Блог укр

Міняємо правила гри лазерної епіляції: інноваційний Zemits Quidion!

Zemits / Блог

Завдяки інноваціям світ постійно рухається вперед! Так, ще 20-30 років тому у нас ніхто і не чув про лазерну епіляцію, а сьогодні це одна з п'яти найпопулярніших косметологічних процедур в усьому світі. Світ змінюється й косметологія також адаптується та еволюціонує.

Сьогодні, щоб мати успішний б'юті-бізнес — потрібно вміти випереджати клієнтів, давати їм те, що інші не можуть.

Саме про це наша новинка, інноваційний лазер, який пропонує вивести цю процедуру на абсолютно новий рівень. Сьогодні у нас огляд Zemits Quidion, лазера, яким ми абсолютно законно пишаємося! Поїхали.


Zemits Quidion — косметологічний лазер зі SMART-системою управління останнього покоління

З цією моделлю можна забути про ведення клієнтів вручну, адже всю інформацію можна залишити всередині лазера. Потужний софт не тільки оновлюється самостійно, але й дозволяє вводити всі параметри клієнта в базу: контактний номер телефону, дату наступного сеансу, стать, протипоказання (якщо є), зону обробки та колір шкіри.

Система запам'ятовує всі параметри, на яких косметолог працював індивідуально з клієнтом. Так, процедура налаштування займає всього лише кілька секунд або ми навіть можемо сказати — декілька свайпів.

Легке, інтуїтивне управління за допомогою сенсорному SMART-екрану й потужної операційної системи — ось що таке Zemits Quidion.


Один апарат — дві функції

Крім лазерної епіляції апарат проводить процедури омолодження шкіри. Це вигода для тих, хто хоче розширити свій прейскурант не тільки шляхом видалення небажаного волосся. Як проходить процес?

Діодний лазер досягає глибини 5-50 мм, на цій глибині залишкова потужність значна і випромінювання дає стимулювальний ефект. Крім цього, діодний лазер, випромінюючи різні частоти, дає можливість вибору різних видів терапевтичного впливу: анальгетичного, протизапального, біостимулюючого.


Технологія нового покоління QDC

Динамічний контроль розподілу енергії імпульсів (Quick Dynamic Control ™ — QDC)  являє собою запатентовану технологію, націлену на поліпшення роботи діодного лазера для максимально ефективного розподілу енергії. Це дозволяє працювати системі ще ефективніше і зменшити кількість сеансів в курсі процедур.


Унікальна робоча маніпула

Всі ми звикли, що маніпула це просто робочий інструмент, вона служить для фокусування випромінювання і нічого більше? Але, якщо ми скажемо, що маніпула також може управляти процесом і показувати параметри поточної процедури? Маніпула Zemits Quidion на це здатна! Вона має сенсорний екран, який відображає: температуру маніпули, пусковий перемикач, за допомогою якого можна припиняти та запускати процедуру, а також поточну потужність процедури. Це модуль швидкого управління процедурою та оперативні зміни налаштувань.

Звернули увагу на розміри маніпули та подумали, що вона важка? Ні, ми все передбачили: попри свою масивність, вона легка і дуже зручно лежить в руці. А розмір робочого плями становить 15 * 40 — це ідеальні параметри для максимально ефективної обробки обраної області + світловий індикатор, який відображає поточний режим. Сучасний помічник для косметолога!


Максимальний комфорт за допомогою топової системи охолодження

Комфорт процедури — це один з головних характеристик для клієнта, адже кому хочеться відчувати больові відчуття під час відвідування салону краси? Ми це теж передбачили! 5 рівнів системи охолодження — це подвійний водяний блок, посилене TEC і повітряне охолодження. Ми мінімізували больові відчуття, та й до того ж захистили апарат від перегріву під час тривалого сеансу епіляції.


Zemits Quidion — це реальна зміна в історії лазерної індустрії, не просто моно-апарат, але потужний комплекс інновацій, який може здивувати навіть найвибагливішого професіонала!

З ним косметологічні вершини не здаються такими вже далекими, чи не так?

Про технології Новинки та події Огляди апаратів