• /
  • /

Які косметологічні комбайни в ТОПі продажів Zemits?

Цікавитесь, які технології в тренді б’юті-індустрії? Чи хочете дослідити, які апарати обирають ваші конкуренти? А може ви шукаєте вигідне та ефективне обладнання для початку або удосконалення вашого бізнесу?
Ми маємо відповідь на всі три питання і це — косметологічні комбайни. І сьогодні ми підготували статтю-огляд на найпопулярніші моделі комбайнів, які обирають наші клієнти.
Цікаво? Читайте далі та не забудьте підписатись на наш instagram та telegram, де вас чекають новини Zemits, огляди, прямі ефіри та знайомство з новинками. Ну а ми почнемо!

Zemits Verstand Pro: модель 6 в 1

Апарат, який давно став базою anti-age напрямку, адже він найкраще підходить для роботи з віковою шкірою. Але розглянемо, для яких задач підходить функціонал комбайна:

⭐️ Очищення — ультразвуковий пілінг та діамантова мікродермабразія. Для останньої технології апарат має набір насадок різного рівня абразивності. Це дає можливість працювати з різними типами шкіри.

⭐️ Насичення — ультразвуковий фонофорез та електропорація. Для фонофорезу Verstand Pro має відразу 2 маніпули, для комфорту роботи з невеликими зонами обличчя.
⭐️ Омолодження — мікрострумова терапія та RF-ліфтинг. Це єдина модель Zemits, яка поєднує ці дві anti-age технології. До комплектації мікрострумів апарату входять не лише стандартні кулькові електроди, але й мікрострумові рукавички, дискові електроди, Q-маніпули для ватних паличок.

Тобто, за допомогою Verstand Pro, ви отримуєте повний набір процедур для проведення комплексних протоколів — очищення, тонізація та насичення + anti-age.

А ще круто, що для кожного етапу є різні варіанти вибору технології, так ви можете створити індивідуальний протокол, в залежності від потреб клієнта.

Verstand HD Pro: коли бажаєте дати клієнтам більше

Дійсно, це комбайн, який поєднав потужний базовий комплекс методик + інноваційну новинку Zemits, яка вже підкорила серця сотень естетистів. Це ми звісно про запатентовану методику HydroDiamond. Про всі її переваги ви прочитаєте детально в нашій минулій статті, а зараз ми тезисно пройдемось по її ключових моментах:

✅ Підходить для всіх типів шкіри: проблемної, чутливої й навіть вікової.
✅ Процедура має відразу 3 ефекти: делікатне відлущення, глибоке очищення та насичення активними компонентами сироватки. До речі, про сироватку: розхід сироватки в процедурі HydroDiamond™ дуже економний – всього 5 мл на одну процедуру.
✅ Великий набір насадок в комплекті для ефективної роботи з будь-яким клієнтом.
Ну а тепер перейдемо до інших можливостей Zemits Verstand HD Pro. За допомогою 8 функцій ви можете проводити безліч протоколів догляду, наприклад:

  • Anti-age протокол
  • Догляд за проблемною шкірою
  • Догляд за сухою та зневодненою шкірою.
  • Протокол для роботи з пігментацією.
  • Протокол очищення та живлення.
  • Лімфатична стимуляція та прискорення клітинних процесів.

Щоб підкріпити слова прикладами, залишаємо вам реальні До/Після з
Zemits Verstand HD Pro

Zemits Meister NG: нові можливості для б’юті-бізнесу

Це один бестселер 8 в 1, який вже давно зайняв провідні позиції серед нашої апаратної лінії для обличчя. Чому його обирають наші клієнти? На це є безліч причин, але ми зупинимось на головних.

⭐️ Функціональність цієї моделі надзвичайна! Один апарат може стати основою для повноцінного прейскуранта. 8 технологій для очищення, насичення, тонізації та омолодження. До того ж, це економічно вигідно, адже Zemits Meister NG - це 8 моноапаратів в одному.

