• /
  • /

Яскрава осінь з Zemits: де нас можна зустріти цього сезону?

В новий сезон з новими подіями? Так, косметологічна індустрія активно розвивається, осінь обіцяє бути захопливою та яскравою.
Сьогодні ми підготували для вас невелику статтю-огляд, де можна зустріти Zemits впродовж наступних трьох місяців. Почнемо!
Щорічно ми беремо участь в б'юті подіях всього світу. В нашій країні цього року виставки та форуми скасовані через війну, але ми впевнені, що незабаром все буде Україна ❤️

Згадаймо, де нас можна було зустріти минулого року, влітку ми святкували 12 років існування бренду Zemits та підбивали підсумки.

США, Польща, Англія, Україна, Литва — де нас можна було зустріти, читайте тут, "12 років ми з вами! Здобутки та досягнення Zemits".
А що нас чекає цієї осені?

⭐️ Почнемо з івенту, який відбудеться вже наступного тижня, 17-18 вересня в Польщі. Це BEAUTY FORUM & HAIR. Найпопулярніша косметологічна виставка країни, ми приймаємо в ній участь вже в втретє! Це унікальна подія, що об'єднує професіоналів індустрії краси не лише Польщі, але й всього світу, тому ми ніяк не можемо її пропустити. Номер стенда — B5 Hall F.
⭐️ Далі нас можна знайти 25-26 вересня в Манчестері, Великобританії на Professional Beauty North. Чому ви маєте відвідати цю подію:
  • Саме тут народжуються тренди. Бренди демонструють останні інновації в б’юті-індустрії.
  • Спілкування з колегами-професіоналами. Обмінюйтесь досвідом з однодумцями, знаходьте партнерів та майбутніх друзів.
  • Тестуйте апарати та зміцнюйте свій бізнес вдалими покупками. Оскільки кожен бренд презентує топові апарати наживо, у вас є можливість отримати тест-драйв, оцінити результати та поставити всі питання провідним косметологам.
Шукайте нас за номером стенда H18.
⭐️ 2 та 3 жовтня ми запрошуємо вас на Olympia Beauty в Лондон, де підготували для вас за стендом E47 багато цікавого: провідні апарати, портативна лінія Zemits Home Care та косметичні продукти доглядового та апаратного призначення. Провідні компанії beauty сфери, змагання та презентації, тест-драйви та консультації — не пропустіть найгучнішу подію жовтня!
⭐️ Тепер перенесемось в Бельгію, там 8-10 жовтня буде проходити beauty expo Estetika, яка є улюбленим місцем зустрічі всіх професіоналів краси в Бенілюксі. Існуючи 40 років, Estetika є унікальною подією, що дає відвідувачам найповніший огляд обладнання, продуктів, технік у своїй галузі. Зустрінемось в Брюсселі в жовтні!

⭐️ 9-10 жовтня з американською командою відвідаємо The International Esthetics, Cosmetics & Spa Conference, яка пройде у Флориді, Palm Beach County Convention Center, West Palm Beach. Шукайте наші апарати та косметику за стендом 215.


⭐️ Ну і завершує осінній сезон косметологічних подій з Zemits THE INTERNATIONAL CONGRESS OF ESTHETICS AND SPA 6-7 листопада. Цього року вона вже проходила на весні в Лас-Вегасі й ми в Zemits знову беремо участь цього разу в Маямі, в MIAMI BEACH CONVENTION CENTER. Надзвичайний досвід, сотні компаній з усіх куточків світу відвідують цей конгрес краси.

Заповнюйте форму, щоб отримати Спец-Прайс вересня

Удосконалюйте ваш бізнес разом з Zemits

Заповнюючи форму, ви погоджуєтеся на

обробку персональних даних

Підписуйтесь на наші соцмережі -

там ви знайдете інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits

Наші останні новини:
zemits.com
zemits.co.uk
zemits.pl
zemits.lt
zemits.eu
zemits.es
zemits.it
zemits.de
zemits.biz.tr
Zemits
advance-esthetic.us
newfacebeauty.pl
venko.com.ua
spashop.com.ua
Marketplace
adonyss.com
adonyss.com.ua
hydroluxx.com.ua
Our partners
© 2022 Zemits.
Всі права захищені.
Ми приймаємо оплати Master Card,
Visa, LiqPay та інші.
Продовживши перегляд сторінок сайту або закривши це повідомлення, Ви погоджуєтеся з використанням файлів cookies