• /
  • /

12 років ми з вами! Здобутки та досягнення Zemits

В липні міжнародному бренду Zemits виповнюється 12 років. Це були 12 років пошуку, розробок, інновацій та міжнародної співпраці з вами, справжніми експертами краси.
Цього року ми святкуємо День Народження в тяжкий період. Але не дивлячись на все, віримо що правда за нами й з кожним днем Україна наближається до перемоги ❤️‍‍

Тому сьогодні ми хочемо підсумовувати все, що відбулося за цей рік. Новинки, події, розвиток — все про Zemits в цій статті.

Знижки до Дня Народження Zemits

В липневому Спец-Прайсі ми даруємо знижки до 20% на всі моделі та косметичні продукти Zemits. Від професійних косметологічних комбайнів і до портативних девайсів серії Zemits Home Care вас очікують приємні ціни.

Також, в липні вас очікує Розстрочка зі знижкою! Оформлюючи розтермінування до 6 місяців, ви отримуєте персональну знижку від менеджера Zemits. Щоб дізнатися про чинні умови розстрочки та розрахувати вартість апарату, розмір першого та щомісячних внесків, забронюйте консультацію з нашим експертом.
Наша міжнародна команда записала коротке відеопривітання. Дякуємо вам за довіру і що залишаєтесь з нами. 12 років — це тільки початок! Долучайтесь до Zemits Family розвивати індустрію краси разом!

Розширення Zemits

У 2022 році ми з гордістю можемо сказати, що Zemits Family - дійсно інтернаціональна сім’я професіоналів.

Головний офіс Zemits Group знаходиться в Сан-Дієго, Каліфорнія. Основні офіси в США знаходяться в Остіні (Техас) та Маямі (Флорида). Офіси у Варшаві (Польща), Лондоні (Великобританія), Верлені (Бельгія) та Києві (Україна) відповідають за продаж у Європі. І незабаром ми відкриємо новий офіс в Іспанії! Також ми маємо представництва по всьому світу: Литва, Франція, Німеччина, Австралія, Туреччина, Італія.

І все це завдяки вашій довірі, саме завдяки вам наша Zemits Family зростає кожного дня ❤️‍‍

Рік, багатий на події: Zemits на провідних б'юті-івентах

Без розширення кругозору немає розвитку. Саме тому цього року нас можна зустріти на міжнародних б'юті-виставках та форумах, конференціях та конгресах.

⭐️ International Congress of Esthetics and Spa — косметологічний конгрес, що поєднує бренди косметології, спа та естетичної медицини з усього світу. Два дні практичних семінарів, майстер-класів та презентацій – саме там, 7-8 листопада ви могли Zemits зустріти у Miami Beach Convention Center у Флориді.

⭐️ InterCHARM Ukraine 2021 — вересень, Київ та сотні косметологічних брендів не лише України, а й усього світу. Майстер-класи, тисячі консультацій та Zemits Family з найкрутішими апаратами.

⭐️ Pelene 2021 — Міжнародна виставка індустрії краси, яка пройшла з нами 16-19 вересня, у Вільнюсі, в Lithuanian Exhibition and Congress Centre. 11042 кв.м краси та інновацій!

⭐️ BEAUTY FORUM & HAIR 2021-2022 — Варшава та одна з найпопулярніших косметологічних, міжнародних виставок. Унікальна подія, що об'єднала професіоналів індустрії краси!

⭐️ The Professional Beauty London та CCR 2021-2022 — у жовтні 2021 та квітні 2022 Zemits підкорював виставковий центр ExCeL London. Це 400 000 м², він вмістив сотні міжнародних брендів б'юті-сфери. Дві косметологічні виставки зібрали лідерів індустрії, професіоналів у сфері краси, спа та омолодження.

⭐️ Scottish Hair & Beauty — в червні 2022 разом з сотнями компаній відкривали найбільшу косметологічну виставку в Шотландії, де зібрались сотні б’юті-брендів з усього світу.

⭐️ Ну й останній косметологічний івент, який проходив 25-27 червня 2022 - International Esthetic Cosmetics & Spa Conference в Лас-Вегасі. Це одна з найбільших косметологічних конференцій США, де збираються лідери індустрії.

