• /
  • /

Ваc чекає гарячий сезон! Zemits на Pro Beauty Expo 2024

Всім привіт, Zemits на зв’язку! Ось-ось розпочнеться новий сезон б’юті-подій і це буде, напевно, найгарячіша весна в історії нашої компанії. Про повний перелік всіх виставок та конференцій ми розповіли ось тут

А сьогодні ми підготували анонс події, яка однозначно стане визначної для українського косметологічного бізнесу. Звісно, ми про 24 конгрес індустрії краси Pro Beauty Expo 2024. Тож почнемо!

Zemits: бізнес-партнер світового рівня

З 2010 року Zemits розробляє комплексні рішення для фахівців індустрії краси. Кожен апарат від Zemits — це поєднання унікальної технології, ефективних протоколів, косметологічних продуктів та навчальних матеріалів. Все для найкращого естетичного результату!
Наша фіксація на сучасних розробках, гармонійна командна праця, наполегливість і енергія допомогли сформувати міцну спільноту професіоналів. Досконалість естетичних інновацій — ось вибір Zemits Family, провідних естетистів у всьому світі.
Наша остання гаряча новинка — запатентована технологія Zemits HydroDiamond™, революційне поєднання всіх переваг гідропілінгу та діамантової дермабразії. Ця процедура настільки підкорила серця косметологів, що отримала в цьому році відразу дві високопрестижні нагороди від видатних видань Dermascope та LNE&Spa's. Це звання "Найкращий апарат для обличчя" та "Найкращий апарат для Гідродермабразії", що відзначили виняткову ефективність та технологічну перевагу HydroDiamond™.

Zemits на Pro Beauty Expo 2024

Ми налаштовані відкрити цей березень максимально яскраво! Зустрічайте нас 12-14 березня на 24 конгресі індустрії краси Pro Beauty Expo 2024. Тут народжуються тренди наступних сезонів! Провідні б’юті-компанії світового рівня зберуться в Києві для демонстрації, обміну досвідом та нових знайомств.
Отже, як і де нас знайти на Pro Beauty Expo:
⭐️ 12 та 13 березня: 10.00 — 18.00
⭐️ 14 березня: 10.00 — 16.00
⭐️ Міжнародний Виставковий Центр, Броварський проспект, 15, Київ
⭐️ Стенд 1А-4-28

Чекаємо вас на Pro Beauty Expo 2024!

Визначна подія, яку неможливо пропустити, якщо ви працюєте в косметологічній індустрії! Запрошуємо вас завітати до нашого стенда 1А-4-28, де ми зберемо не тільки наші останні новинки, але й справжні бестселери апаратного ряду. Найефективніші апарати для професійної роботи з обличчям та тілом, портативні девайси, косметичні засоби — чекають на вас!
Також ми підготували потужний комплекс тест-драйвів, що допоможуть вам на місці оцінити результати процедур, познайомитись з протоколом і, звісно, поставити всі необхідні запитання косметологу-практику Zemits.
Події 12.03:
  • 12:00-13:00 - Майстер-клас Технологія HydroDiamond™ - новітнє слово у світі Гідродермабразії.
  • 14:00-17:00 - Тест-драйв апарату Zemits Endoluxx Pro.
Події 13.03:
  • 11:00-13:00 - тест-драйв косметологічного комбайна Zemits Verstand HD.
  • 14:00-17:00 - тест-драйв діодного лазера Zemits Quidion.
Події 14.03:
І це ще не все! На вас також чекає унікальна пропозиція — виставковий Спец-Прайс з дуууже привабливими знижками. Це можливість удосконалити ваш бізнес не тільки ефективно, але й вигідно. На місці ви зможете познайомитись з апаратом мрії, отримати комплексну консультацію та відразу оформити замовлення.

Промокод на безкоштовну участь ⭐️

Завітайте на Pro Beauty Expo 2024 абсолютно безкоштовно! Для цього необхідно лише декілька кроків:
  1. Пройдіть реєстрацію в особистому кабінеті, якщо реєструвались раніше — просто увійдіть в нього.
  2. Виберіть виставку Pro Beauty Expo 2024 та скористайтесь промокодом ZEMITS. Квиток збережіть на телефон або роздрукуйте з особистого кабінету, або він надійде на електронну пошту, що ви реєстрували.
Квиток збережений на телефоні — на реєстрації обміняйте на бейдж.
Друкований квиток — ви можете відразу показати на вході та пройти на виставку.

Спец-Прайс до Pro Beauty Expo 2024

У вас також є можливість попередньо ознайомитись з виставковим Спец-Прайсом! Це допоможе здійснити виважений вибір та оцінити знижки. Щоб отримати його вже зараз, заповнюйте форму.


До зустрічі, чекаємо на вас! З любов’ю, Zemits

Заповнюючи форму, ви погоджуєтеся на

обробку персональних даних

Підписуйтесь на наші соцмережі -

там ви знайдете інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits

Наші останні новини:
zemits.com
zemits.co.uk
zemits.pl
zemits.lt
zemits.eu
zemits.es
zemits.it
zemits.de
zemits.biz.tr
Zemits
advance-esthetic.us
newfacebeauty.pl
venko.com.ua
spashop.com.ua
Marketplace
adonyss.com
adonyss.com.ua
hydroluxx.com.ua
Our partners
© 2022 Zemits.
Всі права захищені.
Ми приймаємо оплати Master Card,
Visa, LiqPay та інші.
Продовживши перегляд сторінок сайту або закривши це повідомлення, Ви погоджуєтеся з використанням файлів cookies