив, механічний масаж, ультразвукову кавітацію, RF-ліфтинг, LED-терапію. Це комплексне пропрацювання проблемних зон відразу кількома технологіями.


Zemits FrioLift — унікальна модель кріо-термального омолодження, розроблена технологами Zemits. Спеціально розроблений протокол Контрастного Омолодження Шкіри — абсолютно безпечна, неінвазивна процедура anti-age В апараті ми поєднали RF-ліфтинг та кріотерапію, які в одному унікальному протоколі не лише омолоджують, але й моделюють контури обличчя. В результаті клієнти отримують в декілька разів кращий результат.

Zemits CrystalFrax Pro — це модель безголкового фракційного RF-ліфтингу.

Швидкий прогрів шкіри, стійкий ліфтинг-ефект, атравматичність та безболісність — цей апарат створений, щоб приносити вам прибуток всі чотири сезони!

Тепер апаратне омолодження ще ефективніше!

Результати та кейси з Zemits

Головний доказ результативності обладнання — це, звісно, реальні результати. Тому цього року ми провели дослідження ефективності комплексних протоколів скульптурування.

⭐️ Модель 1: загальний курс складався з процедури 1 кріоліполізу з Adonyss LP-Cool, 9 сеансів пресотерапії з Zemits Demeter 2.0 та 7 процедур високоінтенсивної магнітотерапії Zemits GioStim.

Результати:
Талія — ДО - 79 см ПІСЛЯ - 71 см (мінус 8 см)
Живіт — ДО - 90 см ПІСЛЯ - 81 см (мінус 9 см)
Стегна — ДО - 103 см ПІСЛЯ - 99 см (мінус 4 см)
⭐️ Модель 2: загальний курс складався з 6 процедур кавітації на живіт та ноги з Zemits Abigon Pro, 7 процедур пресотерапії з Zemits Demeter 2.0, 4 процедури компресійно-вібраційного масажу з Zemits Endoluxx Pro.

Результати:
Талія — ДО - 87 см ПІСЛЯ - 80 см (мінус - 7 см)
Низ живота — ДО - 112 см ПІСЛЯ - 101 см (мінус - 11 см)
Стегна — ДО - 121 см ПІСЛЯ - 115 см (мінус - 6 см)
Нога — ДО - 73 см ПІСЛЯ - 65 см (мінус - 7 см)
⭐️ Модель 3: загальний курс складався з 3 процедур кавітації на живіт та 7 процедур вакуумного RF масажу з Zemits Bionexis Lite, 4 процедур пресотерапії з Zemits Demeter 2.0.

Результати:
Низ живота — ДО - 91 см ПІСЛЯ - 82 см (мінус - 9 см)
Талія ДО — 80 см ПІСЛЯ - 72 см (мінус - 8 см)
Ніжка ДО — 57 см ПІСЛЯ - 55 см (мінус - 2 см)
Стегна ДО — 99 см ПІСЛЯ - 97 см (мінус - 2 см)
Також відзняли справжній відео-кейс схуднення! Це -6 кг за 1 місяць, переходьте за посиланням, щоб дізнатись про це неймовірне перевтілення!

Розширення ком’юніті - амбасадори Zemits

Цього року ми розширили сім’ю Zemits не просто новими естетистами, ні, це справжні амбасадори нашого бренду, наше обличчя та головна втіха. Провідні спеціалісти б’юті-галузі раз і назавжди закохались в обладнання Zemits і це взаємно!

Вони не тільки працюють з нашими апаратами, але й відвідують косметологічні конференції та виставки разом з нами, закохуючи ще більше людей в наш бренд.

Задачі та перспективи

Що ж 2023 рік вже позаду і ми дивимось тільки вперед, прагнучи досягнути вершини косметологічної індустрії разом з вами. Що нас чекає в майбутньому? Ще більше яскравих подій, інноваційних новинок! Відкриваємо нові обрії та нові країни! Ні на хвилину не стомлюємось розвиватись та удосконалюватись!


Цього року нашому бренду виповнилось 13 років, ми команда справжніх профі, які надихаються та надихають. Разом з Zemits рухаємось далі!


Вітаємо всіх зі святами!

Успіху, розвитку та натхнення ❤️

Підписуйтесь на наші соцмережі -

там ви знайдете інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits

ТОП апарати Zemits

Наші останні новини:
zemits.com
zemits.co.uk
zemits.pl
zemits.lt
zemits.eu
zemits.es
zemits.it
zemits.de
zemits.biz.tr
Zemits
advance-esthetic.us
newfacebeauty.pl
venko.com.ua
spashop.com.ua
Marketplace
adonyss.com
adonyss.com.ua
hydroluxx.com.ua
Our partners
© 2022 Zemits.
Всі права захищені.
Ми приймаємо оплати Master Card,
Visa, LiqPay та інші.
Продовживши перегляд сторінок сайту або закривши це повідомлення, Ви погоджуєтеся з використанням файлів cookies