• /
  • /

Однакові чи все ж таки різні? Порівнюємо моделі Zemits

Сьогодні в нас не звичайна стаття, а стаття-порівняння. Оскільки ви часто запитуєте чим відрізняються різні моделі зі схожими назвами, то ми вирішили присвятити цій темі окрему статтю.

Нині ми порівнюємо Abigon та Abigon Pro, з’ясовуємо різницю між Zemits Bionexis, Zemits Bionexis Lite та Zemits Bionexis Pro та разом знаходимо відмінності між Zemits Ultranexx та Zemits Ultranexx Pro. Поїхали!

Abigon та Abigon Pro: удосконалюємо топові протоколи

Й першими ми розглянемо два апарати, які вже стали бестселерами у сфері локального схуднення — Abigon та Abigon PRO.

⭐️ Які технології вони поєднують? Zemits Abigon — це поєднання двох найрезультативніших методик скульптурування: RF-ліфтингу і кавітації. Кавітація агресивно спалює жирові клітини, за одну процедуру результат може досягнути до -5 сантиметрів. RF-ліфтинг же допомагає підтягнути шкіру ззовні, покращити її тонус та пружність. В комплексі з Abigon потрібно обов’язково проводити активний лімфодренаж, щоб вивести токсини зі зруйнованих жирових клітин.

Abigon PRO — це + технологія вакуумного масажу, тобто для проведення протоколу схуднення не потрібне інше обладнання. Це повністю автономний комплекс, ідеальна формула, яка не потребує доповнення.
⭐️ Яку комплектацію мають? Zemits Abigon має дві маніпули мультиполярного та біполярного RF-ліфтингу для роботи зі шкірою обличчя та тіла + маніпула кавітації.

Abigon PRO обладнаний трьома маніпулами для RF-ліфтингу, одною вакуумною мультиполярною маніпулою для RF-ліфтингу та однією маніпулою для кавітації.

⭐️ Який висновок? Abigon PRO все ж таки оновлена версія, яка має значні переваги для косметолога, але Abigon все ж таки залишається хітом Zemits — ефективним та популярним як серед клієнтів, так і серед косметологів.

Zemits Ultranexx та Zemits Ultranexx Pro: порівнюємо два ТОП апарати

Zemits Ultranexx вже визнана багатьма косметологами модель, ефективний і надійний апарат. Але недавня новинка Zemits Ultranexx Pro також б'є всі рекорди популярності.

Чи є між ними різниця і чим вони відрізняються? Зараз перевіримо

❤️ Комплектація. Під час купівлі обладнання для SMAS ліфтингу кожному клієнту пропонується декілька картриджів на вибір. Для Zemits Ultranexx це 2 картриджі з п'яти запропонованих. Zemits Ultranexx Pro надає тут більше можливостей своєму власникові. Клієнт вибирає 3 насадки-картриджі з 8 запропонованих: 5 для тіла і 3 для обличчя та зони декольте.

❤️ Ресурс картриджів. У Zemits Ultranexx у кожного картриджа ресурс 10 тисяч ліній, а у Zemits Ultranexx Pro 20 тисяч ліній. Це у два рази більше проведених процедур, а значить у 2 рази більше прибутку!
❤️ Робоча поверхня картриджа. У Zemits Ultranexx Pro робоча поверхня картриджа більша і це дає можливість закладати на один імпульс відразу кілька ліній, які автоматично чітко будуть розташовані на правильній відстані один від одного. Це означає, що точність процедури збільшиться, при тому, що час на сеанс скоротиться. У Zemits Ultranexx такої можливості немає, там один імпульс — це одна лінія.

❤️ 3D візуалізація. Zemits Ultranexx Pro обладнаний великим екраном, який надає косметологу 3D візуалізацію зони обробки. Така особливість допомагає побачити точну лінію обробки та області, які допустимі для обробки. Ця нова модель робить SMAS ліфтинг ще ефективніше і точніше. У Zemits Ultranexx немає такої технології.

❤️ Який висновок? Не дарма Zemits Ultranexx Pro має частинку Pro, це удосконалена версія, яка надає косметологу багато переваг як в процесі процедури, так і в результатах.

Zemits Bionexis Lite VS Zemits Bionexis

Тепер перейдемо до топових апаратів зі сфери скульптурування. Отже:

☀️ Функціонал. В Zemits Bionexis він трохи ширший, він поєднує 5 методик впливу на проблемні зони: вакуумно-механічний роликовий вплив, RF-ліфтинг, інфрачервоне світло, LED-прогрів.

Zemits Bionexis Lite включає дещо вужчий набір технологій, але має перевагу: окрім вакуумно-роликового масажу з RF-ліфтингом та інфрачервоним світлом, в набір входить кавітація.

☀️ Комплектація. Zemits Bionexis має 4 маніпули: маніпула 5 в 1 для талії та живота, маніпула 4 в 1 для плечей та рук, маніпула 3 в 1 для обличчя та шиї, маніпула 2 в 1 для зони під очима.

Zemits Bionexis Lite також не відстає, в його набір входять: велика маніпула з RF-прогрівом і інфрачервоним світлом для тіла, середня маніпула з RF-прогрівом і інфрачервоним світлом для невеликих зон тіла, маленька маніпула з RF-прогрівом і інфрачервоним світлом для обличчя, маніпула ультразвукової кавітації для тіла.

☀️ Можливості. Обидві моделі здатні якісно моделювати фігуру за короткий проміжок часу. Вони значно ефективніші, ніж моно-апарати, адже комплексні маніпули об'єднують технології, діючи ними одночасно на проблемні зони.
Ну, а якщо об’єднати Zemits Bionexis та Zemits Bionexis Lite та трохи удосконалити отримане — то вийде Zemits Bionexis Pro. Це поєднання відразу 6 технологій — ідеальна синергія для боротьби з жировими відкладеннями та поліпшенням зовнішнього вигляду шкіри: вакуумний вплив, механічний вплив роликами, RF-прогрів, інфрачервоне світло, LED-світлове випромінювання та ультразвукову кавітацію.

Професійне обладнання для корекції фігури та підтяжки обличчя з 4 ергономічними маніпулами для опрацювання всього тіла. Апарат має просте управління завдяки сенсорному LCD-екрану, стильний дизайн та сучасну систему охолодження.

Заповнюйте форму, щоб дізнатись про всі акційні позиції від Zemits та отримати консультацію експерта!

Заповнюючи форму, ви погоджуєтеся на

обробку персональних даних

Підписуйтесь на наші соцмережі -

там ви знайдете інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits

Наші останні новини:
zemits.com
zemits.co.uk
zemits.pl
zemits.lt
zemits.eu
zemits.es
zemits.it
zemits.de
zemits.biz.tr
Zemits
advance-esthetic.us
newfacebeauty.pl
venko.com.ua
spashop.com.ua
Marketplace
adonyss.com
adonyss.com.ua
hydroluxx.com.ua
Our partners
© 2022 Zemits.
Всі права захищені.
Ми приймаємо оплати Master Card,
Visa, LiqPay та інші.
Продовживши перегляд сторінок сайту або закривши це повідомлення, Ви погоджуєтеся з використанням файлів cookies