Блог укр

Битва апаратів пресотерапії: який краще?

Zemits / Блог 

Читать на русском языке

Так, пресотерапія по праву має титул однієї з найефективніших лімфодренажних технологій. Вона стала найпоширенішою косметологічною процедурою, яку можна зустріти майже в кожному салоні краси.

Але стандартний апарат пресотерапії — це ще не все. Адже звичайне не зможе вас виділити серед конкурентів і привернути нових клієнтів.

Саме тому ми розширили апаратну лінію пресотерапії Zemits, щоб дати вам по-справжньому хороший вибір: Zemits Sisley 2.0, Zemits Demeter 2.0, Zemits PressMio і Zemits Hoffstim.

Але чому ж вони відрізняються? Які характеристики дають перевагу їм одне перед одним? Сьогодні ми покажемо їх відмінності в характеристиках. Битва апаратів пресотерапії почалася, поїхали!


Комплексний вплив або моно?

Почнемо з технології, адже саме на ній грунтуються ці апарати. Пресотерапія — технологія, яка позитивно впливає на весь організм, а найбільше на лімфатичну систему. Імпульсний масаж стисненим повітрям активізує кровообіг і обмінні процеси на клітинному рівні. Всі тканини та органи отримують багато кисню і поживних речовин. З організму йде зайва рідина і токсини. Саме на цьому принципі впливу засновані Zemits Sisley 2.0, Zemits Demeter 2.0 і Zemits Hoffstim. Це моноаппарати. Але якщо Zemits Sisley 2.0, Zemits Demeter 2.0 і Zemits PressMio —  настільні моделі, то Zemits Hoffstim —  підлоговий преміум-формат, апарат, основний блок якого можна з легкістю транспортувати та переміщати в просторі.

Але Zemits PressMio — це інноваційна модель, яка об'єднала в собі цілих три технології: пресотерапію, міостимуляцію та інфрачервоне випромінювання. Це потрійний удар по проблемних зонах! Міостимуляція працює безпосередньо з м'язовими волокнами, скорочуючи їх за допомогою електричних імпульсів, які подаються через спеціальні електроди. Скорочуючи м'язи, вони стимулюють їх зростання і зміцнюють мускулатуру, а також допомагають руйнувати жирові клітини та целюліт. Інфрачервоне ж випромінювання, шляхом інтенсивного прогрівання, прискорює кровообіг, внутрішньоклітинні процеси та виведення залишків метаболічних процесів і токсинів з організму. Впливаючи на організм з "трьох сторін", PressMio дає значно кращий ефект і моделює фігуру значно швидше.


Костюм і канали апарату пресотерапії

Це перше, на що кожна людина звертає увагу. Сегментований костюм створений для канального здавлювання тіла клієнта, ритмічного масажу в обраному режимі. Отже, що нам пропонує кожна модель:

Zemits Sisley 2.0 — оновлена ​​версія, яка з'явилася в Україні в кінці 2020 року. Оновлення торкнулися не тільки внутрішнього наповнення основного корпусу апарату, а й самого костюма. 24-канальний костюм моделі тепер виконаний в сірому кольорі, виконаний з непромокаючої тканини, що дає можливість паралельно проводити процедури обгортання.


Zemits Demeter 2.0 — обладнання на 44 канали. Це означає що костюм охоплює все тіло, щоб кожна частина могла відчути процес стиснення: руки — 16 каналів, талія — 4 канали, ноги — 24 канали. Таким чином система якісно опрацьовує всі необхідні зони. Колір костюма — фіолетовий.


Zemits PressMio — костюм особливого формату. Він має вигляд простирадла і сегментованих елементів, через які подається повітря. З огляду на специфіку технології моделі (в ній об'єдналися три технології) каналів у апарату 14: руки — 2 канали, талія — ​​2 канали та ноги — 4 канали. Але до основного костюма йдуть електроди, які надають додатковий скульптуруючий ефект.


Zemits Hoffstim — також має формат костюма "сегменти + простирадло", частини з'єднані між собою. Такий костюм не потрібно складати та ховати, щоб провести на кушетці інші процедури, досить скласти все в бічні кишені, що дуже зручно. Особливо для косметолога, який обмежений у просторі та не має окремого шафи для зберігання приладу. Сама система має 20 каналів: ноги + черевики, пояс і руки.


Функціональність косметологічного обладнання

Потужність апарату — це його сила. Це його можливість чинити тиск на тіло, часто від цієї характеристики залежить і кількість доступних користувачеві режимів. Розглянемо кожен апарат окремо.

Zemits Sisley 2.0. Власник може вибрати один з 6 режимів роботи: базовий, тривалий, інтенсивний, подвійний, подвійний інтенсивний або режим ручних налаштувань. Косметолог може повністю контролювати процес процедури. У цій моделі є 4 рівні тиску — від 120 до 240 мм рт.ст. До того ж перед процедурою естетист може налаштувати роботу каналів індивідуально, відключаючи за потребою роботу конкретного каналу. Ви також можете зафіксувати час накачування і релаксації для кожного каналу. За допомогою схеми каналів і кнопковому інтерфейсу ви можете миттєво вибрати необхідний режим.


Zemits PressMio. Тут налаштування відбувається набагато складніше, адже в апараті цілих дві функції. Почнемо з пресотерапії, тут є три вбудовані режими інтенсивності тиску: S — 120 мм рт ст, M — 160 мм рт ст, L — 200 мм рт ст.
В апарата є 4 режими: базовий, тривалий, інтенсивний і ручна настройка.
Для впливу міостимуляції у приладі є 4 програми токового впливу, також можна налаштувати силу струму від 1 до 9. Це дозволяє працювати з клієнтами навіть з найвищим порогом чутливості. Інфрачервоний прогрів також можна виставити інтенсивність від 1 до 9 для кожної ділянки. Ця функція також може переходити з зониі на зону.

Zemits Demeter 2.0. Має 4 рівні інтенсивності тиску: 120 мм рт ст (низька), 160 мм рт ст (помірна), 200 мм рт ст (висока), 240 мм рт ст (максимально висока). І 5 режимів роботи:
  • Режим А. Підходить для поліпшення лімфатичної циркуляції, запобігання варикозного розширення вен, розслаблення м'язів і зняття втоми.
  • Режими В, Е. Працюють з целюлітом.
  • Режим С. Покращує кровообіг, спалює надлишок жиру і виводить зайву рідину і токсини.
  • Режим Д. Надає активний лімфодренажний ефект, зменшує набряклість, виводить токсини.


Zemits Hoffstim. Має три рівні інтенсивності тиску: низький (140 мм рт ст), помірний (180 мм рт ст), високий (220 мм рт ст), —  і 4 режими програми:
  • Режим базовий.
  • Режим тривалий.
  • Режим інтенсивний.
  • Режим масажу.
У кожного режиму є свій час і порядок надування кожного сегмента.


Апарати пресотерапії Zemits: висновки

Всі апарати різні, адже в Zemits з кожним етапом розвитку ми прагнемо робити крок ще далі, інтегрувати інновації в наше обладнання. Саме тому переможців в цій битві немає.


Кожна модель підходить для кожного конкретного випадку. І немає жодної, яку обходили б увагою клієнти. Ось так і ми — для нас вони всі ТОП і всі рівні.

Zemis 2