Блог укр

Як швидко прибрати живіт? ТОП апаратних процедур від Zemits

Zemits / Блог 

Зайва вага завжди приходить непомітно, залишається надовго та йде неохоче. Така ось істина життя. Наш організм створює жирові накопичення з метою запастися на випадок непередбаченого голоду.

До проблемних зон, на яких жирові відкладення залишаються довше за все, відносяться зона галіфе, боки й живіт. Особливо це стосується жінок, які набирають вагу швидше, ніж чоловіки. Про одну з цих проблемних зон ми сьогодні й поговоримо.

Живіт. Цей жировий валик йде найпізніше, з ним організм найдовше прощається. Бувають такі ситуації, що все тіло підтяглося, а живіт все ще залишається проблемною зоною.

Але все можна виправити. Особливо якщо на стороні клієнтів потужні косметологічні методики. Саме вони приходять на допомогу, коли інші методи не виправдовують  очікування. Отже, на порядку денному ТОП апаратних процедур, які допоможуть швидко прибрати живіт. Поїхали.


Зустрічайте — пресотерапія!

О так, це та методика, яку можна зустріти в будь-якому косметологічному салоні або кабінеті. Апарат пресотерапії активно розбиває лімфатичні застої, здавленим повітрям масажуючи проблемні зони, прискорюючи локальний метаболізм.

Він також виводить зайву рідину й токсини, накопичені через неправильний кровообіг. Один сеанс такого активного лімфодренажу дорівнює по ефективності п'яти сеансам ручного масажу. Апарат активно "перемелює" жирові клітини, ритмічно стискаючи й відпускаючи проблемну зону.

Завдяки такій активній стимуляції, ефект видно вже після перших процедур. Пресотерапія надає комплексну дію, швидко зменшуючи об'єми, навіть на такій проблемній зоні як живіт.

Окей, але як зробити ефективну методику ще ефективніше? З якісним та продуманим апаратом. Наприклад, Zemits Demeter 2.0 — це професійне обладнання лимфодренажа на 44 канали. Ця оновлена ​​модель опрацьовує тіло набагато краще, ніж моделі-конкуренти на 16 і 24 каналів. Такий апарат — той елемент, який допоможе обігнати всіх інших конкурентів.


Кавітація + RF-ліфтинг вириваються вперед

Чому ми говоримо про ці методики в комплексі? Так, вони працюють ефективно окремо, але в комплексі вони стають "зоряним дуетом". Все тому що, вони впливають на проблемну зону як ззовні, так і зсередини. Зараз пояснимо докладніше.

Апарат кавітації генерує ультразвукові хвилі, які проникають в шкіру та створюють в жировому прошарку бульбашки вакууму. Лопаючись, вони руйнують мембрани жирових клітин, таким чином зменшуючи об’єм проблемної зони з перших сеансів процедури.

RF-ліфтинг, своєю чергою, ззовні, створюючи радіохвильове випромінювання, прогріває глибинні шари шкіри, скорочуючи волокна колагену та стимулюючи синтез еластину й колагену.

Як ці дві методики взаємодіють? Розглянемо на прикладі нашого Zemits Statur Pro, який об'єднує в собі ці дві функції. Кавітація зменшує об’єм жирового прошарку живота, а RF-ліфтинг підтягує шкіру, не даючи відвиснути.


Багатофункціональне обладнання для схуднення — рівень профі?

Так, є моделюючі апарати, які об'єднують в собі від 3 до 5 методик. Така синергія дійсно показує результати зовсім іншого рівня, а апарати з таким функціоналом зустрічаються в салонах класу "преміум".


В професійній лінії обладнання Zemits такі багатофункціональні прилади представлені моделями Zemits Bionexis Lite та Zemits Bionexis. Вони об'єднують такі методики схуднення:
  • RF-ліфтинг.
  • Вакуум.
  • Механічний вплив ролика.
  • LED-методика.
  • Енергія інфрачервоного світла.
  • Кавітація.


Роблячи вибір на користь такого обладнання, ви не тільки піднімаєте свій бізнес на новий рівень, але й даєте клієнтам потужний комплексний ефект схуднення, який допоможе зменшити таку проблемну зону як живіт.


Головна порада від Zemits

Обираючи обладнання для скульптурування фігури — якісно вивчайте ринок. Робіть вибір на користь перевірених виробників, які надають повний комплекс послуг. Це запорука вашої спокійною, успішною і довгої роботи в косметологічній сфері.

Звертайте увагу на:
  • Період гарантійної підтримки. В середньому виробники дають один рік гарантійної підтримки.

  • Офіційний сервісний центр. Це підтвердження того, що в разі гарантійного випадку вам нададуть якісне обслуговування.

  • Міжнародна сертифікація. Такі документи — офіційно підтвердження якості та безпеки обладнання.

Обирайте прилади для скульптурування правильно — і тоді вас і ваших клієнтів чекає успіх і відмінні результати!
Огляди апаратів Про технології