Новинки 2022 року: від Verstand HD до Abigon Pro

Цей рік був насичений в плані апаратних новинок Zemits. Це стосується не лише професійної лінії апаратів, але й косметичної та портативної. Давайте разом пригадаємо ці оновлення:

Zemits Verstand HD — унікальний апарат, якому немає аналогів у косметологічній сфері. Косметологічний комбайн, який об’єднав дві наші топові моделі: Zemits Verstand та Zemits Dermeluxx. 8 інноваційних методик під одним корпусом — це те, чого потребує косметолог, який прагне досягти успіху.
Zemits Abigon Pro — одна з найбільш продаваних і популярних моделей для косметологів в Європі й США. В апараті діють топові методики для боротьби з локальними жировими відкладеннями: кавітація, RF-ліфтинг, вакуумний масаж. Має 5 маніпул для пропрацювання всього тіла.
Zemits Bionexis Pro — косметологічний комбайн скульптурування, який поєднав відразу 6 технологій: вакуумний вплив, механічний вплив роликами, RF-прогрів, інфрачервоне світло, LED-світлове випромінювання та ультразвукову кавітацію. А маніпула вакуумної кавітації — це ідеальний варіант для зменшення локальних жирових відкладень.
Zemits CrystalFrax — портативний прилад для фракційного RF ліфтингу. В наборі до апарата йдуть три насадки: одна для класичного мультиполярного RF-ліфтингу та дві безголкові для фракційного RF-ліфтингу. Тому Zemits CrystalFrax підходить для вирішення широкого спектра естетичних проблем та для клієнтів різного віку.
Zemits WaveRestore 2.0 — це професійне косметологічне обладнання, апарат ударно-хвильової терапії нового покоління. Заснований на скульптуруючій технології для зменшення целюліту, покращення тонусу тіла та здоров'я лімфатичної системи. Має 5 насадок різного розміру для якісного опрацювання всього тіла.
Zemits Di-Nexx — найкрутішим апаратним обладнанням для якісного, комфортного та безболісного видалення небажаного волосся. В роботі використовує золотий стандарт довжини хвилі лазера 808 нм зі збільшеною довжиною імпульсу до 200 мс та обладнаний системою водяного охолодження останнього покоління Sapphire PRO.
Zemits Exfomatte — це портативна синергія трьох методик: алмазної мікродермабразії, вакууму та LED-терапії. Всього лише за допомогою одного апарата можливо провести комплексний протокол очищення, тонізації та омолодження.
Zemits PureKio — дарсонваль останнього покоління, найкращий друг проблемної шкіри, яка мріє забути про висипання та “забиті пори”. Імпульси тонізують шкіру, покращують її колір, зменшують почервоніння та висипання.
З косметичної лінії:

Zemits UltraGelic — гель-провідник для кавітації, який не тільки проводить ультразвукові хвилі в глибокі шари шкіри, але й пом’якшує та зміцнює її.
Zemits GloryTight — апаратний гель, який не тільки зробить мікроструми максимально комфортною процедурою, але й містить комплекс омолоджуючих та зволожуючих компонентів.
Zemits AquaTenzer — гель-провідник для лазерної епіляції, захищає та заспокоює шкіру.

Отримати Спец-Прайс

Підсумовуючи, попри всі труднощі, ми з кожним днем рухаємось вперед, збільшуючи Zemits Family. Наша команда і надалі працює для розвитку б'юті-сфери України. Ми працюємо ще завзятіше, виконуючи свою роботу на своєму місці. Дякуємо за те, що залишаєтесь з нами — це свято, яке ми хочемо розділити з кожним!

Заповнюйте форму, щоб дізнатись всі акційні пропозиції до нашого Дня Народження.
Святкуємо разом!

Заповнюючи форму, ви погоджуєтеся на

обробку персональних даних

Підписуйтесь на наші соцмережі -

там ви знайдете інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits

Наші останні новини:
zemits.com
zemits.co.uk
zemits.pl
zemits.lt
zemits.eu
zemits.es
zemits.it
zemits.de
zemits.biz.tr
Zemits
advance-esthetic.us
newfacebeauty.pl
venko.com.ua
spashop.com.ua
Marketplace
adonyss.com
adonyss.com.ua
hydroluxx.com.ua
Our partners
© 2022 Zemits.
Всі права захищені.
Ми приймаємо оплати Master Card,
Visa, LiqPay та інші.
Продовживши перегляд сторінок сайту або закривши це повідомлення, Ви погоджуєтеся з використанням файлів cookies