Блог укр

Пресотерапія — методика яка має бути в кожному кабінеті: ТОП 5 причин

Ми раз і назавжди закохані в пресотерапію. Чи є для цього кохання причини? Звісно, адже не лише ми, але й естетисти всього світу оцінили безліч переваг технології. Не дарма це обладнання зустрічається майже в кожному салоні краси, який займається моделюванням тіла.
Отже, ми вирішили трансформувати нашу прихильність в ТОП 5 причин, чому пресотерапія має бути в кожному кабінеті
І також нагадуємо, що під час нашої святкової акції ви не тільки можете придбати обладнання зі Спец-Прайсу з гарною знижкою, але й отримати додаткову знижку до 20 000 грн або ж подарунок (косметика або портативні девайси) на цю ж суму.

⭐️ Причина 1: Комплексна дія

Це напевно найперше, чому клієнти обирають саме курс пресотерапії, адже вона позитивно впливає на весь організм. Імітуючи природні м'язові скорочення, Такий апарат як Zemits Demeter 2.0, прискорює кровообіг й запобігає застоям в лімфі. Всі тканини та органи отримують багато кисню і поживних речовин, з організму виводиться зайва рідина і токсини.
Методика діє як зовні, так і внутрішньо. Вона допомагає боротися з:

  • Целюлітом.
  • Зайвої водою й токсинами в організмі.
  • Зайвою вагою.
  • Поганим рельєфом шкіри.
  • Жировими відкладеннями.

Тобто дає як внутрішній позитивний ефект, так і покращує візуальний стан фігури, що не може не приваблювати клієнтів.

⭐️Причина 2: Ефективність та універсальність

Доведена сотнями тисяч клієнтів методика, яка за курс процедур значно покращує загальне самопочуття, вона показана як спортсменам, так і в період реабілітаційного періоду після хірургічних маніпуляцій
Одну процедуру пресотерапії за ефективністю можна порівняти з 5-тьма сеансами ручного масажу!

Познайомитись ближче з апаратом пресотерапії на 44 канали Zemits Demeter 2.0

⭐️ Причина 3: Практично повна відсутність протипоказів

На відміну від інших косметологічних методик, пресотерапія дозволяється майже всім. Навіть клієнти з початковими стадіями варикозу проходять курс цієї процедури з Zemits Sisley 2.0 для профілактики. Але перелік протипоказів все ж таки є, тому перед курсом необхідно обов’язково пройти попередню консультацію.

Тому цільова аудиторія цієї методики дуже широка і ваші потенційні клієнти — всі відвідувачі, що не може не тішити!

⭐️ Причина 4: Вільний час

Ще одна вигода — не потрібно постійно перебувати поруч з клієнтом. Всього лише декілька натискань — й процес запущений. Вам потрібно вибрати рівень здавлювання, програму та час сеансу. Також при потребі ви можете обрати сегментоване стиснення.

До того ж тут не потрібно постійно перебувати поруч з клієнтом. Ви можете паралельно вести документацію або прийняти ще декількох клієнтів, що підвищить середній чек салону.

⭐️Причина 5: Створення комплексних протоколів

По-перше, активний лімфодренаж є обов’язковим етапом багатьох скульптуруючих протоколів. Наприклад Zemits PressMio ідеально поєднується з кавітацією, високоінтенсивною магнітотерапією, кріоліполізом, кріотерапією. Вона забезпечує швидше виведення залишків метаболічних процесів та токсинів з організму. До того ж цей апарат сам по собі - як комплексний протокол, тому що поєднує міостимуляцію, інфрачервоний прогрів та пресотерапію.

По друге, саму процедуру пресотерапії можна поєднувати з іншими послугами. наприклад, це може бути обгортування тіла або маска для обличчя, або розслабляючий масаж для очей з нашим Zemits Ocurelax. Можливість такого поєднання також підвищує середній чек салону краси.

А ось реальний приклад дії пресотерапії з іншими апаратами Zemits в комплексі.

Реальний кейс схуденння -6кг за 4 тижні

Завітайте на онлайн-побачення з апаратом мрії Zemits ❤️‍‍

Хочете оцінити всі переваги наших апаратів пресотерапії? Запрошуємо вас на безкоштовне ВІРТУАЛЬНЕ ДЕМО з нашим сертифікованим косметологом, який має відповіді на всі актуальні запитання:

  • Який строк гарантії?
  • Як навчитись роботі з апаратом?
  • Яка сертифікація обладнання?
  • Чи підходить обраний апарат для мого бізнесу?

На ці й безліч інших питань отримайте відповідь під час нашого віртуального демо

Огляди апаратів Про технології