• /
  • /

Zemits на Professional Beauty North: разом з ТОП брендами всього світу!

Zemits обожнює відвідувати косметологічні події світу, адже це крутий шанс обмінятись досвідом, удосконалюватись і звісно знаходити нових друзів для Zemits Family.

У Великобританії ми не втрачаємо можливостей! Цього року ми вже відвідали два такі косметологічні івенти:

⭐️ CCR 2022 — у квітні Zemits підкорював виставковий центр ExCeL London. Це 400 000 м², він вмістив сотні міжнародних брендів б'юті-сфери. Дві косметологічні виставки зібрали лідерів індустрії, професіоналів у сфері краси, спа та омолодження.

⭐️ Scottish Hair & Beauty — в червні разом з сотнями компаній відкривали найбільшу косметологічну виставку в Шотландії, де зібрались сотні б’юті-брендів з усього світу.

PB North: як все було?

Ну а осінній сезон косметологічних подій ми відкрили в Манчестері, 25-26 вересня з Professional Beauty North в Manchester Central. Це було неймовірно, можливо ви завітали до нашого інстаграму, де разом з нами прожили ці два дні. Ну а ми ще раз нагадаємо, як це було:

⭐️ ТОПові міжнародні бренди були зібрані на 50 квадратних метрах експоцентра. Zemits разом з HydraFacial, Lumenis, Alma Lazer, BTL презентували свої найтрендовіше обладнання та гарячі новинки сезону. В Zemits зірками стали апарат високоінтенсивної магнітотерапії Zemits GioStim та діодний лазер подвійної дії Zemits Quidion.
⭐️ Дуже багато відвідувачів! Косметологи естетичної сфери, косметологи, власники косметологічного бізнесу — всі не втратили можливості ознайомитись з новими апаратами, косметикою та зробити замовлення. Відзначимо ріст популярності нашого бренду у Великобританії, ми масштабуємось та розвиваємось.
⭐️ Спілкування з медіа. Дали невелике інтерв’ю для Professional Beauty, розповіли про майбутні плани та загальну стратегію розвитку нашого бренду. Також розповіли як проходить виставка та поділились враженнями.
Два дні пролетіли за мить, але ми вже готуємось до ще одної гучної події цього сезону ❤️

2 та 3 жовтня ми запрошуємо вас на Olympia Beauty в Лондон, де підготували для вас за стендом E47 багато цікавого: провідні апарати, портативна лінія Zemits Home Care та косметичні продукти доглядового та апаратного призначення.

Провідні компанії beauty сфери, змагання та презентації, тест-драйви та консультації — не пропустіть найгучнішу подію жовтня!

Також нагадуємо що протестувати обладнання Zemits можна по буднях в нашому шоурумі

⭐Заповнюйте форму, щоб записатись на безкоштовний тест-драйв⭐

Заповнюючи форму, ви погоджуєтеся на

обробку персональних даних

Підписуйтесь на наші соцмережі -

там ви знайдете інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits

Наші останні новини:
zemits.com
zemits.co.uk
zemits.pl
zemits.lt
zemits.eu
zemits.es
zemits.it
zemits.de
zemits.biz.tr
Zemits
advance-esthetic.us
newfacebeauty.pl
venko.com.ua
spashop.com.ua
Marketplace
adonyss.com
adonyss.com.ua
hydroluxx.com.ua
Our partners
© 2022 Zemits.
Всі права захищені.
Ми приймаємо оплати Master Card,
Visa, LiqPay та інші.
Продовживши перегляд сторінок сайту або закривши це повідомлення, Ви погоджуєтеся з використанням файлів cookies