Блог укр

Готуємось до осіннього сезону вигідно: огляд ТОП комбайнів від косметолога Zemits

Осінь на носі, а ви ще не вирішили, яким апаратом оновите свій бізнес? Задача не з легких, але ми трохи вам сьогодні допоможемо. 

Наш вибір — косметологічний комбайн ❤️‍‍ В цій статті все про переваги такого обладнання, на що треба звертати увагу при виборі апарат та огляд трьох найпопулярніших моделей Zemits — Verstand, Eau Sante та Verstand Pro.


Переваги косметологічного комбайна

Успіх будь-якого виробника — орієнтування не на швидкоплинні тренди, а на реальні потреби споживачів. Саме таких поглядів дотримується Zemits від початку. Чим же косметологічні комбайни так приваблюють?

Комплексні протоколи процедур. Ось що можуть запропонувати майстри своїм клієнтам. Це комплекс, який поєднує в собі використання кількох технологій. А оскільки вони знаходяться в одному апараті, це дуже зручно.

Універсальний набір методик. Такий набір працює у різних напрямках, підходить для роботи з усіма типами шкіри та готовий впоратися з будь-якою естетичною проблемою. Цільова аудиторія косметологічних комбайнів значно ширша, ніж моно-обладнання.

Популярність. Такі апарати поєднують найінноваційніші методики, які відрізняються результативністю та популярністю. Комбайни мають постійних клієнтів, їхні власники забезпечені прибутком на усі сезони.

Подвійна економія. По-перше, косметологічний комбайн заощаджує ваші гроші. Тільки уявіть, що замість одного апарата на 8 функцій ви купуєте 8 апаратів з однією функцією. Це буде коштувати набагато дорожче, чи не так? По-друге, це економія простору. Так, у комбайна може бути великий розмір, але уявіть, скільки місця займатимуть одразу 8 апаратів.

Ергономічність. Усі маніпули розташовані навколо корпусу обладнання. Тепер не потрібно плутатися у насадках та маніпулах, все під рукою, компактно та зручно.


Обираючи косметологічний комбайн

Тож ви вирішили купити косметологічний комбайн для свого бізнесу? Справа тільки розпочата, адже на косметологічному ринку представлено безліч виробників та апаратів різного функціоналу. Як же обрати дійсно якісний апарат?
  • Сертифікація обладнання. Це один із головних пунктів, адже офіційний сертифікат міжнародного значення може підтвердити безпеку та якість проведення процедур на даному апараті. А якщо косметолог спокушається дешевим комбайном, який не має супутньої сертифікації — він бере на себе низку ризиків і наражає клієнта на небезпеку.
  • Тест-драйв та офіційний шоурум. Ці два пункти допоможуть переконатися у результативності обладнання та реальності бренду. Виставковий зал — це чудова можливість поспілкуватися з представниками компанії, поставити всі питання, що цікавлять, і протестувати комбайн.
  • Гарантійна підтримка. Обирайте виробників з розширеною гарантією, наприклад, Zemits надає розширену у 24 місяці. Це запорука вашого спокою та впевненості, що у разі гарантійного випадку офіційний сервісний центр надасть весь комплекс послуг.


Zemits Verstand VS Zemits Verstand PRO

А зараз ми конкретно розглянемо та порівняємо дві найпопулярніші моделі косметологічних комбайнів від Zemits та вирішимо, який косметологічний комбайн кращий.

Zemits Verstand — апарат, який поєднує всі функції для початку косметологічного бізнесу. Це той апарат, з якого можна почати, адже він включає цілих 8 б'юті-методик:
  • RF-ліфтінг.
  • Алмазна мікродермабразія.
  • Безін'єкційна мезотерапія.
  • Електропорація зони під очима.
  • Ультразвуковий скарбер.
  • Вакуумна терапія.
  • Киснева мезотерапія.
  • Кріотерапія.
Це комплекс одночасно з догляду, омолодження та очищення шкіри. З нього можна як розпочинати бізнес, так і розвивати вашу б’юті-справу. Потужний комплекс, який покаже чудовий результат у будь-якій естетичній ситуації.


Zemits Verstand PRO — це удосконалене обладнання, має 6 технологій у своєму арсеналі, тут менше базових процедур, але збільшено нахил у сферу anti-age. Це унікальна модель, в якій об'єднані мікрострумова терапія та RF-ліфтинг — дві з найефективніших ліфтингових методик, які відмінно виявляють себе у боротьбі з віковими змінами. Крім того, у Verstand PRO включені такі методики:
  • Безін'єкційна мезотерапія.
  • Ультразвуковий пілінг.
  • Алмазна мікродермабразія.
  • Ультразвуковий фонофорез.

Висновок: Zemits Verstand універсальна модель, з неї часто починають свій шлях косметологи, а Zemits Verstand Pro - комбайн для потужних омолоджуючих протоколів, але також підходить для універсального використання.


Zemits Eau Sante: б’юті-помічник з гідропілінгом

Якщо ви шукаєте для свого бізнесу трохи більше або ж маєте вже базові процедури в своєму прейскуранті - Zemits Eau Sante до ваших послуг. Його головна перевага — методика гідродермабразії, яка весь рік знаходиться в ТОПІ та стає хітом косметологічних салонів та кабінетів.

Так, подвійна дія — делікатне очищення та інтенсивне насичення шкіри корисними елементами, як ніщо інше підійде для якісного випередження всіх конкурентів!

☀️ Шість інноваційних технологій  ультразвуковий скрабінг, RF-ліфтинг, киснева мезотерапія, ультразвукова терапія, кріотерапія, на чолі котрих аквапілінг. Це комплексні протоколи очищення, живлення та омолодження для якісного розвитку вашого бізнесу. А також:


☀️ Збільшення середнього чека. Надаючи комплексні протоколи, ви піднімаєте середній чек вашого салону та піднімаєте комплексний прибуток.

☀️ Ергономічність. Це зручне використання маніпул в процесі надання комплексних процедур.

☀️ Додаткові бонуси. Окрім напрочуд ефективного апарату, ви отримуєте комплекс переваг від Zemits: маркетингові матеріали, фото та відео контент для соціальних мереж, поради з розвитку бізнесу, безкоштовне навчання роботі з апаратом.


Пропонуємо вам порівняти ці моделі на безкоштовному тест-драйві. Це гарний шанс оцінити функціонал, поставити всі питання та побачити реальний результат після процедур.


Огляди апаратів Новинки та події