• /
  • /

14 років успіху: святкуємо День Народження Zemits!

Ще один рік незламності, успіху та розвитку — цього липня ми святкуємо 14 років Zemits. Такий тривалий шлях, але далі на нас чекає ще більше!

Нові досягнення, нові знайомства та нова сторінка розвитку косметологічної індустрії. І все це ми хочемо розділити з вами.

Яким був цей рік? Чим він відзначився? Які яскраві події він нам приніс? Про все сьогодні згадаємо та розповімо, почнемо!
Дізнатися про
акційні пропозиції Zemits

Нагороди та інновації: HydroDiamond™ та CryoElegance™

Минулого року Zemits презентував запатентовану технологію HydroDiamond™. І у 2024 році ця інноваційна процедура очищення заслужено отримала дві високопрестижні нагороди від видатних косметологічних видань США:

Dermascope — перше професійне видання естетичної тематики в США, засноване в 1975 році. Zemits номінований в категорії "Найкращий апарат для Гідродермабразії", де здобув перемогу.

Les Nouvelles Esthétiques & Spa — авторитетне міжнародне видання, засноване у Франції, в 1952 році. Наразі публікується в 30 країнах світу.

Zemits номінований в категорії "Найкращий апарат для обличчя", де здобув перемогу.

Перемоги у цих номінаціях — не єдине підтвердження численних переваг технології, HydroDiamond™ — це вибір тисяч косметологів та власників естетичного бізнесу по всьому світу. І, звісно, це тисячі їх клієнтів, які закохались в здорове сяйво своєї шкіри!
Zemits CryoElegance™ — інноваційне рішення для природного омолодження та скульптурування. Контрольоване охолодження запускає потужні процеси оновлення, стимулює кровоносну та лімфатичну системи, покращує бар’єрну функцію шкіри. А це покращення кольору, повернення сяйва шкірі! І це не тимчасовий ефект, а дійсно відображення її внутрішнього здоров’я.
CryoElegance™ працює не лише з обличчям, всі переваги технології також поширюються на догляд за тілом. Зменшення набряків, локальне скульптурування та моделювання фігури, підтяжка шкіри. І що дуже приваблює клієнтів — перші результати вже помітні після першої процедури!
Нас обирають кращі! Пишаємось, що наші аналізатори шкіри Zemits Skin Analysis Pro працюють в мережі Brocard. Тепер тут можна пройти безкоштовну діагностику шкіри, і на основі даних штучного інтелекту Skin Analysis Pro підібрати ідеальний догляд. Це інноваційний помічник для будь-якого косметологічного бізнесу!

Події косметологічного світу: Zemits на виставках та конференціях

Цей рік напевно був найгарячішим, адже ми відвідали 18 б’юті подій у всьому світі.
З особливого можна відзначити першу виставку для нашого іспанського офісу, 17-19 лютого ви могли нас зустріти в Барселоні, на CosmoBeauty Estética.

Також в цьому році ми повернулись до косметологічних виставок в Україні — ви нас зустрічали восени на InterSHARM Україна 2023 та навесні 2024 на Pro Beauty Expo Kyiv
А ось і повний перелік всіх подій:

Неймовірна кількість нових знайомств та яскравих вражень! Раніше, в новорічній статті ми згадували про новий напрямок нашого розвитку — амбасадорів Zemits!
Це провідні естетисти, які не тільки працюють з нашими апаратами, але й відвідують косметологічні конференції та виставки разом з нами, закохуючи ще більше людей в наш бренд.
Потужне ком’юніті амбасадорів стало ще більшим і ми не збираємось зупинятись!

Нові апарати Zemits

Цей рік також був потужним на новинки нашої апаратної лінії, як для обличчя, так і для тіла. Тож швиденько нагадаємо про новинки!

Zemits Eau Sante NG — новинка 2024 року, яка вже б’є рекорди по популярності! Це 6 провідних технологій в 1 апараті на чолі з гідропілінгом та можливістю проведення водневого пілінгу H2O2.




