• /
  • /

Які моно-апарати допоможуть значно розширити ваш прейскурант?

В косметологічній сфері існує упередження, що моно апарати — це тільки одна процедура, яка хоч і розширює прейскурант, але не набагато. Сьогодні ми хочемо довести хибність цієї думки на прикладі наших апаратів. Кожна з зазначених моделей вже давно на практиці довела свою ефективність та здобула любов як естетистів, так і їх клієнтів.

Zemits CoolRestore Elegance: омолодження та тонізація

Ця інноваційна кріо-система йде першою в нашому ТОПі й не дарма. Адже завдяки інтелектуальній операційній системі вона проводить протоколи комплексного догляду: тонізація, омолодження, схуднення. Ще один плюс — модель обладнана двома маніпулами різних розмірів для процедури по обличчю і по тілу.
Якими процедурами CoolRestore Elegance може розширити ваш прейскурант?
  • Anti-Age. Підтяжка контуру обличчя, зменшення зморшок, покращення тонусу — комплексне пропрацювання вікових змін шкіри.
  • Підтяжка “другого” підборіддя. Покращення тонусу шкіри, зменшення “кіл Венери” — зморшок на шиї та жирових відкладень в цій зоні.
  • Омолодження рук. Покращення тургору шкіри, зменшення зморшок та стимуляція вироблення нових колагенових волокон.
  • Схуднення. Різке локальне зниження температури руйнує мембрани жирових клітин, покращує метаболізм. На відміну від кавітації, катаболізм жирових клітин проходить не агресивно, а природно, що зменшує навантаження на лімфатичну систему та організм в цілому.
  • Підняття тонусу шкіри шиї. Методика зменшує набряки, прискорює кровообіг та лімфообіг, тонізує клітини.
  • Підтяжка зони навколо очей. Різке охолодження запускає процеси регенерації, робить шкіру більш еластичною. Прискорює вироблення колагену та еластину. Повернення шкірі сяйва, очищення від відмерлих клітин та забруднень та зменшення темних кіл під очима.
Апарат автоматично налаштовується на маленьку або велику маніпулу в залежності від процедури, обраної в головному меню. Косметологу достатньо обрати режим процедури, інтенсивність та час сеансу.

Zemits CoolRestore Elegance — ідеальний варіант як для початку, так і для зміцнення бізнесу.

Zemits Leger 2.0: перспективний лімфодренаж

Здавалось би звичайний апарат для вакуумного масажу, який працює лиш з проблемними зонами тіла. Але тут не все так просто, адже завдяки максимальній комплектації Zemits Leger 2.0 працює комплексно, зі шкірою всього тіла.

Що входить до його комплекту:
  • Шість пар скляних середніх й маленьких банок різних розмірів. Ними можна проводити вакуумний масаж не лише тіла, але й шиї, зони декольте й навіть обличчя.
  • Три пари великих пластикових банок-насадок для тіла.
  • Три металеві вакуумно-роликові насадки для глибокого та ефективного масажу підшкірно-жирового шару і м'язового каркаса діаметром 8, 6 та 3 сантиметрів.
З таким набором не дивно, що косметолог може розширити свій перелік послуг не тільки антицелюлітним масажем, але й такими процедурами як:

1️⃣ Лімфодренажний масаж обличчя. Тиск пришвидшує рух лімфи в тканинах обличчя, допомагаючи виводити зайву рідину та токсини.

2️⃣ Лімфодренажний масаж тіла. Одна з найпопулярніших проблем сучасного жителя мегаполісу — це застій лімфи. Сидячий ритм життя з низкою фізичною активністю порушує нормальне функціонування лімфатичної системи, а це призводить до набряків, важкості, поганому рельєфу шкіри та загальному поганому самопочуттю.

3️⃣ Контурування талії та моделювання фігури. Вакуумний масаж — це класика методик скульптурування. Перевірений роками спосіб якісно позбавитись зайвих сантиметрів.

4️⃣ Постопераційний масаж. Для пришвидшення нормального функціонування організму після операції немає нічого кращого ніж якісний лімфодренаж.

5️⃣ Релакс-масаж м’язів. Завдяки металевим вакуумно-роликовим насадкам, косметолог може дуже глибоко пропрацьовувати м’язові тканини. Процедура допомагає вивести швидше молочну кислоту та розслабити м’язи після значних навантажень.

Окрім своєї функціональності, Zemits Leger 2.0 має невеликі розміри та портативний формат. Його легко переносити та перевозити на нове місце.

Zemits Ogmalaze: неодимовий лазер великих можливостей

Ну і в контексті цієї статті варто згадати наш портативний неодимовий лазер Zemits Ogmalaze. Його основна сфера дії — руйнування пігменту під шкірою. Випромінювання проникає у шкіру на глибину до 10 мм, не травмуючи при цьому епідерміс. Працює на основі кристалів гранатів алюмо-ітрію, які поєднуються з іонами неодимового типу.
Тут знову треба згадати про комплектацію апарата, адже завдяки трьом насадкам, лазер дозволяє своєму власнику проводити широкий спектр процедур:
  • Ogma-B з довжиною хвилі 1064 нм. Видаляє зображення чорного та синього кольору й перманентного макіяжу. Також добре впливає на посттравматичну пігментацію та пігментні плями.
  • Ogma-R з довжиною хвилі 532 нм. Видаляє зображення червоного та рудого спектру (тату, перманенту, у тому числі й ластовиння).
  • Ogma-C з довжиною хвилі 1320 нм. Окрема насадка для карбонового пілінгу — так званої “голлівудської чистки”. Ця процедура вирішує такі естетичні проблеми як: нерівний рельєф шкіри, зморшки як вікові, так і мімічні, пігментні плями.
Маючи такий набір у своєму салоні, ви не тільки зможете значно розширити свій прейскурант, а й розширити коло клієнтів.

Заповнюйте форму, щоб дізнатись про всі акційні позиції від Zemits та отримати консультацію експерта!

Заповнюючи форму, ви погоджуєтеся на

обробку персональних даних

Підписуйтесь на наші соцмережі -

там ви знайдете інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits

Наші останні новини:
zemits.com
zemits.co.uk
zemits.pl
zemits.lt
zemits.eu
zemits.es
zemits.it
zemits.de
zemits.biz.tr
Zemits
advance-esthetic.us
newfacebeauty.pl
venko.com.ua
spashop.com.ua
Marketplace
adonyss.com
adonyss.com.ua
hydroluxx.com.ua
Our partners
© 2022 Zemits.
Всі права захищені.
Ми приймаємо оплати Master Card,
Visa, LiqPay та інші.
Продовживши перегляд сторінок сайту або закривши це повідомлення, Ви погоджуєтеся з використанням файлів cookies