Блог укр

Тотальне очищення шкіри: ТОП 3 апарати, які позбавлять від забитих пор

Zemits / Блог 

Кожен косметолог знає, що запорука здоров'я та сяйва шкіри — правильне, своєчасне очищення. Кожні 30-40 днів епідерміс оновлюється, нові клітини виштовхують старі, вони залишаються на поверхні шкіри та заважають їй дихати. Ще більше клопоту додають пил і бруд, які осідають на поверхні.

Як часто ви чуєте словосполучення "забиті пори"? Так, такого терміну немає в науці, але це процес, з яким естетисти стикаються щодня.

У розмові це означає, що на шкірі з'явилося занадто багато "чорних цяток", які можуть викликати запалення та подразнення. Сьогодні ми вирішили розглянути, чому ж забиваються пори, що на це впливає та які косметологічні технології найкраще допоможуть впоратися з цією проблемою.


Чому забиваються пори?

Шкіра — найбільший орган нашого тіла. Один з його елементів — сальні залози, які розташовані по всій області шкірного покриву. Основне завдання сальних залоз — вироблення себума (шкірного сала) та підтримка зволоження шкіри й волосся. Чому? Себум складається з тригліцеридів, воску, сквалена та вільних жирних кислот. Він рухається від сальних залоз через пори до поверхні шкіри. По суті, це таке натуральне масло, яке організм виробляє для захисту.

Тобто виділення себума — це природний процес. Але іноді процес порушується й тоді пори блокуються, себум, піт та токсини не можуть вийти назовні. Така пробка окислюється, контактує з киснем перетворюється в чорну точку, яку кожен косметолог звик бачити у своїх клієнтів. Що ж може викликати цей збій та посилене виділення шкірного сала:
  • Алергії.
  • Стрес.
  • Погане очищення шкіри.
  • Зайве очищення шкіри агресивними засобами.
  • Бактерії. Найчастіше через торкань немитих рук.
  • Дисбаланс гормонів.
  • Генетика.
  • Незбалансований раціон (занадто багато цукру, солі, жирного, копченого)
  • Хвороба.
Причини можуть бути як окремо, так і в комплексі. Але за підсумком всі клієнти опіняются у косметолога для ефективного очищення.


Еволюція очищення шкіри

На щастя минув той час, коли з варіантів очищувальних процедур косметолог міг запропонувати тільки механічну чистку з попереднім розпарюванням парогенератором (і це в кращому випадку). Завдяки якісному розвитку косметологічної індустрії — такі ситуації, на щастя, в минулому. Сьогодні б'юті-сфера може запропонувати цільової аудиторії широкий спектр апаратних процедур для очищення пор. Про найбільш ефективних і популярних ми зараз і поговоримо.

Ультразвукова чистка: просто, делікатно, атравматично

Ультразвукова чистка або ж ультразвуковий пілінг — це очищення шкіри від забруднень та рогових часток за допомогою звукових хвиль. Процедуру проводять за допомогою спеціальних скраберів, які генерують ультразвук з частотою 28-30 кГц.

Хвилі проникають в шкіру, де створюють мікровібрацію на клітинному рівні. Вона працює як масаж, прискорюючи кровообіг і лімфообіг, стимулює наповнення клітин корисними речовинами та киснем. До того ж ультразвук виштовхує з пор забруднення й відмерлі клітини шкіри. Використовуючи моделі апаратів Zemits Skin Expert і Zemits SonoSilk, ви можете переконатися в перевагах цієї процедури:
  • Легкість використання. Для того, щоб проводити сеанс, не потрібно проходити навчання. З апаратом впорається навіть косметолог-новачок. Крім того, Zemits SonoSilk обладнаний спеціальним розпилювачем, що робить процес ще простіше і комфортніше, не потрібно додатково зволожувати шкіру.
  • Ефективність. Результати видно вже після першого сеансу. Це свіжість і сяйво шкіри, очищені пори, покращений колір обличчя.
  • Атравматичність і відсутність реабілітаційного періоду. Клієнт може пройти процедуру навіть під час обідньої перерви. Не потрібно відсиджуватися вдома в очікуванні повернення нормального кольору обличчя.
  • Делікатне очищення. Повністю комфортний, але ефективний процес, який очищає шкіру від пилу, забруднень і ороговілого шару.
  • У складі комплексного протоколу. Очищення це перший етап всіх процедур догляду та anti-age процедур. Ультразвуковий пілінг часто використовують для підняття еластичності мембран. Це дозволяє корисним речовинам проникати глибше і діяти ефективніше.
  • Універсальність. Ця процедура підходить для будь-якого типу шкіри, однаково ефективно працює як з жирною, так і проблемною, сухою. Завдяки цьому, цільова аудиторія цієї методики дуже широка.
  • Ергономічність. Апарат комфортно лежить в руці, ним легко та приємно проводити процедуру.
Всі ці переваги роблять ультразвуковий пілінг однією з найпопулярніших процедур косметологічного сегмента.


