Блог укр

Захищаємось від сонця: які апарати в ТОПі цього літа?

Для косметолога літо — спекотний сезон. Не через підвищення температури, але через збільшення запису клієнтів. Адже саме влітку нашій шкірі необхідний максимальний догляд та захист.

Як захиститись від шкідливого ультрафіолету та зберегти шкіру здоровою та зволоженою? Звісно, правильно дотримуватись кожного етапу догляду!

Ну а ми в Zemits підготувати ТОП апаратів, які обов’язково вам знадобляться в літню спеку. Почнемо!

Делікатне очищення з Zemits Ogmalaze

І перша помилка, якої припускаються клієнти в літньому догляді — занадто агресивне очищення. Так, влітку шкіра генерує більше себуму, це захисний механізм організму. Тому головне завдання косметолога влітку — направити клієнтів на шлях делікатного очищення.

Які апарати забезпечать належний комплекс та розширять прейскурант?
Zemits OgmaLaze — очищення та омолодження за допомогою процедури карбонового пілінгу. Також ця процедура відома як "вуглецевий пілінг" (через те, що під час сеансу використовується спеціальний наногель на основі карбону — діоксиду вуглецю). Ще вона відома під назвою "голлівудська чистка", адже підкорила всіх зірок Лос-Анджелесу своєю ефективністю.

Це методика глибокого, але делікатного очищення. Контактуючи з лазерним променем, наногель прогріває верхні шари шкірного покриву та відділяє верхній шар ороговілих клітин. Також процедура має й омолоджуючий характер, адже в процесі стимулюється синтез колагену.

Значною перевагою карбонового пілінгу для літнього сезону стала атравматичність, адже можна не боятись опіків та пігментації.

Комплексний протокол від Zemits Verstand HD

Технологія HydroDiamond™ ідеально підійде очищення та насичення корисними речовинами водночас. Оскільки Zemits Verstand HD об’єднує 8 косметологічних методик, косметолог може підібрати багатоетапний протокол індивідуально для кожного клієнта. Розглянемо базовий комплекс “Технологія HydroDiamond™ + RF-ліфтинг”.

1️⃣ Технологія HydroDiamond™ на сироватці Z-HydroClear. Внаслідок того, що косметолог наносить сироватку напряму на шкіру, активні компоненти значно глибше проникають в шкіру. Це водночас живлення, очищення пор вакуумом та відлущення ороговілого шару за допомогою абразивної насадки.

2️⃣ RF-ліфтинг. Методика глибоко прогріває шкірний покрив, стимулюючи скорочення розтягнутих колагенових волокон. Також процедура стимулює синтез колагену й еластину, білків, які відповідають за молодість і пружність шкіри.
Такий комплексний протокол комфортно очистить шкіру та знівелює негативний ефект ультрафіолету.

В наборі Zemits Verstand HD також є такі процедури для тонізації та зволоження: кріотерапія, киснева терапія, електропорація зони під очима, безін’єкційна мезотерапія. Чудовий варіант як для літнього сезону, так і для роботи цілий рік!

SMAS ліфтинг: ТОП anti-age

Це єдина технологія, яка запускає потужні регенераційні процеси, які тривають роками. Переваги таких апаратів наш Zemits Ultranexx можна перераховувати довго, але ось найголовніші:

⭐️ По-перше, це ефективність, яку можна порівняти за результатами тільки з пластичною хірургією. Апарат використовує сфокусований ультразвук високої інтенсивності, він стимулює глибокі структурні опорні шари шкіри, при цьому не ушкоджуючи поверхню. Це інтенсивний прогрів, який стимулює створення нових колагенових волокон і підтяжку старих.

⭐️ По-друге, це настільки потужна стимулювальна процедура, що потрібен всього один сеанс, щоб отримати результат на 3-5 років перед.

⭐️ Ну а про тривалість результату тут немає чого й говорити, все буде видно через 1-2 місяці, коли регенеруючий процес запуститься на максимум.

⭐️ Одна процедура = комплексне омолодження! Ну а завдяки інноваціям, таким як 3D HIFU в Zemits Ultranexx Pro, процедура проходить високоточно, адже естетист контролює кожен рух маніпулі за допомогою візуалізації на екрані.
Нагадуємо, що обираючи будь-який апарат Zemits, у вас є можливість відвідати безкоштовний тест-драйв. Це гарна можливість оцінити результати процедур наживо, поставити всі питання сертифікованим косметологам Zemits та дізнатись всі вигоди Zemits Club.

Ознайомитися з актуальним Спец Прайсом ви можете за посиланням.

Огляди апаратів Про технології