⭐️ Інноваційність. Окрім стандартного набору ефективних технологій ми додали функцію microLED терапії. Це маніпула — поєднання мікрострумової та LED терапії в 6-ти кольорах, комплексний вплив для омолодження, підтяжки та тонізації. Дану маніпулу також рекомендуємо поєднувати з різноманітними сироватками, адже мікроімпульси струму будуть покращувати мікроциркуляцію, а світлотерапія додатково простимулює проникнення активних речовин в глибокі шари шкіри.

⭐️ Комфорт використання. Уявіть, скільки місця займають 8 окремих моноапаратів, це не тільки складнощі з розміщенням, але й використанням. А з Zemits Meister NG у вас всі 8 функцій під рукою, не треба переривати протокол догляду.
До того ж це гарний варіант для невеликих салонів краси, адже модель доволі компактна та комфортна в транспортуванні.
Щоб познайомитись ближче з комплектацією та перевагами комбайна, залишаємо вам докладний відеоогляд Zemits Mesiter NG. Ну а якщо вам буде цього замало — ми завжди готові запросити вас в гості на безкоштовний тест-драйв або ж познайомити з апаратом онлайн, на віртуальному демо.

Ідеальна апаратна косметика для протоколів краси

Доповнити ефективне обладнання може лише якісна апаратна косметика. Серія Zemits Cosmetics — це косметичні засоби, розроблені для справжніх профі б’юті-бізнесу. Які засоби вам підійдуть для роботи з цими комбайнами:

  • Гель для RF-ліфтингу Zemits HyaTight.
  • Гель для мікрострумової терапії Zemits GloryTight.
  • Гель холодного гідрування для ультразвукового пілінгу Zemits OpenSkin.
  • Детокс маска для завершення протоколу догляду Zemits Silkentox.
Також не забуваємо про наші сироватки для електропорації — новинки 2024 року
Zemits RevitaCollagen — омолоджуюча колагенова сироватка для безінʼєкційної мезотерапії.

Застосування сироватки сприяє покращенню текстури та вигляду шкіри, надаючи їй молодший і здоровий вигляд.
Zemits Acnolex — анти-акне сироватка для безінʼєкційної мезотерапії.

Містить активні компоненти для догляду за жирною, проблемною шкірою. Ідеальний продукт для боротьби з акне, запаленнями та подразненнями.

Ну і для Zemits Verstand HD — лінія апаратних сироваток для гідропілінгу:

  • Zemits HydraAster: зволожуюча, на основі гіалуронової кислоти, працює з сухою, зневодненою та віковою шкірою
  • Zemits HydroClear: комплекс активних компонентів для очищення, активного відлущення та омолодження.
  • Zemits SalicPure: створена для роботи з проблемним, жирним типом шкіри, звужує, очищує пори, допомагає регулювати вироблення себуму.

Це б’юті-засоби, що зроблять ваші процедури ще ефективнішими!

Додаткова знижка чекає на вас

Вигідно придбати апарат мрії? Без проблем! Ми потурбувались, щоб кожен косметолог чи власник косметологічного бізнесу отримав додаткову знижку цього місяця


Щоб дізнатись про всі знижки та отримати індивідуальну консультацію — заповнюйте форму та чекайте дзвінка від нашого менеджера.

Заповнюючи форму, ви погоджуєтеся на

обробку персональних даних

Підписуйтесь на наші соцмережі -

там ви знайдете інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits

Наші останні новини:
zemits.com
zemits.co.uk
zemits.pl
zemits.lt
zemits.eu
zemits.es
zemits.it
zemits.de
zemits.biz.tr
Zemits
advance-esthetic.us
newfacebeauty.pl
venko.com.ua
spashop.com.ua
Marketplace
adonyss.com
adonyss.com.ua
hydroluxx.com.ua
Our partners
© 2022 Zemits.
Всі права захищені.
Ми приймаємо оплати Master Card,
Visa, LiqPay та інші.
Продовживши перегляд сторінок сайту або закривши це повідомлення, Ви погоджуєтеся з використанням файлів cookies