Блог укр

Омолодження в тренді: чи можна зупинити час?

Так, звісно, це мрія кожного клієнта, який звертається до косметолога за anti-age курсом. І якби було можливо призупинити час, то це була найпопулярніша б’юті-послуга.

На жаль, повністю зупинити плин часу для шкіри неможливо, але ми можемо уповільнити вікові зміни. Саме тому ми підготували для вас підбірку апаратів Zemits, які розширять ваш прейскурант не тільки трендовими, але й ефективними методиками.

На минулому тижні в нас була стаття-порівняння двох омолоджуючих методик - SMAS ліфтингу та RF-ліфтингу. Тому сьогодні ми поговоримо про мікрострумову терапію та комплексні протоколи, а в кінці навіть розглянемо повноцінний протокол корекції мімічних зморшок з Zemits Verstand.


Zemits Adrinox 2.0 проти зморшок

Мікрострумова терапія — чому вона настільки ефективна? Річ в технології впливу. Наш організм на 70% складається із води. У ній розчинені іони, які впорядковано рухаються із клітини в тканинну рідину та назад. Вони відповідають за правильну передачу нервових імпульсів, м'язові скорочення та насичення клітин корисними речовинами. Якщо цей процес порушується – відбувається неправильне розподілення електричних зарядів. Як наслідок – у клітині порушуються процеси обміну, вона сповільнюється, впадає у “сплячку”.

Що таке мікроструми – це імпульси електричного струму малої сили. Вони імітують природні електричні заряди та пробуджують клітини. Це своєрідний ефект будильника – клітини знову прокидаються, відкриваються мембранні канали та відновлюються обмінні процеси.

До того ж мікрострумова терапія діє не тільки на поверхню епідермісу. Вона також зачіпає всі м'які тканини: дерму, м'язову тканину, кровоносні та лімфатичні судини. Така комплексна дія приводить у тонус не лише шкіру, а й м'язовий каркас – розслаблюють спазми або навпаки тонізують.



Апарат мікрострумової терапії Zemits Adrinox 2.0 – це професійне косметологічне обладнання нового покоління. Оновлений дизайн, унікальна комплектація, інноваційна технологія впливу – ідеально для проведення доглядових, омолоджувальних та лімфодренажних процедур.

Використовуючи революційну методику BioTok, він впливає на всі шари шкіри слабкими імпульсами електричного струму. Відновлює функціональну активність тканин на клітинному рівні та надає омолоджуючий, лімфодренажний та доглядовий ефекти.

У набір входять 3 пари зручних насадок для обличчя та тіла різного розміру та мікрострумові рукавички. Висока результативність, простий функціонал, компактний розмір та стильний корпус роблять апарат вигідною покупкою для будь-якого косметологічного кабінету.


Корекція “гусячих лапок” з Zemits Verstand

Корекція зморшок в зоні оцей — один із найбільш актуальних протоколів у косметологічному бізнесі. Ефективний протокол з видимим візуальним ефектом – поєднання методик RF-ліфтингу та електропорації зони під очима на косметологічному комбайні Zemits Verstand. Це сучасна модель для справжніх ентузіастів б’юті-справи: 8 технологій в одному апараті дозволять створювати безліч протоколів догляду за будь-яким типом шкіри. Перейдемо до протоколу.


⭐️ Перший етап: проводимо очищення шкіри
Перед тим, як проводити будь-які косметологічні маніпуляції, потрібно підготувати шкіру належним чином. Очищення — один із найважливіших етапів, який відповідає за успіх процедури. Необхідно провести повний демакіяж – прибираємо залишки косметики, глибоко очищуючи шкіру за допомогою пінки Zemits LumiousClear. Для вирівнювання pH шкіри обробляємо шкіру тоніком Zemits JoyFil.


⭐️ Другий етап: наносимо гель для проведення RF-ліфтингу
Перед RF-ліфтингом на поверхню оброблюваної зони потрібно нанести спеціальний гель-провідник, в нас це Zemits HyaTight, спеціально створена формула для посилення омолоджуючого ефекту процедури та захисту від термічного впливу. Цей етап є обов'язковим для протоколу, адже ця процедура проводиться по речовині-провіднику.


⭐️ Третій етап: проводимо RF-ліфтинг
Обираємо робочі параметри для роботи – тут важливо індивідуально підібрати інтенсивність хвиль під кожного клієнта. Під час обробки щільно прикладаємо маніпулу до шкіри. Важливо, щоб вона постійно була в русі, не можна затримувати маніпулу на одному місці.


⭐️ Четвертий етап: наносимо на шкіру сироватку за типом шкіри
Знімаємо залишки гелю після процедури RF-ліфтингу та наносимо на шкіру сироватку за типом шкіри.


⭐️ П'ятий етап: проводимо електропорацію зони під очима
Обов'язково помістіть електрод заземлення в руку клієнта. Встановіть на апараті низьку інтенсивність. Під час процедури поступово збільшуйте інтенсивність відповідно до відчуттів клієнта. Нормальна реакція шкіри – помірна гіперемія.


⭐️ Шостий етап: очищаємо шкіру та наносимо крем із SPF
Після закінчення апаратних процедур необхідно очистити шкіру від залишків сироватки та обов'язково нанести крем із SPF.


Пропонуємо вам оцінити ефективність цих апаратів на безкоштовному тест-драйві. Це гарний шанс оцінити функціонал, поставити всі питання та побачити реальний результат після процедур.


Огляди апаратів Про технології