Гідропілінг: подвійна дія для краси шкіри

Топова процедура, вона прийшла до нас із США, де буквально підірвала косметологічний ринок. Як же вона діє? Це процедура, основні задачі якої — очищення й омолодження шкіри за допомогою активної повітряно-рідинної суміші. Водний розчин проникає глибоко в шари шкіри й забезпечує активне живлення, насичення корисними речовинами на клітинному рівні. Так гідропілінг запускає процес оновлення волокон і створення нових клітин. Водночас повітря насичує дерму киснем та прискорює кровообіг і лімфообіг.

Такі апарати як Zemits Hydroluxx, Zemits Eau Sante, Zemits Marcel надають подвійну дію. По-перше, це делікатне очищення, токсини, забруднення буквально "змиває" зі шкіри, залишаючи чистоту та сяйво. По-друге, це насичення. Оскільки косметолог використовує в процесі не чисту воду, а спеціальні сироватки, які мають в складі корисні елементи та вітаміни. Які переваги цих апаратів:
  • Універсальність. Працюють з будь-яким типом шкіри, навіть з чутливим. Ця процедура відноситься до делікатних за впливом.
  • Комплексність. Завдяки розширеній комплектації, апарати Zemits працюють з широким спектром естетичних проблем: від темних кіл під очима до зморшок. До того ж методика опрацьовує одночасно декілька шарів тканини
  • Делікатний вплив. Без натискання, болю і червоних плям на обличчі. 7-8 хвилин і готово.
  • Відсутність спеціальної підготовки до процедури. Клієнтам не потрібно додатково готуватися або якось змінювати свій ритм життя після процедури.
  • Результат з першої процедури. Вже після першого сеансу клієнти помічають разючу відмінність "до-після": свіжа шкіра в тонусі, чисті, звужені пори, покращений колір шкіри, пружність.
  • Покращений ефект від косметичних засобів. Вони після такого пілінгу діють куди краще — шкірний покрив вбирає їх і більш активно взаємодіє з лікувальними компонентами.

Сюди ж можна віднести й всесезонність процедури — проводьте її в будь-який час року і радуйте клієнтів.


Мікродермабразія: глибоке очищення та гладка шкіра

Ну і замикає трійку лідерів ще один хіт косметологічної індустрії — мікродермабразія. Ця процедура — максимально щадний варіант механічного пілінгу, обробка обраної ділянки шкіри за допомогою спеціальної маніпули з абразивною насадкою алмазного напилення. По суті, це ніжне шліфування обличчя, яке відлущує відмерлі клітини та забруднення, одночасно запускає процеси регенерації.

Але процедура не тільки очищає шкіру, вона й справляється з такими естетичними проблемами: дрібними зморшками, пігментацією, низьким тонусом шкіри, постакне і рубцями. Ефект після процедури помітний вже з першого сеансу. Це відмінний спосіб повернути шкірі рівний рельєф, гладкість і свіжий колір обличчя.


Косметологічний комбайн: комплексний підхід до вирішення проблеми

Але якщо ви хочете придбати апарат, який би об'єднав в собі всі функції та закрив ваші вимоги з догляду, очищення й омолодження, ваш вибір — косметологічний комбайн. Це багатофункціональне обладнання, яке поєднує в собі від 3 до 8 різноманітних функцій.

Нашими однозначними бестселерами стали Zemits Verstand та Zemits Verstand PRO. Апарати на 6 і на 8 функцій, які забезпечують клієнтам комплексні протоколи різного профілю: anti-age, для сухої шкіри, для проблемної, для чутливої. Zemits Verstand — це модель широкого профілю, яка об'єднує, в тому числі й ультразвуковий пілінг, й мікродермабразію. А Zemits Verstand PRO — це "спеціаліст" вужчого профілю, поєднує найефективніші технології у сфері anti-age: мікроструми та RF-ліфтинг.


Пам'ятайте, запорука якісної косметологічної процедури — професійне обладнання та особисті навички майстра. Якщо з другим ми нічим не можемо вам допомогти, то з першим — навіть дуже. 

Разом з Zemits до вершини косметологічного бізнесу. Приєднуйтесь до Zemits Family — потужної команди, сім'ї профі з усього світу!
Цікаве для власників косметологічного бізнесу Огляди апаратів