• /
  • /

ТОП 4 технології, які є тільки у Zemits

З чого складається успіх в косметологічній сфері на думку Zemits?
Професіоналізм + постійний розвиток + якісне обладнання + пропозиція процедур, яких немає в конкурентів.
Так, останній момент особливо важливий, коли власники б’юті-бізнесу змагаються за увагу та кількість клієнтів.
Але, якщо всі салони та кабінети краси пропонують приблизно однаковий перелік процедур, то як же виділитись? Спокійно, адже ми передбачили таке питання і підготували перелік методик та технологій, які ви можете знайти тільки в Zemits.
Отже, які ж процедури та відповідно апарати входять в цей ТОП 4.
Зараз все розповімо, поїхали!

HydroDiamond: процедура, що підкорює світ!

Ми вже неодноразово розповідали про цю нашу запатентовану новинку, але в цьому топі вона максимально доречна, адже саме вона пропонує косметологу унікальну методику потрійної дії: очищення, насичення, відлущення.

І клієнти вже після першої процедури отримують той сяючий ефект “glass skin”, який набув популярності в б’юті-індустрії.

HydroDiamond підкорює світ? Так, адже Zemits Dermeluxx Pro не тільки став улюбленцем сотень естетистів по всьому світі, але у 2024 році він заслужено отримав дві високопрестижні нагороди від видатних косметологічних видань США
Dermascope - перше професійне видання естетичної тематики в США, засноване в 1975 році. Zemits номінований в категорії "Найкращий апарат для Гідродермабразії", де здобув перемогу.

Les Nouvelles Esthétiques & Spa - авторитетне міжнародне видання, засноване у Франції, в 1952 році. Наразі публікується в 30 країнах світу.
Zemits номінований в категорії "Найкращий апарат для обличчя", де здобув перемогу.

Які апарати в нас є з цією технологією?
Zemits Dermeluxx Pro - комбайн, в якому ми поєднали очищення HydroDiamond з кисневою мезотерапією та кріотерапією.

Один апарат для тонізації, очищення, відлущення та насичення корисними речовинами. Комплексний протокол для здорового сяйва!
Zemits Verstand HD Pro - ідеально підходить, якщо ви шукаєте апарат або для побудови прайса процедур з нуля, або для значного його удосконалення.

Ми поєднали 8 процедур на чолі з інноваційною HydroDiamond.

До функціонала апарату входять: кріотерапія, киснева мезотерапія, електропорація, RF-ліфтинг, ультразвуковий пілінг, безін'єкційна мезотерапія зони під очима, вакуумна терапія.

Щоб підкріпити слова прикладами, залишаємо вам реальні До/Після на процедурі HydroDiamond.

Zemits EndoRF: скульптурування нового рівня

Всі давно знають, що комплексний протокол (той що поєднує декілька процедур) показує значно кращі результати ніж моно-курс. Але як щодо сеансу моделювання фігури, під час якого декілька технологій впливають на проблемну зону одночасно?
EndoRF - це інноваційне поєднання вакуумного впливу, роликового масажу, радіохвильового ліфтингу та інфрачервоного випромінювання в одній маніпулі.
Ці технології діють разом та досягають комплексного результату: зменшення целюліту та жирових відкладень, покращення кровообігу та руху лімфи, активізації клітинного обміну та покращення пружності шкіри. Кожна надає свій спектр впливу:
✅ Вакуум захоплює та “перетирає” жировий прошарок
✅ Ролики додатково масажують проблемну зону, прискорюють кровообіг та ріх лімфи в тканинах
✅ Інфрачервоне випромінювання прискорює клітинні процеси оновлення, стимулює кровообіг та насичення клітин організму киснем
✅ RF-ліфтинг скорочує розтягнуті колагенові волокна, стимулює
неоколагенез та підтягує шкірний покрив.

