• /
  • /

Легко взяти з собою: повний огляд апаратів Zemits

Якщо зазвичай наші клієнти цікавляться питанням якості та ефективності, то зараз питання мобільності обладнання стоїть не на останньому місці. Безпроблемне транспортування, можливість в будь-яку хвилину взяти апарат в дорогу — сьогодні ми підготували для вас чек-лист приладів Zemits, які комфортно взяти з собою. Почнемо!

Косметологічні комбайни для обличчя

Почнемо з найпопулярнішого вектора розвитку косметологів - процедури для обличчя. І саме косметологічні комбайни в цій ніші мають водночас мобільність та функціональність. Адже важко уявити, як можна легко з собою взяти водночас вісім апаратів, але з Zemits Verstand — це реальна можливість. Які ще багатофункціональні моделі можна віднести до цієї категорії:

Zemits Verstand HD — схожий на вищезгадану версію, але в ньому ми замінили діамантову дермабразію технологією HydroDiamond™. Це удосконалений аквапілінг, процедура, яка давно вже підкорила серця косметологів США та Європи.

Zemits Verstand PRO
— комбайн anti-age профілю. Композиція косметологічних методик в ньому підібрана для роботи зі зморшками, в’ялою, атонічною шкірою та втратою чітких контурів. Це єдиний апарат, який поєднав мікрострумову терапію та RF-ліфтинг
Zemits Hydroluxx. Безсумнівний хіт лінії, компактний та ефективний. Забезпечує свого власника процедурами кисневої терапії та гідропілінгу.

Тепер декілька слів про габарити та зовнішній вигляд цього обладнання. Zemits Verstand, Zemits Verstand HD та Zemits Verstand PRO мають таку форму, що їх легко запакувати в сумку/валізу. Тримач для маніпул легко знімається та самі маніпули від’єднуються.

Портативні моно-апарати Zemits

В минулій статті ми розповідали про моно-апарати, які можуть значно розширити ваш прейскурант. Адже вони не тільки високофункціональні, але й достатньо компактні. Отже:

⭐️ Zemits CoolRestore Elegance — інтелектуальна кріо-система останнього покоління, яка має 7 режимів роботи та 3 режими інтенсивності, працює зі шкірою обличчя та тіла.

⭐️ Zemits Leger 2.0 — система вакуумної стимуляції з розширеною комплектацією, також працює з обличчям та тілом.

⭐️ Zemits Adrinox 2.0 — мікрострумова терапія компактного розміру. В комплекті йдуть не тільки насадки різного розміру, але й мікрострумові рукавички.

⭐️ Zemits Klein RF 2.0 — апарат RF-ліфтингу, який поміститься навіть в ручній поклажі. Має дві маніпули: біполярну та мультиполярну.
⭐️ Zemits CrystalFrax — останнє покоління обладнання для проведення процедури фракційного RF-ліфтингу. Має в комплекті три змінні радіочастотні маніпули: 4-полярну, фракційну RF-маніпулу для обличчя, фракційну RF-маніпулу для тіла.

⭐️ Zemits Klein EL — апарат електропорації, який забезпечує шкірі зволоження та насичення корисними речовинами. Обладнаний двома маніпулами: великою — для обличчя, малою — для делікатної зони під очима.

Будь-яку з перерахованих моно-моделей ви легко візьмете з собою!

Апарати для скульптурування фігури

Тут, звісно, справа трохи складніша. Адже, зазвичай, апарати для схуднення мають значні габарити та потребують спеціальної підготовки для транспортування. Але ми підібрали декілька моделей, які косметолог зможе комфортно транспортувати самостійно:

Zemits Abigon Pro. В апараті ми поєднали три скульптуруючі методики як локальної, так і загальної дії: кавітація, RF-ліфтинг, вакуумний масаж. Має 5 функціональних маніпул різного розміру, завдяки яким ліфтинг можна проводити не тільки по тілу, але по обличчю і в зоні декольте.

Zemits WaveRestore 2.0. Модель ударно-хвильової терапії, яка вигідно вирізняється з поміж конкурентів своєю мобільністю. Має 5 насадок різного діаметру для пропрацювання кожної проблемної зони.

Zemits Sisley 2.0 та Zemits LipoPremo. Це пресотерапія поративного формату, компактні апарати та костюми.

Zemits Abigon. Кавітація + RF-ліфтинг для обличчя та тіла = апарат, який легко перенести самостійно.

Всі ці апарати забезпечать вам максимальну мобільність та можливість адаптувати свій бізнес під нові умови.

Заповнюйте форму, щоб дізнатись про всі акційні позиції від Zemits та отримати консультацію експерта!

Заповнюючи форму, ви погоджуєтеся на

обробку персональних даних

Підписуйтесь на наші соцмережі -

там ви знайдете інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits

Наші останні новини:
zemits.com
zemits.co.uk
zemits.pl
zemits.lt
zemits.eu
zemits.es
zemits.it
zemits.de
zemits.biz.tr
Zemits
advance-esthetic.us
newfacebeauty.pl
venko.com.ua
spashop.com.ua
Marketplace
adonyss.com
adonyss.com.ua
hydroluxx.com.ua
Our partners
© 2022 Zemits.
Всі права захищені.
Ми приймаємо оплати Master Card,
Visa, LiqPay та інші.
Продовживши перегляд сторінок сайту або закривши це повідомлення, Ви погоджуєтеся з використанням файлів cookies