Блог укр

Тріо цієї весни: діодні лазери, які допоможуть зміцнити ваш бізнес

Весна — ідеальний період для лазерної епіляції. За статистикою, саме в цей період клієнти починають курс процедур, в ці місяці сонце не таке пекуче. Це важливо, адже головним протипоказом проведення лазерної епіляції є потрапляння активного ультрафіолету на оброблені ділянки. Тобто засмагати та знаходитись на відкритому сонці заборонено.

Тому саме з початком весни починаються активні записи на сеанси епіляції, щоб встигнути пройти курс до літа.

Тому, якщо ви шукаєте апарат, який залучить нову цільову аудиторію та потішить перевірених клієнтів — ця стаття для вас. Сьогодні, в офіційному блозі Zemits, ми проведемо огляд ТОПових моделей діодних лазерів. Поїхали!

Adonyss DioLite: портативний, потужний, надійний

Отже, почнемо з портативного лазера — Adonyss DioLite. Він ідеально підійде, якщо ви новачок і бажаєте протестувати цю нішу. Отже, його переваги:

По-перше, попри його невеликі розміри, це досить потужний продуктивний лазер. Ресурс його випромінювача — до 20 мільйонів спалахів, цього є достатньо для якісного тестування ніші.

По-друге, він здатний працювати з будь-яким типом шкіри за Фітцпатріком.

По-третє, він функціональний. Кольоровий інтерфейс дозволяє індивідуально налаштовувати параметри процедури, сучасна система охолодження забезпечує комфорт процесу, а ергономічна маніпула опрацьовує максимально зону обробки.

По-четверте, це портативність. Розміри цього лазера настільки малі, що вам не потрібно звільняти багато місця для його встановлення.
Стильний, компактний, він вигідно економить вільний простір. Але не дивлячись на невеликий розмір, він ні в чому не поступається своїм “старшим братам”:

  • Потужна охолоджувальна система.
  • Світовий промінь довжиною 808 нм глибоко пропрацьовує фолікули волосся.
  • Працює з будь-яким типом шкіри.
  • Ресурс випромінювача — 20 млн.

Zemits Quidion: обганяємо конкурентів

Ця інноваційна новинка однозначно допоможе обігнати всіх конкурентів в б'юті-сфері. І зараз ми розповімо чому:

1️⃣ SMART-система управління останнього покоління. З цією моделлю можна забути про ведення клієнтів вручну, адже всю інформацію можна залишити всередині лазера. Потужний софт не тільки оновлюється самостійно, але і дозволяє вводити всі параметри клієнта в базу: контактний номер телефону, дату наступного сеансу, стать, протипоказання (якщо є), зону обробки та колір шкіри.

2️⃣ Один апарат — дві функції. Крім лазерної епіляції Zemits Quidion проводить процедури омолодження шкіри. Це вигода для тих, хто хоче розширити свій прейскурант не тільки шляхом видалення небажаного волосся.
3️⃣ Технологія нового покоління QDC. Динамічний контроль розподілу енергії імпульсів (Quick Dynamic Control ™ — QDC) - являє собою запатентовану технологію, націлену на поліпшення роботи діодного лазера для максимально ефективного розподілу енергії. Це дозволяє працювати системі ще ефективніше і зменшити кількість сеансів в курсі процедур.

4️⃣ Унікальна робоча маніпула. Вона має сенсорний екран, який відображає: температуру маніпули, пусковий перемикач, за допомогою якого можна припиняти та запускати процедуру, а також поточну потужність процедури. Це модуль швидкого управління процедурою і оперативної зміни налаштувань.

5️⃣ П'ятиступенева система охолодження. 5 рівнів — це подвійний водяний блок, посилене TEC і повітряне охолодження. Ми мінімізували больові відчуття, та й до того ж захистили апарат від перегріву під час тривалого сеансу епіляції.

Вибір американських косметологів — Adonyss Dio Pulse

Adonyss Dio Pulse — топова модель діодної лінії апаратів, беззаперечний ХІТ. Чому?

Потужність. 1200 Вт — це одна з найпотужніших моделей на українському ринку косметологічного обладнання. Максимально ефективно пропрацьовує фолікули волосся за найкоротший проміжок часу.

Великий ресурс випромінювача. 30 мільйонів спалахів — це 4-7 років функціонування. Тільки уявіть, скільки це задоволених клієнтів та прибутку!

Універсальність. Він працює з будь-яким фототипом шкіри, без винятків. Це розширює аудиторію косметолога.

Ефективність. В процесі лазер використовує світлові хвилі довжиною 808 нм. Це загальноприйнятий світовий стандарт, який одночасно глибоко пропрацьовує фолікули та не травмує шкіру.

Актуальність. Лазерна епіляція — процедура, яка ніколи не втрачає актуальності. Купуючи такий лазер як Adonyss Dio Pulse, ви забезпечуєте себе прибутком на багато років вперед.
Zemits NEW Zemits UA