Zemits OxiVelour — модель кисневої терапії для здоров'я шкіри. Це ковток дійсно чистого повітря для клітин та справжнє сяйво та зволоження!
Апарат обладнаний не лише кисневим пістолетом для впровадження активних компонентів сироватки та очищеного повітря.
Також він має спеціальний кисневий купол, для насичення очищеними молекулами кисню обличчя, шкіри голови, шиї та зони декольте.

Zemits JoliPeel — компактна новинка, вигідне поєднання діамантової мікродермабразії та кисневої мезотерапії.

Цей косметологічний комбайн має розширену комплектацію насадок з діамантовим абразивом для максимально глибокого, але делікатного очищення. Гарний варіант для оновлення бізнесу.


Zemits CelluSpice Pro — апарат інноваційного вакуумно-термічного моделювання.

Має 9 вбудованих режими для комплексного пропрацювання естетичних проблем та 3 насадки різних розмірів для роботи як з обличчям, так і з тілом. Це неінвазивний, атравматичний протокол моделювання та розслаблення м’язів.

Zemits OgmaLaze NG — це одна гаряча новинка цього літа, неодимовий лазер для роботи з пігментацією та усунення татуювань з кольоровими пігментами (тату, татуаж, перманентний макіяж).

Також з його допомогою проводиться карбоновий пілінг, що очищує й омолоджує шкіру, покращуючи її текстуру та тонус.

Стильний апарат для якісного оновлення вашого прейскуранта!

Святкуємо разом наші 14 років!

Щороку липень — наш час для святкування! Саме в цьому місяці 14 років тому Zemits почав свій шлях. Тепер ми міжнародний бренд, який поєднує тисячі естетистів у всьому світі.

Ми рухаємось лише вперед, разом з вами відкриваючи нові сторінки історії косметологічної індустрії. Святкуємо разом з вами! І в липні на вас чекає ПОДАРУНОК до 20 000 грн до кожного професійного апарату, Спеціальний Прайс з дуже святковими знижками і найбільший розіграш за всю історію Zemits!

Заповнюючи форму, ви погоджуєтеся на

обробку персональних даних

Підписуйтесь на наші соцмережі -

там ви знайдете інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits

ТОП апарати Zemits:

Наші останні новини:
Завжди на крок попереду: безпечний і дієвий SMAS-ліфтинг від Zemits
На крок попереду конкурентів? Чому б і ні, ми завжди радіємо, коли наші клієнти підкорюють нові вершини.
ТОП anti-age процедура: що вам потрібно знати про контрастне омолодження?
Що таке контрастне омолодження? Це унікальна кріо-термальна методика, комплексне поєднання глибокого прогріву радіочастотною енергією та кріо-охолодження.
Як підвищити середній чек пресотерапії?
Пресотерапія — дійсно базова процедура і її можна зустріти дійсно в будь-якому салоні. Вона ефективна, завжди має попит та комфортна у використанні як для естетиста, так і для клієнтів.
(Безкоштовно для всіх операторів)
Ми в соцмережах:
Графік роботи:
пн-пт с 9:00 до 18:00
Субота - онлайн з 10:00 до 17:00
Неділя - вихідний


Для вашого комфорту відвідини шоуруму відбуваються тільки за попереднім записом.
Відвідайте наш Шоурум:
м. Київ, вул. Борщагівська 145 (офіс 101) с. м. Шулявська
Для вашого комфорту відвідини шоуруму відбуваються тільки за попереднім записом.
zemits.com
zemits.co.uk
zemits.pl
zemits.lt
zemits.eu
zemits.es
zemits.it
zemits.de
zemits.biz.tr
Zemits
advance-esthetic.us
newfacebeauty.pl
venko.com.ua
spashop.com.ua
Marketplace
adonyss.com
adonyss.com.ua
hydroluxx.com.ua
Our partners
© 2022 Zemits.
Всі права захищені.
Ми приймаємо оплати Master Card,
Visa, LiqPay та інші.
Продовживши перегляд сторінок сайту або закривши це повідомлення, Ви погоджуєтеся з використанням файлів cookies