Блог укр

Високоінтенсивна магнітотерапія: сучасна технологія скульптурування тіла

Zemits / Блог 

Сучасний клієнт — примхливий клієнт? Так, цільову аудиторію б'юті-індустрії вже не здивувати такими процедурами як пресотерапія або вакуумний масаж. Вони залишаються перевіреними часом помічниками, але як на рахунок інновацій?

Сучасні відкриття дозволяють нам досягати абсолютно нових рівнів! Так, магнітотерапія прийшла на зміну міостімуляциі. Комусь ця технологія знайома, комусь ні.

Сьогодні ми робимо разом з вами огляд. Чи достатньо вона ефективна? У чому принцип дії цієї "магнітної" технології? Просто хайп або реальні результати? Нумо розбираймось.


Магнітотерапія: чи нова це методика?

Ну почнемо з того, що людство вже давно "приручило" магніт. І магнітотерапію використовували в медицині для зменшення болю в опорно-руховому апараті та для загоєння ран, синців і т.д. У сучасному вигляді технологію також активно застосовують в медицині.

Але чому такий начебто простий матеріал так впливає на наш організм? Вся справа в фізіології: людський організм реагує на будь-яке випромінювання, в тому числі й електромагнітне. Хвилі такого типу також проникають всередину організму, впливаючи на тканини, м'язи.


Магнітотерапія: принцип роботи

Саме на цьому принципі засноване й використання магнітотерапії в косметології. Розглянемо на прикладі нашого апарату, Zemits GioStim. Він обладнаний сучасною неінвазивною технологією корекції фігури Gio Muscle Trainer, яка полягає в створенні сфокусованого електромагнітного поля. Воно неінвазивно проникає в організм, де взаємодіє з периферійними руховими нейронами, розташованими в м'язах. Через такий "контакт" відбувається потужне скорочення м'язових волокон.

Але це не просто скорочення! Zemits GioStim стимулює до 20 тисяч скорочень в годину, а це більше, ніж ви можете отримати навіть під час самого інтенсивного тренування в залі. Отримуючи навантаження, м'язи ростуть, збільшуються в обсязі, приходять в тонус!

Магнітотерапія: подвійний вплив 

Але накачані м'язи — це ще не все. Ця інноваційна технологія також допомагає руйнувати зайві жирові відкладення. В процесі стимулювання рухових нейронів відбувається інтенсивне вивільнення жирних кислот, що, в кінцевому підсумку, запускає процес загибелі клітин жирової тканини. Число клітин, що знаходяться в процесі загибелі, зростає після однієї 30 хвилинної процедури у два рази.


Які показання для цієї методики?

Тут немає чіткого списку, адже магнітотерапія підійде кожному, хто хоче якісно поліпшити своє тіло, привести його в форму з мінімальними зусиллями та спортивними активностями. Прибрати зайві сантиметри, куди піти після тривалої перерви, підняти тонус шкіри, повернути сідницям колишню пружність — на всі ці запити відповідь тільки один!

Високоінтенсивна магнітотерапія зміцнює м'язовий каркас, піднімає тонус м'язів. Методика покращує якість шкіри, роблячи її пружною і підтягнутою. Також вона зменшує кількість жирових відкладень і целюліту. Процедура надає комплексний позитивний вплив на організм всього за 30 хвилин раз у 2-3 дні!


Як щодо наукових досліджень?

Ось результати клінічних досліджень ефективності магнітотерапії, які були проведені в США. Через 2 місяці після курсу процедур, у клієнтів були зафіксовані такі результати:
  • Зменшення об'єму талії в середньому на 3,5 сантиметри.
  • Товщина жирового прошарку в області живота зменшилася на 18,6%.
  • Об’єм м'язової маси в області живота в середньому збільшився на 15,4%.
  • Зменшення діастаза прямих м'язів живота на 10,4%.
  • Також було зафіксовано відсутність побічних ефектів. Після сеансу клієнти відчували легку м'язову втому, яка проходила протягом наступних двох днів.


Zemits GioStim: переваги для косметолога

Розширюючи прейскурант за допомогою інноваційного Zemits GioStim, ви отримуєте:
  • Конкурентну перевагу. Залиште конкурентів далеко позаду з новим обладнанням.
  • Задоволених клієнтів. Ефект від процедури видно вже після другої-третьої процедури. Це не тільки спалювання жиру, але і якісне прокачування м'язів.
  • Можливість проводити процедури для корекції контурів тіла в області живота, рук, ніг і сідниць за допомогою двох аплікаторів GioMT.
  • Економію коштів. На відміну від інших апаратів, Zemits GioStim не вимагає додаткових витратних матеріалів.
  • Збільшення прибутку. Новий апарат = нова цільова аудиторія = нові клієнти = зріст прибутку. Непогана формула, чи не так?


Ну а щоб ви переконалися в цих бенефітах самостійно, записуйтеся на безкоштовний тест-драйв в нашому шоурумі. Прекрасна можливість познайомитися з технологією наживо і поставити всі питання, що цікавлять.


Про технології Огляди апаратів