• /
  • /

Перевірений бренд = надійний бренд: які переваги ми надаємо в Zemits Club?

Що ви знаєте про Zemits? Ми створюємо не просто апарати, але бізнес-продукт, який дозволяє максимально якісно інтегрувати нові послуги в роботу та вже завтра приносити прибуток, залучаючи клієнтів.
Окрім сертифікованого, якісного обладнання ми надаємо кожному клієнту цілий комплекс бонусів, який дозволяє обігнати конкурентів легко та невимушено.
Сьогодні наша стаття присвячена саме перевагам, які очікують вас в професійній сім'ї Zemits Family Club. Почнемо!

Навчання Zemits

Перше з чого треба почати — це безкоштовне навчання. Адже саме це дозволяє вам працювати з апаратом максимально швидко. Комплексний курс, створений нашими косметологами, у фіналі якого клієнт отримує іменний сертифікат. Пройшовши наш курс, ви дізнаєтесь:
⭐️ Як встановити та правильно під'єднати обладнання.
⭐️ Як налаштувати індивідуальні параметри процедури для кожного клієнта.
⭐️ Яких правил обслуговування та експлуатації апарату треба дотримуватись.
⭐️ Які показання та протипоказання косметологічних методик.
⭐️ Які протоколи процедур та режими вам доступні.

І це не лише теоретичний блок! Ви повністю опануєте практичні навички роботи з обладнанням під керівництвом професійного косметолога Zemits. Будь-які нюанси та питання — все, що допоможе вам максимально швидко включитися в роботу.

Якщо у вас немає можливості відвідати наш шоурум, ми надаємо онлайн-навчання, які допоможе вам опанувати прилад. Додатково, ви проконсультуєтесь з косметологом щодо нюансів та незрозумілих моментів.

Розширена гарантійна підтримка

Гарантія — запорука вашого спокою та впевненості у майбутньому бізнесу. Адже навіть невелика пауза в роботі — це втрата прибутку, клієнтів та позиції серед конкурентів. Саме тому до кожної професійної моделі ми надаємо розширену гарантію 24 місяці. Що вона дає?

1️⃣ Можливість у будь-який момент звернутися до офіційного сервісного центру для діагностики апарату та розв'язання проблеми.
2️⃣ Можливість отримати резервний апарат у разі тривалого ремонту та підтримувати робочий процес.
3️⃣ Отримати повноцінну консультацію з будь-якого питання чи проблеми.

Але Zemits Club — це не тільки підтримка під час гарантійного періоду. Навіть після сплину цього терміну ми завжди готові допомогти кожному нашому клієнту.

Офіційне сервісне обслуговування

Сервісний центр Zemits — це гарантійне та післягарантійне обслуговування косметологічного обладнання. Ми проводимо діагностику та ремонт апаратів різного функціоналу.

Чому клієнти обирають нас?
  • Якість. Кожне звернення отримує повний цикл обслуговування, починаючи з діагностики та закінчуючи ліквідацією проблеми.
  • Швидкість. Ми чудово розуміємо, що з кожним днем ​​ремонту косметолог втрачає клієнтів і прибуток, тому вирішуємо проблему в максимально короткий термін.
  • Впевненість. Офіційний сервіс Zemits — це обслуговування клієнтів на найвищому рівні. Починаючи комплексною діагностикою та закінчуючи фінальною видачею апарату, ми прагнемо надати нашим клієнтам найкращий сервіс.

Маркетингові матеріали

Ми часто повторюємо, що до кожного апарату в подарунок нашим клієнтам ми надаємо маркетингові матеріали для просунення бізнесу. В цей комплекс входить:

1️⃣ Фотографії апаратів та процедурні фото для постів та сторіс соцмереж, які допоможуть прорекламувати новинку та привернути увагу підписників.

2️⃣ Відеоматеріали, які знадобляться як для промо нових послуг в інтернеті, так і для оновлення знань працівників салону/кабінету.

3️⃣ Банери та друковані матеріали для вашого салону/кабінету.

4️⃣ Доступ до закритого маркетингового порталу, де знаходяться поради щодо розвитку бізнесу та залучення нових потенційних клієнтів.

5️⃣ Пости для соцмереж, які зекономлять ваш час та полегшать інтеграцію нових процедур в прейскурант.

І все це абсолютно безкоштовно, адже Zemits — не просто американська компанія-виробник, але й повноцінний бізнес-партнер, який напряму зацікавлений в успіху кожного клієнта.
Ми радіємо, коли наша сім’я поповнюється новими професіоналами, тому запрошуємо вас на безкоштовний Тест-Драйв. Наш шоурум вже люб’язно відчинив двері, а десятки апаратів очікують на вас! Переконайтесь в ефективності та якості обладнання на практиці.

Заповнюйте форму,

щоб отримати Спец-Прайс

Заповнюючи форму, ви погоджуєтеся на

обробку персональних даних

Підписуйтесь на наші соцмережі -

там ви знайдете інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits

Наші останні новини:
zemits.com
zemits.co.uk
zemits.pl
zemits.lt
zemits.eu
zemits.es
zemits.it
zemits.de
zemits.biz.tr
Zemits
advance-esthetic.us
newfacebeauty.pl
venko.com.ua
spashop.com.ua
Marketplace
adonyss.com
adonyss.com.ua
hydroluxx.com.ua
Our partners
© 2022 Zemits.
Всі права захищені.
Ми приймаємо оплати Master Card,
Visa, LiqPay та інші.
Продовживши перегляд сторінок сайту або закривши це повідомлення, Ви погоджуєтеся з використанням файлів cookies