Тобто 1 процедура — це сама по собі комплексний протокол!
Методику EndoRF ви зустрінете в таких косметологічних комбайнах:

Zemits Bionexis Lite — скульптуруючий апарат останнього покоління, обладнаний трьома вакуумними маніпулами для пропрацювання не тільки тіла, але й обличчя + окрема маніпула для проведення кавітації.
Zemits Abigon Pro — ще одна модель для скульптурування, апарат, що поєднує кавітацію, вакуум, RF ліфтинг та інфрачервоне випромінювання для комплексного пропрацювання широкого спектра естетичних проблем.

Контрастне омолодження CryoRF


Ще одна інновація, що вразить ваших клієнтів! Контрастне омолодження - унікальна методика anti-age, що полягає в поетапному поєднанню кріотерапії та RF-ліфтингу.

Апарат Zemits FrioLift, що безпосередньо проводить цю процедуру, став нашим відкриттям 2023 року і справжнім бестселером серед клієнтів.
Таке послідовне застосування глибокого RF прогріву дерми та інтенсивного кріо-охолодження створює миттєвий термічний “шок” для шкіри, який посилює ефект окремого застосування кожної техніки.
Повний огляд технології та знайомство з протоколом ми робили геть нещодавно, додаємо посилання на статтю. Ну і також ви можете повністю ознайомитись з всіма перевагами та особливостями апарату, переглянувши відеоогляд Zemits FrioLift.

Вакуумно-термічне моделювання


І остання методика Zemits, на якій детально хочемо зупинитись в цій статті — це вакуумно-термічне моделювання з Zemits CelluSpice Pro.

Інноваційне поєднання сили вакууму з тепловим прогрівом м'яких тканин показує ефективніші результати схуднення та підтяжки шкіри, в порівнянні з моно-процедурами скульптурування.


✅ Безпечний, неелектричний прогрів різко посилює місцевий кровообіг та прискорює насичення клітин шкіри киснем.
✅ Цей термооксигенуючий ефект здійснюється разом з вакуумним імпульсом масажу, що робить цю технологію видатним антицелюлітним методом.
✅ Апарат має три насадки-маніпули для пропрацювання: сідниць, стегон, спини, живота, талії, декольте, шиї та рук.
✅ Також перевагою апарату є 9 готових протоколів проведення процедур в системі інтерфейсу, відповідно до проблем та запиту клієнта.
✅ Крім того, є можливість ручних налаштувань. Тому ви зможете підібрати тиск та силу температури навіть для найчутливішої шкіри.

Щоб познайомитись ближче з комплектацією та перевагами комбайна, залишаємо вам докладний відеоогляд Zemits CelluSpice Pro.
Оновлення вашого бізнесу мають бути не тільки інноваційні, але й ефективні. В Zemits ви знайдете і те, і інше. Здивуйте ваших клієнтів новим апаратом. А щоб оцінити ефективність апарату мрії та познайомитись з інтерфейсом та протоколом роботи — запрошуємо вас на безкоштовний тест-драйв з сертифікованим косметологом Zemits.

Цієї весни наші ЦІНИ СХУДЛИ!

В квітні діють ВИГІДНІ АКЦІЇ на апарати для роботи по тілу. А також гарячі пропозиції на косметологічні комбайни очищення і омолодження та лазерне обладнання.


Щоб дізнатись про всі знижки та отримати індивідуальну консультацію — заповнюйте форму та чекайте дзвінка від нашого менеджера.

Заповнюючи форму, ви погоджуєтеся на

обробку персональних даних

Підписуйтесь на наші соцмережі -

там ви знайдете інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits

Наші останні новини:
zemits.com
zemits.co.uk
zemits.pl
zemits.lt
zemits.eu
zemits.es
zemits.it
zemits.de
zemits.biz.tr
Zemits
advance-esthetic.us
newfacebeauty.pl
venko.com.ua
spashop.com.ua
Marketplace
adonyss.com
adonyss.com.ua
hydroluxx.com.ua
Our partners
© 2022 Zemits.
Всі права захищені.
Ми приймаємо оплати Master Card,
Visa, LiqPay та інші.
Продовживши перегляд сторінок сайту або закривши це повідомлення, Ви погоджуєтеся з використанням файлів cookies