• /
  • /

RF-ліфтинг проти SMAS ліфтингу: порівнюємо методики

Anti-age процедури — найпопулярніша ніша косметології, адже всім хочеться призупинити плин часу. RF-ліфтинг, мікрострумова терапія, SMAS ліфтинг — ці технології по праву займають ТОПові місця в індустрії.

Але сьогодні ми зупинимось на порівнянні саме двох ліфтингів, адже саме щодо них виникає багато питань та уточнень. Як діють? Які результати? Який вид ефективніший? На ці та інші запитання ми дамо відповідь в сьогоднішній статті. Почнемо!

Омолоджуюча дія струму та ультразвуку

Спочатку розглянемо, як саме діють ці дві технології. Почнемо з RF-ліфтингу, методика заснована на впливі електричного струму радіохвиль. Коли його імпульси проникають в глибокі шари шкіри, тканини нагріваються до 40-45°C при мультиполярному, і до 60-65°C при монополярному ліфтингу.

Нагрівання призводить до згортання і затвердіння білкових тканин. А молекули колагену — речовини, що відповідає за молодість, стягуються в щільні спіралі, тим самим забезпечуючи омолодження. Ця технологія має також пролонговану дію. Глибокий прогрів стимулює потужні процеси неоколагенезу і прискорює вироблення еластину.
Як же діє SMAS ліфтинг? Він полягає в короткочасному контрольованому прогріві глибокого шару шкіри на понад 60 градусів за Цельсієм. В результаті цього утворюються мікроскопічні осередки коагуляції (точково згортається білок), а волокна колагену в SMAS частково відновлюють структуру, зруйновану в результаті вікових змін.

Точковий термічний вплив також активізує роботу фібробластів і прискорює вироблення нового колагену та еластину. Таким чином, SMAS-підтяжка по впливу схожа на рф-ліфтинг, але працює глибше.

Результати SMAS та RF ліфтингу

Тепер перейдемо до того, що найбільше цікавить кожного клієнта — до результатів. Значна перевага RF-ліфтингу в тому, що він має миттєву та пролонговану дію. Оскільки процедура прогріває шкіру, розтягнуті колагенові волокна скорочуються, а це означає, що ефект чекає на клієнтів з першої процедури. А якщо говорити про фракційний RF-ліфтинг, як в апараті Zemits CrystalFrax, то результат проявляється ще швидше, адже фракції прогрівають шкіру ще швидше.

Завдяки прогріву запускається внутрішньоклітинний процес омолодження та прискорення синтезу колагену та еластину. Тому ефект від курсу триває ще від пів року, навіть після закінчення процедур.

SMAS ліфтинг по праву вважається зіркою anti-age індустрії. Все завдяки пролонгованим результатам (ефект залишається від 2,5 до 5 років) та надзвичайній ефективності. Ще одна перевага — для запуску потужної регенерації потрібна всього одна процедура.

Але оскільки процес омолодження запускається на клітинному рівні, результат з’явиться лише через 3-4 тижні після процедури. При проведенні консультації перед процедурою на таких апаратах як Zemits Ultranexx чи Ultranexx Pro косметолог має обов’язково наголосити на всіх цих моментах. Щоб не було зайвих очікувань “миттєвого омолодження”

Обладнання SMAS та RF ліфтингу: окупність

Окупність — не останній момент, яким керується косметолог при виборі обладнання. Але чи вірна така позиція: купуючи дешевший апарат, я швидше поверну вкладені інвестиції? Порівняємо наші технології.

⭐️ Вартість обладнання. Апарати для SMAS-ліфтингу мають вищу вартість, їх ціна в декілька разів більше, ніж моно-модель для RF-ліфтингу. Тобто, для чистої покупки, без розстрочки, вам знадобиться більше коштів на початковому етапі.

⭐️ Вартість процедури. В цьому раунді виграє SMAS-ліфтинг, адже одна процедура омолодження на обличчя стартує від 10 000 за сеанс. RF-ліфтинг же стартує від 400-500 гривень за сеанс.

⭐️ Кількість процедур в курсі. Для того, щоб досягнути значних результатів з RF-ліфтингом, клієнтам потрібно пройти повний курс з 10-15 процедур. Для SMAS-ліфтингу потрібна всього лише одна процедура.
⭐️ Висновок. Завдяки тому, що вартість однієї процедури SMAS-ліфтингу вища ніж сеансу RF-ліфтингу, такий апарат, як Zemits Ultranexx, може окупитись вже після 10-15 клієнта. Але вам потрібно зважити, чи буде в вашому салоні актуальна ця послуга та чи маєте ви потенційних клієнтів. Цільова аудиторія таких апаратів, як Zemits Klein RF 2.0, значно ширша, адже сеанс має значно нижчу вартість.

Отже, перед тим як інвестувати, косметолог має зважити всі за і проти, щоб процес окупності пройшов якнайкомфортніше. Ну а найкраще — відвідати безкоштовний тест-драйв, де можна поставити будь-яке питання сертифікованому естетисту та оцінити результат технології на власні очі.

⭐Заповнюйте форму, щоб записатись на безкоштовний тест-драйв⭐

Заповнюючи форму, ви погоджуєтеся на

обробку персональних даних

Підписуйтесь на наші соцмережі -

там ви знайдете інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits

Наші останні новини:
zemits.com
zemits.co.uk
zemits.pl
zemits.lt
zemits.eu
zemits.es
zemits.it
zemits.de
zemits.biz.tr
Zemits
advance-esthetic.us
newfacebeauty.pl
venko.com.ua
spashop.com.ua
Marketplace
adonyss.com
adonyss.com.ua
hydroluxx.com.ua
Our partners
© 2022 Zemits.
Всі права захищені.
Ми приймаємо оплати Master Card,
Visa, LiqPay та інші.
Продовживши перегляд сторінок сайту або закривши це повідомлення, Ви погоджуєтеся з використанням файлів cookies