Блог укр

Порівнюємо апарати для SMAS ліфтингу: Zemits Ultranexx проти Zemits Ultranexx Pro

Zemits / Блог 


SMAS ліфтинг став по праву перлиною anti-age індустрії. Ще десять років тому такі результати можна було отримати тільки за допомогою пластичної хірургії. Сьогодні ж — вуаля! Щоб скинути 5-10 років, не потрібно вдаватися до травматичних, небезпечних операцій, а просто відвідати кабінет/салон професійного косметолога.

Магія? Ні, просто інновації. Саме вони розвивають нашу індустрію, допомагають відкривати нові б'юті-технології. Вдосконалюють вже знайдене, адже немає межі досконалості.

Сьогодні у нас на огляді ця технологія, а також порівнюємо дві моделі: Zemits Ultranexx і Zemits Ultranexx Pro.

Історія SMAS ліфтингу

Методика це досить молода. Все почалося в 1975 році, коли два французьких вчених Володимир Мітц і Мартін Пейроні опублікували свою наукову роботу, в якій вперше описали таке поняття як SMAS. Розшифровується як Superficial Musculo-Aponeurotic System, що в перекладі означає поверхневий м'язово-апоневротичний шар. Виявилося, що саме за рахунок нього (не шкіри) ми зберігаємо овал обличчя.

Ці ж вчені запропонували для підтяжки та ліквідації вікових змін впливати саме на SMAS. Рішення виявилося правильним, але спочатку все було не так просто. На початку розвитку методики, таку підтяжку робили тільки пластичні хірурги: процес був травматичних і проходив під анестезією, а щоб вплинути на шар — робилися надрізи. Чи потрібно говорити, що і реабілітація після такого "перфомансу" була важкою — відновлення тривало не менше трьох тижнів.

У сучасному вигляді SMAS ліфтинг з'явився у 21 столітті. У 2009 році, В Америці було видано перший сертифікат FDA, який підтверджував якість та безпеку методики ультразвукового ліфтингу. Так, ця технологія за 30 років пройшла свій шлях від травматичної операції до найбільш популярної та ефективної anti-age процедури у світі.


Порівнюємо: Zemits Ultranexx і Zemits Ultranexx Pro

Тепер переходимо від історії до сучасності. А реальність така, що у нас недавно з'явилася крута новинка, апарат для SMAS ліфтингу Zemits Ultranexx Pro. І ми хочемо його порівняти з Zemits Ultranexx, щоб ви краще розуміли, в чому між ними все-таки різниця. Пройдімось по основним і найголовнішим характеристикам.

Параметри. Це найперше, що впадає в око. Якщо Zemits Ultranexx при всіх своїх розмірах все-таки настільний апарат, то Zemits Ultranexx Pro має масивний корпус, апарат великий, але легкий у пересуванні завдяки вбудованим колесам. По суті він займає те ж місце, що і Zemits Ultranexx з тумбою.

Комплектація. Під час покупки обладнання для SMAS ліфтингу кожному клієнту ми пропонуємо кілька картриджів на вибір. Для Zemits Ultranexx це 2 картриджі з п'яти запропонованих, з різною глибиною обробки: зона навколо очей: 1.5 мм, обличчя: 3.0 мм, обличчя й декольте: 4.5 мм, тіло: 7.0 мм, тіло: 13.00 мм. Zemits Ultranexx Pro надає тут більше можливостей своєму власникові. Клієнт вибирає 3 насадки-картриджі з 8 запропонованих: 5 для тіла і 3 для обличчя та зони декольте.


Ресурс картриджів. Тут також відмінності: у Zemits Ultranexx у кожного картриджа ресурс 10 тисяч ліній, а у Zemits Ultranexx Pro 20 тисяч ліній. Це у два рази більше проведених процедур, а значить у 2 рази більше прибутку!

Результати через 1,5 місяці після проведення процедури


Робоча поверхня картриджа. У Zemits Ultranexx Pro робоча поверхня картриджа більша і це нам дає можливість закладати на один імпульс відразу кілька ліній, які автоматично чітко будуть розташовані на правильній відстані один від одного. Це означає, що точність процедури збільшиться, при тому, що час на сеанс скоротиться. У Zemits Ultranexx такої можливості немає, там один імпульс — це одна лінія.


3D візуалізація. Zemits Ultranexx Pro обладнаний великим екраном, який надає косметологу 3D візуалізацію зони обробки. Така особливість допомагає побачити точну лінію обробки та області, які допустимі для обробки. Ця нова модель робить SMAS ліфтинг ще ефективнішим та точнішим. У Zemits Ultranexx немає такої технології.


Нова модель Zemits Ultranexx Pro — це синергія перевіреної технології висококонцентрованого ультразвуку і сучасних, наукових ноу-хау. Це найпотужніший комплекс переваги, який стане в пригоді будь-якому б'юті-бізнесу.

Запрошуємо вас на тест-драйв!

Так вже вийшло, що ми віримо тільки тому, що бачили на власні очі. Як кажуть: "краще 1 раз побачити, ніж 10 разів почути". Але ми пропонуємо не тільки побачити, а й взяти участь у процесі!

Результати через 1 місяць після проведення процедури


Наш новий шоу-рум чекає всіх охочий на безкоштовний тест-драйв, де ви зможете поставити всі питання досвідченому косметологу, оглянути апарат, поспостерігати за ходом процедури й може навіть стати моделлю для сеансу.


Ми вважаємо, що це ідеальний варіант для знайомства з апаратом мрії. Апарати Zemits, це про те, що мрії косметологів усього світу перетворюються в реальність!

Про технології Огляди апаратів