Блог укр

Zemits Verstand Pro: потужний anti-age протокол step by step

Anti-age напрямок завжди актуальний в косметологічній сфері. Адже цільова аудиторія - десятки, а може, й сотні тисяч жінок і чоловіків, які хочуть уповільнити плин часу.
Сьогодні для вас приготували покроковий протокол омолодження з нашим ТОП комбайном Zemits Verstand Pro.
Крок 1: Очищення. Від цього етапу залежить успіх всього комплексу процедур, адже імпульси апарату не зможуть досягти потрібної глибини через плівку пилу і забруднень. Проводимо очищення за допомогою пінки Zemits LumiosClear та тонізацію за допомогою тоніку Zemits Joyfil
Крок 2 : Ультразвуковий пілінг. Починаємо апаратний протокол омолодження з ультразвукового пілінгу. Але спочатку наносимо на обличчя гель холодного гідрування Zemits OpenSkin, він допоможе розм’якшити відмерлі клітини та “чорні цятки” - бруд в порах. Зверху накладаємо поліетиленову плівку та чекаємо 10-15 хвилин.

Після обираємо на комбайні режим ультразвукового пілінгу та тримаємо скрабер під кутом 45 градусів, повільно рухаючись від центру обличчя на периферію. Тривалість процедури: 10-15 хвилин.
Крок 3: Діамантова дермабразія. Після завершення пілінгу прибираємо залишки гелю, очищуємо та висушуємо шкіру. Час наступного етапу — діамантової дермабразії.

Тривалість процедури: 10-15 хвилин. 2-4 проходу на кожну лінію. Можна виконати додаткові проходи в зонах зморшок, пігментних плям, постакне тощо. Регулюємо інтенсивність впливу від легкої до помірної, залежно від віку клієнта та стану шкіри.
Крок 4: RF-ліфтинг. Наносимо гель для RF-ліфтингу, у нашому випадку — Zemits HyaTight, формула якого спеціально адаптована для додаткового зволоження та насичення шкіри.

Завжди починаємо сеанс при низькій інтенсивності радіочастот. Повільно круговими рухами переміщуємо маніпулу шкірою, зверніть увагу, що під час обробки всі електроди на маніпулі повинні щільно стикатися зі шкірою. Маніпула повинна знаходиться в постійному русі, не можна зупинятися довго на одному місці!
Крок 5: Електропорація. Забираємо залишки гелю провідника, очищаємо шкіру. Наносимо сироватку, що відповідає особливостям шкіри клієнта. Підбираємо рівень інтенсивності апарата, під час процедури постійно її регулюйте залежно від індивідуальної чутливості.

Перед процедурою обов'язково помістіть електроди в руку клієнта, оскільки цей прилад використовує імпульсний електричний струм невисокої інтенсивності.
Крок 6: Захист шкіри. Після завершення процедури видаляємо залишки провідних речовин і наносимо захисний крем, який має високий захист SPF. Адже незахищена шкіра, після процедур, потребує додаткового захисту від небезпечних ультрафіолетових променів.

Бажаєте випробувати можливості Zemits Verstand Pro на власному досвіді? Тоді запрошуємо вас на безкоштовний тест-драйв! Це гарна можливість оцінити реальні результати обладнання та поставити всі питання сертифікованим косметологам Zemits.

Огляди апаратів Про технології